Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlenme yolunda atılan önemli adımlardan biri olan nişan töreni, en iyi şekilde gerçekleştirilmesi gereken günlerden biridir. Bunun için iyi bir nişan konsepti belirlemek ve şık bir davete imza atmak gerekir.


En İyi Nişan Konsepti Fikirleri

Düğünün provası olan nişan törenini en iyi şekilde yapmak ve konuklarınıza hoşça vakit geçirtmek için farklı fikirleri bir araya getirmeli ve kendi konseptinizi oluşturmalısınız. İşte işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak harika nişan fikirleri..


İkram masası süslemeleri

Nişan törenlerinde harika ikramların bulunduğu bir masa hazırlanır. Bu masayı belli bir tema çerçevesinde hazırlarsanız masa görsel olarak konuklarınızı etkileyecektir. Belli bir renk seçimi ve buna uygun süslemeler ile ikram masasını dekore edebilirsiniz.


Nişan Pastası Modelleri

Nişanınızda kesilecek pastanın nişan konsepti çerçevesinde olması da oldukça hoş bir detay. Örneğin yüzük kutusu şeklinde bir pasta harika bir seçenek olabilir. Üzerinde isminizin yazdığı ve yüzük konseptinin bulunduğu bir pasta ile konuklarınızı da şaşırtabilirsiniz.


Nişan Tepsisi Modelleri

Yüzüklerin takıldığı ve kurdele kesiminin olduğu sırada kullanılacak olan nişan tepsisini farklı şekillerde süsleyerek harika bir detay oluşturabilirsiniz. İnciler ya da çiçeklerle süslediğiniz tepsiye ek olarak makası da şık bir şekilde süsleyebilirsiniz.


Konuklara farklı hediyeler

Nişan şekeri yerine farklı ufak hediyeler ile konuklarınıza jest yapabilirsiniz. Bu minik sukulent çiçekler konuklara verilebilecek harika bir hediye fikri olabilir. Minik saksıların yanı sıra anahtarlık ya da magnet gibi hediyeler de tercih edebilirsiniz.


Nişan temalı kurabiyeler

İkram masasına koyabileceğiniz ya da ambalaj ile kaplayıp konuklarınıza verebileceğiniz harika kurabiyeler de nişan fikirleri arasında yükselişte. Üzerinde isimlerinizin bulunduğu şeker hamurundan yapılan kurabiyeler harika bir seçenek.


Esprili kartlar

Son zamanlarda birçok partide kullanılan mesajlı sevimli kartlar, fotoğraf çekilirken kullanılıyor. Nişan konsepti fikirlerinize uygun kartlar son zamanlarda bu törenlerin olmazsa olmazı. Eğer kusursuz bir davete imza atmak istiyorsanız bu detayı es geçmeyin.


Mekan Süslemeleri

Nişan töreninizin yapılacağı mekanı da nişan konsepti çerçevesinde süsleyebilir ve bir bütün oluşturabilirsiniz.


En İyi Nişan Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nişan Konsepti Fikirleri, Önerileri ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 52 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Nişan Saçları, En Güzel Nişan Saç Modelleri Isteme Çiçeği Modelleri İçin Birbirinden Güzel Öneriler Nişanlık Modelleri İçin Harika Öneriler En Güzel Nişan Gelinlikleri ve Nişan İçin Abiye Tavsiyeleri En Güzel Çiçekli Nişan Taçları Modelleri Nişan Çiçeği Modeller İçin Harika Fikirler En Güzel Kütük Nişan Tepsisi Modelleri, Yapımı ve Fiyatları Nişan Yeri Süsleme Malzemeleri, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Konuşma Balonları Örnekleri, Fikirleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Nişan Aksesuarları, Örnekleri ve Fikirleri Nişan Tepsisi Modelleri İçin Harika Öneriler Nişan El Çiçeği Modelleri ve Fikirleri - En Güzel Nişan El Buketi Örnekleri Nişan Kapı Süsleri Yapımı, Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirleri Nişan Davetiye Sözleri için Etkileyici Öneriler Nişan Kurabiyesi Tarifi ve Modelleri Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? Nişan Tepsisi Fikirleri Nişan Yüzüğü Seçimi İçin Etkileyici Öneriler Nişan Sandığı Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri En Güzel Nişan Pankartları Yazıları ve Örnekleri Nişan Alışveriş Listesi Nasıl Hazırlanır? Birbirinden Güzel Nişan Yastığı Modelleri, Örnekleri ve Fiyatları Birbirinden Güzel Nişan Makası Süsleme Örnekleri En Güzel Nişan Kurdelesi Modelleri ve Süsleme Örnekleri En Güzel Gelin ve Nişan Bohçası Fiyatları ve Modelleri Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? Nişan Bohçasında Neler Olmalı? Nişan Bohçası Listesi ve Nişan Bohçasında Olması Gerekenler Nelerdir? Nişanda Erkek Tarafı Ne Takar? Nişanda Takı Takılır mı? Nişan Alışverişinde Neler Alınır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?