Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kirpik Uzatma ve Gürleştirme Yöntemleri Nelerdir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Gözlerinizin güzelliğini daha belirgin hale getiren uzun ve gür kirpiklerdir. Pek çok kadın kirpiklerinin kısalığından ve seyrekliğinden şikayetçidir. Kirpik uzatma yöntemleri ile bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.


Kirpik uzatma ve gürleştirme yöntemleri

Kirpiklerinizin gürleştirmek için kullanacağınız birkaç yöntemden bahsedebiliriz. Kirpik uzatma ve gürleştirme için Hint yağı bir alternatif olabilir. Hint yağı haricinde birkaç tedbir ile de kirpiklerinizin uzamasına yardımcı olabilirsiniz.


Hint yağı ile kirpik uzatma

Yüzünüzü ve göz çevresini güzelce temizledikten sonra bir maskara fırçası ile hint yağını alarak dikkatlice dipten uca doğru kirpiklerinize sürün. Bu işlemi gece yatmadan yapmak daha mantıklı. Sabah kirpiklerinizi hırpalamadan yıkayın.


Kirpiklerinizi uzatmak için vazelin

Yatmadan önce bir kulak çubuğu yardımıyla kirpiklerinize vazelini ince bir tabaka halinde sürmeniz yeterli olur. Vazelin kirpiklerinizi korur ve nemlendirerek uzamasına yardımcı olur.


Badem yağı çok etkili

Kirpiklerinizi besleyen en iyi yağlardan birisi de badem yağıdır. Badem yağını direkt bir pamuk çubuğu ile kökünden başlayıp ucuna doğru sürün. Kirpiklerinizi nemlendiren ve besleyen badem yağı uzamalarına yardımcı olur. Dilerseniz, Badem Yağının Faydaları Nelerdir? başlıklı yazımızdan badem yağının diğer faydalarına da göz atabilirsiniz.


Kirpiklerinizi tarayın

Evet, yanlış okumadınız. Kirpiklerinizi saçlarınızı tarar gibi her gün bir maskara fırçası veya benzeri bir fırça ile tarayın. Bu kirpiklerinizin köklerine daha fazla kan gitmesini ve beslenmelerini sağlayacaktır.


Zeytinyağı ile kirpik uzatma

Kirpiklerinize faydalı gelen yağ türlerinden birisi de zeytinyağıdır. Ancak kullanacağınız zeytinyağının iyi kalite sızma zeytinyağı olması gerekmektedir. Zeytinyağı içerisindeki E vitamini saçlarınızı beslediği gibi kirpiklerinizi de besler.


Yumurta akı ve Hintyağı

Yumurta akı protein yapısı ile kirpiklerinizin uzamasına yardımcı olur. Eşit miktarda hint yağı ile karıştırarak oluşan bu karışımı kirpiklerinize sürün. Nemlendirici ve besleyici bu karışım ile kirpikleriniz gürleşir ve uzar.


Makyaj kalıntısı bırakmayın

Yüzünüzde ve kirpiklerinizde kalan makyaj kalıntısı cildinizin nefes almasını önlediği gibi kirpik köklerinizin de hava almasını engelleyerek kirpiklerinizin kaybını hızlandırır. Bu nedenle makyajınızı yüzünüzde fazla tutmamaya özen gösterin. Makyajınızı temizlerken kirpik bölgenize hassas davranmalısınız.


İyi beslenme şart

İyi ve dengeli beslenme vücudunuz için nasıl faydalıysa kirpikleriniz de bundan nasibini alır. Özellikle B, E vitaminleri ve biotin içeren gıdaları tüketmeniz saçlarınıza olduğu gibi kirpiklerinize de çok faydalıdır. Kirpik uzatma yöntemleri yanında iyi beslenme de şarttır.


En İyi İpek Kirpik Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi İpek Kirpik profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kirpik Uzatma ve Gürleştirme Yöntemleri Nelerdir? için en iyi profesyonel listesi
5.0 24 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?