Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yat Kiralama Fiyatları - Tekne Kiralama Ne Tür Etkinlikler İçin Uygundur?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Muhteşem Boğaz manzarasının keyfini dilediğinizce yaşamak için yat sahibi olmak zorunda değilsiniz ama yat kiralama hizmetlerini kullanarak bu zevki yaşayabilirsiniz.


İstanbul Yat Kiralama Fiyatları

Romantik bir yemek ya da arkadaşlarınızla bir kutlama için yat kiralamak farklı bir alternatif olabilir. Peki yat kiralama hangi etkinlikler için uygun ya da yat kiralama fiyatları nedir diye merak ediyorsanız, bu yazı tam size göre.


Boş Yat Kiralamak

Sadece yat kiralayacak, müzik ve yemek için kendiniz bir plan yapacaksanız seçtiğiniz yatın boyutu fiyatını etkileyen en önemli unsur.Örneğin 18 metre uzunluğundaki bir yatın 2 saatlik kiralama bedeli 1000 TL iken, 22 metrelik bir yatın kiralama bedeli 1500 TL'yi buluyor.


Yemek Menülü Yat Kiralamak

Eğer yemek menüsü seçerseniz boş yat kiralamaya ek olarak kişi başı 75-100 TL eklemeniz gerekiyor. Eğer özel bir davet verecekseniz menüyü yat kiralarken seçeceğiniz gibi kendi seçtiğiniz bir yemek firmasıyla da anlaşabilirsiniz.


Kokteyl Menülü Yat Kiralamak

15-20 kişilik bir grupla ufak bir kutlama için yat kiralamayı düşünüyorsanız, yemekli menü yerine kokteyl menüsünü de tercih edebilirsiniz. Bu durumda kişi başı 50-75 TL ek ücret ödemeniz gerekecektir.


Romantik Teklifler İçin Yat Kiralama

Peki yat kiralamak hangi etkinlikler için uygun? Öncelikle evlilik teklifi, yıl dönümü kutlaması gibi sevdiğinizle baş başa geçireceğiniz anlar için ideal bir seçenek.


Doğum Günü Kutlaması İçin Yat Kiralama

En sevdiklerinizi doğum gününde şaşırtmak istiyorsanız yat kiralayıp süsleyebilir ve arkadaş grubunuzla sürpriz bir parti organize edebilirsiniz.


Düğün Sonrası Kutlama İçin Yat Kiralama

 

Gelin ve damat düğün töreninde gönlünce eğlenemezler bazen. Bu durumlarda en yakın arkadaşları ile düğün sonrası kutlama yapmayı isterler. 15-20 kişilik bir grupla yapacağınız yat partisi hem yeni evli çiftlerin hem de davetlilerin unutamayacağı anlar yaşamasını sağlayacaktır.


İstanbul’da Tekne ile Gidilebilecek Yerler

Şehrin kalabalığından biraz da olsa uzaklaşmak için yat kiraladınız fakat nerelere gideceğinize karar veremediyseniz İstanbul'da tekne ile gidilecek yerler önerilerimize göz atmaya ne dersiniz? İstanbul'da tekne ile gidilecek ve yüzülecek yer önerilerimiz için sitemizde yer alan önerilere göz atmayı unutmayın!

 

 


En İyi Yat Kiralama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yat Kiralama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yat Kiralama Fiyatları - Tekne Kiralama Ne Tür Etkinlikler İçin Uygundur? için en iyi profesyonel listesi
4.9 68 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?