Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Söz ve Nişan Kurabiyesi Modelleri, Yapımı ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Günümüz dünyasında, imkanlar arttıkça özel günlerin gelenekleri de farklılaşıyor. Artık partiler, kutlamak ve törenler tamamen kişiye özel şekilde tasarlanıyor ve bu durum hem kutlama sahibinin hem de davetlilerin hoşuna gidiyor. Son dönemde söz ve nişan törenleri de farklı kişiselleştirmelerle şenleniyor. Nişan tepsisinden makasına kadar pek çok şey, süslenerek o güne özel bir hale getiriliyor. İşte bu törenlerde davetlilere dağıtılacak olan söz ve nişan kurabiyesi de bu trendden nasibini alıyor.


Söz ve Nişan kurabiyesi modelleri

Evliliğe bir adım daha yaklaştığınız günde davetlilerinizi memnun etmek için nişan kurabiyesi gibi ikramlardan faydalanabilirsiniz. İsterseniz hazır olarak alabileceğiniz, yaptırabileceğiniz isterseniz de evde kendiniz hazırlayabileceğiniz söz ve nişan kurabiyesi modelleri için önerilerimize kulak verin.


Çiftlerin isminin baş harflerini kurabiyelere yazabilirsiniz.

Söz ve nişan kurabiyeleri genellikle üzerinde çiftin baş harflerini barındırır. Eğer siz de farklı kurabiye modelleri arıyorsanız kesinlikle bu tarz bir kurabiye yapabilirsiniz. Kalp şeklinde kurabiye yaptıktan sonra üzerine renkli şeker hamuruyla bir kat geçtikten sonra el yazısı ile harf yazılarak elde edilen bu tarz bir kurabiye hem sade hem de çok şık görünüyor. Minik ambalajlar içinde davetlilere ikram edebilirsiniz.


Şeker hamuru yardımıyla birbirini tamamlayan süslemeler yapabilirsiniz.

Söz ve nişan kurabiyelerinde ana malzeme kesinlikle şeker hamuru. Farklı pasta yapımında da kullanılan şeker hamuru, bu kurabiyelerde de harikalar yaratıyor. Bir kısmını damatlık bir kısmını ise nişanlık şeklinde süslettikten sonra baskı olarak üzerine baş harflerinizi ve tarihi iliştirip harika bir kurabiye modeli elde edebilirsiniz. Bu şekilde hem nişanınızı temsil eden hem de davetlilerinizin yüzünde gülümseme oluşturabilecek bir ikram oluşturmuş olursunuz.


Söz Kurabiyesi Yapımı ve Tema

Farklı bir kurabiye modeli arıyorsanız da yine size harika fikirlerimiz var. Tüm kurabiyeler aynı tasarıma sahip olmak zorunda değil. Kalpli, kare, dikdörtgen, çerçeve gibi farklı kurabiyeler yapabilirsiniz. Ağaç dalları ve kuş temalı bu sevimli kurabiyeler çok cezbedici görünmüyor mu?


Nişan kurabiyelerinizi kendiniz de yapabilirsiniz.

Eğer söz ya da nişan kurabiyenizi evde nişan kurabiyesi tarifi ile kendiniz hazırlamak istiyorsanız, bu da oldukça basit. Kurabiye kalıplarıyla istediğiniz şekillerde kurabiye pişirdikten sonra farklı renklerdeki şeker hamurlarıını bu kurabiyenin üzerine koyun. Ve pastacılarda hazır olarak satılan üzerinde harf bulunan baskılardan alarak kurabiyelerin üzerine kendi isminizi yazabilirsiniz.

Söz ve nişan kurabiyelerinde kullanabilecek en iyi figürler, çiçek, kalp, yonca, yuvarlak, harf, kuş, çerçeve, damatlık ve de gelinlik.


Bu kurabiyeler genellikle iki renk şeklinde yapılıyor. Hem damat hem de gelin tarafını temsil eden iki renk seçilerek hoş bir görünüm oluşturulabiliyor. Bir de bu renkleri birbiriyle uyumlu seçtiğinizde harika bir ikramlık oluşturabilirsiniz.


Söz kurabiyesi modelleri de herkesten farklı ve ilginç yapmak istiyorsanız da sayısız seçeneğe sahipsiniz. Kalp ya da çiçek gibi herkesin yaptığı figürlerin yanı sıra gelinlik, ayakkabı, çanta, pasta gibi figürlerde de kurabiye tasarımı yapabilirsiniz. Özellikle gelinlik tasarımlı bu kurabiye oldukça hoş bir görünüme sahip. Şekil olarak harf görünümünde olan ya da üzerinde iyi dilekler bulunan kurabiyeler de mevcut. Kendi zevkinize göre bir tasarım seçerek davetlilerinize ikram edebilirsiniz. Ayrıca nişan kurabiyesi paketleme de oldukça önemlidir.


Nişan Kurabiyesi Yapımı

Nişan kurabiyesi yapımı çok zor gibi görünse de size vereceğimiz tarif sayesinde ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Nişan kurabiyesi yapmaya başlamadan önce pasta malzemeleri satan yerlerde bulabileceğiniz nişan temalı kurabiye kalıplarını edinebilirsiniz. Hem pratik hem de şık nişan kurabiyesi tarifi için sitemize göz atabilirsiniz.


En İyi Nişan İkramlıkları Catering Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nişan İkramlıkları Catering profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Söz ve Nişan Kurabiyesi Modelleri, Yapımı ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 27 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?