Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Tırnak Süsleme Modelleri Nasıl Yapılır? En Güzel Tırnak Şekilleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Biz kadınlar her daim kusursuz görünmek isteriz. Kusursuz görünümün olmazsa olmazları arasında yer alan tırnak bakımı, Nail Art yani Tırnak Süsleme sanatı kadınlar arasında son dönemin en gözde trendi.


Rengarenk Tırnaklar

Makyajımızın tamamlayıcısı ojeler son yıllarda vitrinler de hiçte alışık olmadığımız renk çeşitleri ile yerini almıştı. Henüz bu ojelere tamda yeni alışmıştık ki, şimdi de Tırnak Süsleme sanatı girdi hayatımıza. Trendin en güzel model ve yapılışlarını sizler için araştırdık.


Tırnak Süsleme Modelleri Nasıl Yapılır?

Bu modelleri yapmak için tabi ki piyasada satılan bir sürü yardımcı ürünler mevcut, oldukça pahalı olan bu ürünler olmadan tırnaklarımızı süsleyemez miyiz? İşte sorumuzun cevabı, renkli ojeler, tel toka, renkli küçük taş ve boncuklar, minik bir sünger. Kısacası evde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle de bu modelleri yapmak mümkün.


Uğurunuz Hep Yanınızda Olsun

Siyah, beyaz ve kırmızı. Vazgeçilmez klasik renklerimiz. Uğur böceklerimizi yapmak için sadece bu renkler ve tel toka yeterli. Birkaç çizgi ve benekle kolaylıkla yapabileceğimiz bir model.


Yeni Yılda Tırnaklarınızla Tüm Bakışları Üzerinize Toplayabilirsiniz

Yeni yıla sayılı günler kala bir birinden güzel yeni yıl modellerini tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. İhtiyacınız olan sadece çeşitli renk ojeler, basit bir kalıp, bir tığ ve biraz el becerisi.


Şık Ve Sade Tırnaklar

Eğer şık ve sadelikse tercihiniz bu modelimiz tam size göre. Aynı rengin farklı iki tonu oje ve simli bir bant ile kolaylıkla yapabileceğiniz bu model ile tırnaklarınız göz kamaştıracak.


En Güzel Tırnak Şekilleri

Kare, oval, badem, stiletto, ruj… Evet yanlış okumadınız, bunlar tırnak şekilleri isimleri. Değişen manikür ve nail art modelleri ile birlikte ön plana çıkan tırnaklar artık şekilleri ile de daha da ön planda. Sadece bir törpü kullanarak yapabileceğiniz en güzel tırnak şekilleri sizlerle.


Kare Tırnak Süsleme

En bilinen klasik tırnak şeklimizdir kare tırnak, özellikle kısa tırnaklar için oldukça şık duran ve kullanışlı olan bu şeklimiz uzun bir süre daha vazgeçilmezliğini koruyacak gibi.


Oval Tırnak Süsleme

Kare tırnakların uzamasıyla, köşeleri törpülenerek elde edilen oval tırnak şekli en eski tırnak şekillerimizden olmasına rağmen güncelliğini hala koruyor. Oldukça şık duran tırnak şeklimiz kısa ve orta uzunluktaki tırnaklar için oldukça uygun .


Badem Tırnak Süsleme

Oval tırnakların uçlarını keskinleştirerek elde edilen bu tırnak şekli fotoğrafta da görüldüğü gibi badem şeklini aldığı için bu adla anılmaktadır. Gayet kullanışlı olan badem şekli tırnaklar orta uzunlukta ve uzun tırnaklar için oldukça şık bir görüntü sergilemektedir.


Stiletto Tırnak

Adından da anlaşıldığı üzere stilettoya benzerliği dolayısıyla bu ismi almıştır. Özellikle uzun tırnaklar da oldukça şık duran tırnak şeklimiz kullanış açısından biraz zorlayabilir.


Ruj Tırnak Süsleme

İlginç olduğu kadar kullanımı da zor olan ruj şeklindeki tırnaklar bu yılın trenleri arasında üst sıralarda. Her an kırılma tehlikesi olsa da çok şık bir model.


Kusursuz Makyajın Tamamlayıcısı Tırnaklar

Evet kendimizi kusursuz hissetmek için gereken tırnak bakımına dair, en güzel tırnak şekilleri ve Tırnak Süsleme modelleri sandığımızdan çok daha kolaymış. Denemek isteyen siz okurlarımız için bir birinden güzel modellerimiz için, yazımızın sonunda ki galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.


En İyi Protez Tırnak Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Protez Tırnak profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Tırnak Süsleme Modelleri Nasıl Yapılır? En Güzel Tırnak Şekilleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?