Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İsteme Tepsisi Modelleri, En Güzel İsteme Çikolatası Süsleme Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

İsteme tepsisi, kız istemeye giderken götürülüyor. Nişan sırasında götürülen çikolatayla aynı olsa da ikisi de ayrı ayrı götürülüyor. Kız isteme merasimine giderken nasıl bir çikolata götüreceğinize karar veremediyseniz sizin için hazırladığımız örneklere göz atabilirsiniz.


İsteme Tepsisi İçin Harika Fikirler

İsteme tepsisi, çikolatayı aldığınız pastahane tarafından hazırlanıyor. Sizin için hazırladığımız görsellere bakarak çikolatanızı istediğiniz gibi hazırlatabilirsiniz.


Kırmızı Ambalaj Kağıdıyla Süslenmiş İsteme Çikolatası

Kahverengi çikolataların etrafına konulmuş kırmızı paketli çikolatalar ve badem şekerleriyle süslenmiş bir çikolata tepsisi oldukça şık gözükecektir. Geniş, gümüş bir tepsi seçmeye özen gösterin. İsterseniz tepsinizi tüllerle süsleyebilirsiniz.


Yazılı Çikolatalar ve Badem Şekerleri

Son yıllarda üstünde yazı olan çikolatalar çok popüler oldu. Eğer isterseniz siz de çikolatalarla istediğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz. Ayrıca tepsi fazla sade görünmesin diye çikolataların etrafını kırmızı ve beyaz badem şekerleriyle süsleyebilirsiniz.


Kırmızı ve Gümüş Çikolatalı İsteme Çikolataları

Kırmızı ve gümüş renk birbiriyle çok uyumludur. Çikolata tepsinizde bu renkleri kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz tepsinin içine kırmızı badem şekerleri de koyabilirsiniz. Ancak kırmızı şekerlerin uyumlu olmayacağını düşünüyorsanız beyaz renkli badem şekerleri de tercih edebilirsiniz.


Kurdeleli Çikolatalar

İsteme çikolatalarınızı biraz değişik bir yöntemle süslemek istiyorsanız kırmızı kurdeleler kullanabilirsiniz. Sadece kurdeleyle süslenen çikolatalar size fazla sade geliyorsa tepsinizi kırmızı ve beyaz badem şekerleriyle süsleyebilirsiniz.


Kalpli İsteme Çikolataları

İsteme çikolatalarınızın dış ambalajlarını isterseniz kahverengi ve altın sarısı tercih edebilirsiniz. Eğer bitter ve sütlü çikolatalar koyduracaksanız altın sarısı olanlar sütlü, kahverengiler bitter çikolatalı olabilir. Tepsinizin ortasını da küçük, altın sarısı ve kahverengi çikolatalarla ya da badem şekerleriyle süsleyebilirsiniz.


İsim Yazılı İsteme Çikolataları

İsteme çikolatanızın size özel olmasını istiyorsanız sizin ve sözlünüzün isimlerini ve sözlenme tarihinizi çikolataların üstüne kaplanacak ambalajlara yazdırabilirsiniz. Bu siparişi söz tarihinden önce vermelisiniz. Söz çikolatalarınızın arasında koydurduğunuz farklı renkteki badem şekerleri ve çikolatalarla da değişik süslemeler yaptırabilirsiniz.


En Güzel İsteme Çikolataları

İsteme tepsinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel çikolataları incelemek için aşağıdaki görsellere bakabilirsiniz. Ayrıca En Güzel İsteme Çiçeği Modelleri isimli yazımıza da göz atmayı unutmayın..


En İyi Nişan Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İsteme Tepsisi Modelleri, En Güzel İsteme Çikolatası Süsleme Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 30 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?