Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Kıyafetleri Seçiminde Birbirinden Güzel Abiye Elbise Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Söz merasiminin niteliği, nerede yapılacağı ve teması söz kıyafetleri seçimini de yakından etkilemektedir. Bu özel gününde prenses gibi olmak isteyen bayanlar seçecekleri kıyafetlere önem verdiği gibi, kıyafet seçme aşamasında da çoğu zaman kararsız kalabilmektedir. İşte karar vermenizi kolaylaştıracak söz kıyafetleri modelleri.


En Güzel Söz Kıyafetleri

Söz kıyafetleri her kesimden bayanın beğenip alabileceği kadar çok farklı tasarımlarda piyasaya sunulmaktadır. Piyasada bu kadar çeşitli modellerin bulunması da normal olarak insanların kafasını karıştırmaktadır. Kalabalık bir ortamda yapılacak söz merasimi için kıyafet önerileri

Son zamanlarda söz merasimlerinin temalı bir şekilde kalabalık ortamlarda yapılması moda haline gelmiştir. Klasik olanın aksine söz törenleri düğün gibi kutlanmakta, yer olarak da otantik yerler, deniz kenarı, havuz başı ya da kır teması kullanılabilmektedir. Böyle kalabalık söz törenlerinde kıyafetlerin abiye tarzında seçilmesi önerilmektedir. Örneğin kır ya da sahil törenlerinde eteği tüllü, üst kısmı taşlı abiye modelleri tercih edilebilir. Havuz başında yapılan söz törenlerinde ise daha çok kısa etekli elbiseler, uçuş uçuş şifon abiye elbiseler veya taftadan şık balık abiyeler sizi çok şık gösterir.


İsteme töreninin ardından aile arasında yapılacak söz kıyafetleri

Kız istemenin ardından aile arasında yapılan söz merasimi geleneksel olan organizasyon biçimidir. Bu tip söz törenlerinde seçilecek söz kıyafetleri sade, gösterişten uzak ama şık, dekoltesiz ve daha ciddi renklerde seçilmelidir.


Otel gibi yerlerde yapılacak söz merasimi söz kıyafetleri

Söz törenleri son yıllarda şık otellerde de yapılmaktadır. Böyle bir otel konseptli organizasyon düşünüyorsanız Hollywood yıldızları gibi söz kıyafetleri seçmeniz gerekiyor. Boydan kibar elbiseler, taftadan kıyafetler bu tip organizasyonların olmazsa olmazıdır.


Geleneksel şekilde yapılacak söz merasimi için kıyafet önerileri

Eskiden köylerde yapılan söz törenlerinde giyilen söz kıyafetleri günümüzde otantik mekanlarda yapılan organizasyonlarda tercih edilmelidir. Eğer siz de bu tip bir söz düşünüyorsanız bindallılar, Osmanlı dönemi gelinlikleri ve kaftanlar seçeneklerden sadece birkaçı.


Söz Çiçeğinizi Unutmayın!

Türk gelenek ve göreneklerinde büyük önem taşıyan söz merasimi kız istemenin ardından çiftlerin birbirlerine söz vermelerini sembolikleştiren bir törendir. Bu tören aile arasında sade bir şekilde yapılabildiği gibi arkadaş, aile ve dostların davet edildiği kalabalık bir organizasyon da planlanabilmektedir. Kıyafet seçimi konusundaki kararsızlıkları en azından birazcık önlemek için bazı hususlara dikkat edilerek seçim yapılması gerekmektedir. Örneğin söz merasiminin nerede yapılacağı, kaç kişilik olacağı, teması ve davetli profili incelenerek kıyafet seçimi yapmak sizi anlamlı ve hoş şıklığa bir adım daha yaklaştıracaktır.


Söz Çiçeği Modelleri

Kıyafet kadar söz merasiminde bayanların elindeki söz çiçeğinin de önemi büyüktür. Tercih edilen çiçeğin kıyafetle uyumlu olması gerekmektedir. Söz kıyafetleri ve çiçeğinin mükemmel uyumunu sağlayıp şıklığınıza şıklık katmak için ilgili yazımızı mutlaka okuyun.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Kıyafetleri Seçiminde Birbirinden Güzel Abiye Elbise Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 18 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?