Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Şirkette Yılbaşı Partisi Fikirleri, Yılbaşı Ofis Partisi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Şirketlerde personelleri, müdürleri ve üst düzey yöneticileri bir araya getirmenin, birbirleriyle kaynaştırmanın en güzel yolu etkinliklerdir. Yılbaşında şirketinizde çalışan insanlarla güzel bir parti verebilirsiniz. Şirkette yılbaşı partisi fikirlerine ihtiyacınız varsa yazımızın devamını okuyabilirsiniz.


Şirkette Yılbaşı Partisi için Harika Fikirler

Şirkette yılbaşı partisi organize etmek biraz çaba istiyor ama sonucu çok güzel oluyor. Şirketinizde çalışanlar ve onların aileleri bir araya geldiğinde herkes çok eğlenecek ve unutulmaz saatler yaşayacaklar. Güzel bir organizasyon yaparsanız bu parti unutulmazlar arasına girebilir.


Kimlerin Katılacağını Planlayın

Yılbaşı ofis partisi yapacaksanız öncelikle kimlerin katılabileceğini planlamalısınız. Bazı ofis partilerinde sadece o ofiste çalışanlar oluyor. Eğer dışarıdan katılıma izin vermezseniz büyük bir çoğunluk yılbaşını arkadaşlarıyla ya da ailesiyle geçirmek isteyecek ve katılmaktan vazgeçecektir. Şirketiniz müsaitse dışarıdan katılıma izin verebilirsiniz.


Catering Firmasıyla Anlaşın

Parti demek yiyecek ve içecek demek. Bu konuda biraz eli açık olmalısınız. İyi bir catering şirketiyle anlaşın. Çalışanlarınıza alkollü ve alkolsüz içecek imkanları, çeşitli ikramlar sunun. Yeni yıl yemeği vermeseniz bile ikramlarınızla onları tok tutabilirsiniz.


Çekiliş Düzenleyin

Milli Piyango yılbaşının olmazsa olmazıdır. Siz de ofisinizde bir çekiliş düzenleyebilirsiniz. Çekilişle çalışanlarınıza güzel bir hediye verebilirsiniz. Bu bir araba da olabilir, cep telefonu da. Bütçenize bağlı olarak değişir. Eğer hiç bir şey hediye edemiyorsanız bütün çalışanlarınıza bir Milli Piyango bileti alın. Belki içlerinden birinin şansı yaver gider.


Müzik Önemli!

Parti için müzik her şeydir. Her şey ne kadar iyi olursa olsun müzik kötüyse insanlar eğlenemezler. İsterseniz bir canlı müzik grubuyla anlaşabilirsiniz. Böyle bir imkanınız yoksa DJ kiralayabilirsiniz. Yılın en popüler şarkıları eşliğinde çalışanlarınız hem stres atacak hem de yeni yıla doyasıya eğlenerek girecekler.


Servis İmkanı Sunun

Şirket yılbaşı partisi sonrasında çalışanlarınız hem yorgun olacak hem de alkol alanlar eve gitmekte zorlanacaktır. Çalışanlarınızın sağ salim evlerine ulaştığından emin olmalısınız. Servis imkanı sunar ve insanları eve bıraktırırsanız herkes huzur içinde evine ulaşır.


Birbirinden İlginç Yılbaşı Parti Maskeleri Fikirleri ve Önerileri

Yılbaşı partinizi ilginç bir hale getirmek istiyorsanız parti maskeleri dağıtabilirsiniz. En güzel maske modelleri için Birbirinden İlginç Yılbaşı Parti Maskeleri Fikirleri ve Önerileri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Yılbaşı Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yılbaşı Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Şirkette Yılbaşı Partisi Fikirleri, Yılbaşı Ofis Partisi için en iyi profesyonel listesi
5.0 48 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?