Denizli Söz Organizasyon
Denizli'de Söz Organizasyon hizmeti veren profesyonelleri keşfet, profillerini karşılaştır ve birkaç soruyla ücretsiz teklif al.
- 4,9 · 137 onaylı yorum Denizli'de
Denizli'de 71 profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Denizli Söz Organizasyon Profesyonelleri
Denizli'de 71 profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Hemen talep oluştur, dakikalar içinde teklifler gelsin. Fiyatları ve yorumları karşılaştır, en iyi seçimi yap.
Ücretsiz Teklif AlSöz Organizasyon Fiyatları 2026
Söz Organizasyon için son 12 ayda gigbi'ye verilen tekliflerin yarısı 4.750 TL ile 9.000 TL arasında; ortalama teklif 6.500 TL. Fiyat işin kapsamına göre değişir.
Müşteriler ne diyor?
4,9 · 5.277 onaylı yorum
★★★★★
“Çok şık ve zarif bir organizasyondu. İçime sindi ve hepimiz beğendik. Nişan boyunca da fotoğraf çekimi, nişanın akış programı vs. konularda hep desteklediler Ayça hanıma çok teşekkürler 🙏”
Aslı P. · Merkez / Muğla · Ekim 2025 ★★★★★
“Kurum için çok titiz bir şekilde çalışıldı. Herşey kusursuzdu.”
Ersin Ü. · Bağcılar / İstanbul · Ağustos 2025 ★★★★★
“Myevents ailesine teşekkür ederiz. hayallerimiz kadar güzel bir kurulum gerçekleştirdiler.”
Sude Y. · Bağcılar / İstanbul · Temmuz 2025
Denizli'de Söz Organizasyon arayanlar ne istiyor?
Gerçek gigbi taleplerinden derlenmiş örnekler. Kişisel bilgiler çıkarılmış, isimler yayımlanmamıştır.
“yaklaşık 30 kişilik bir kız isteme ve akabinde nişan töreni yapılacak, buna uygun misafirlerimi ev konforunda ağırlayabileceğim ve organizasyon eksikliği çekmeyeceğim bir yere ihtiyacım var.”
“Organizasyonda kullanılacak renklerim gri siyah ve beyaz ağırlıklı mumların süslemelerin çok olmasını gelen konuklarıma da o gün verebilmem için sözüme uygun küçük hediyeler istiyorum”
“Sadece gelin ve damat için masa sandalye arkamıza da abartısız bir süsleme istiyorum. Bir de hava sıcak olacağı için çadır tarzı bişey olabilir”
“Sade ve şık. Ev içerisinde olacak arka fonda perde olacağı için perdenin önüne degil perdenin üzeri süslensin istiyorum ışık olabilir. Büyük bir masa değil şık uzun sehpalar olsun.”
“Sadece kurulum yeterli. Gelin ve damadın sandalyelerinin arkasında beyaz çiçeklerden oluşan çelenk tarzı bir geçit istiyorum. Sade ve şık bir görüntü istiyorum”
“Sadece kurulum istiyorum söz pastam ve hediyeliklerim hazır. Arka fonda let ışıklar ve çiçekler istiyorum. Romantik ve sade bir görüntü olmasını isterim. Kumaş sarma ve fazladan kumaş görüntüsü istemiyorum. Teşekkür ederim”
“Kurulum yeterli hediyelikleri kendim yapmayı planlıyorum.Aile arasında olacağı için çok kalabalık olmayacak sadece arka plan için yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim”
“Ağırlıklı olarak ; gümüş , bebek mavis,beyaz,krem,(mavi, gri) renkleri olabilir .aslında kuş tüyü de hoşuma gidiyor. beyaz gül ve beyaz zambak arasında kararsızım . Eski tip eşyalar sevmiyorum daha modern kullanılan gereçler daha hoş olur .”
En çok değerlendirilenler
Söz Organizasyon hizmetinde en çok değerlendirme alan profesyoneller.
Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.
Teklifler telefonuna gelsin; karşılaştır, mesaj yaz, doğru profesyonelle anlaş.
Denizli'de Bölge Seç
Bu hizmette en çok profesyoneli olan bölgeler önde.
Diğer İllerde Söz Organizasyon
Denizli'de İlgilenebileceğin Hizmetler
Denizli Söz Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?
Profilini oluştur, talepler gelsin, teklif ver ve anlaş — üç adım, ücretsiz kayıt.



















