Boğaz D. profil fotoğrafı

Boğaz D.

Bekarlığa Veda Mekanı · İstanbul

5,0(5 değerlendirme)

Hakkında

İstanbul’da yaşıyorsanız veya sadece dünya evine burada girecekseniz o halde şehrin en önemli simgelerinden biri eşliğinde, yani boğaz manzarasında düğününüzü gerçekleştirmek istemez misiniz? Cevabınız evet ise o halde sizi kutlarız, zevk sahibi bir çift olarak tam da olmanız gereken yerdesiniz. Boğaz Bahçe davet ve düğünler için çiftlere muhteşem fırsatlar sunarak eksiksiz organizasyonlar düzenleyen profesyonel bir ekibe sahip. Burada tüm isteklerinizin gerçekleştiğini görecek ve stres ile endişeden uzak bir şekilde düğününüze misafir gibi katılarak doyasıya eğlenebileceksiniz. Denizin hemen kenarında bulunan mekânımızda 500 ila 750 kişi aralığında ziyafet veya kokteyl düzeninde davetlilerimizi ağırlayabiliyoruz. Bir yanı deniz diğer yanları ise yemyeşil ağaçlar ile çevrili kır bahçemizde şehir karmaşasından uzak ve huzur dolu saatler sizi bekliyor. 10’ar kişilik yuvarlak masalar ile oluşturduğumuz oturma düzenimizde hem konforu hem de şıklığı elden bırakmıyoruz. Modern tiffany model sandalyelerimize çiftimizin talep ettiği renklerde bağlamalar kullanıyoruz. Mor, kırmızı, mavi, beyaz veya pembe gibi bol seçenekli bir şekilde davet alanımızı renklendiriyor ve düğün için hazır hale getiriyoruz. Atmosferin oluşumuna katkıda bulunması için masa üstü süsleri, uygun renklerde suplalar ve şamdanlar kullanıyoruz.

Değerlendirmeler

5,0

5 değerlendirme

5 ★5
4 ★0
3 ★0
2 ★0
1 ★0

ReferansProfesyonelin gigbi dışındaki bir işi için, telefonu doğrulanmış müşterisinin değerlendirmesi.

  • Pınar A.Referans

    23 Eylül 2021

    Merhaba çok ilgili bir ekip karşılıyor sizi. Nedimem elif hanım a ayrıca çok teşekkür ederim bu kadar güzel diyalog u, ilgisi ve herşeyimi yakınen ilgilendiği için. Boğaz bahce düğün için bence doğru mekan 😜

  • Selcan O.Referans

    21 Eylül 2021

    Boğaz bahçede düğünüm oldu. Çok memnun kaldım. Personelleri güler yüzlü, ambiyansı çok iyi. Yemekleri güzel. Semih bey bize çok yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederiz.

  • Rabia E.Referans

    28 Temmuz 2021

    28 Temmuz’da kına gecemi Boğaz Bahçe’de yaptık. Organizasyondaki Elvan Hanım ve ekibindeki kızlar olsun, orada benimle bire bir ilgilenen Elif Hanım olsun, salon sahibi beyefendiler olsun, müthiş ilgili ve güzeldi her şey. Çok çok memnun kaldım. Misafirlerimiz de çok memnun ayrıldı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • İlknur F.Referans

    16 Temmuz 2021

    16 temmuzda düğünümüz oldu ilgi alaka düzen ikramlar otopark herşeyiyle çok güzel mekan kesinlikle tavsiye ederim özellikle güvenlik amiri veysel beye teşekkür ederim

  • Halenur H.Referans

    12 Temmuz 2021

    12 Temmuz pazartesi olan düğünümüzden güler yüzlü ayrılmamda büyük katkısı olan Boğaz Bahçe ailesine çok teşekkür ederim. Her bir çalışan çok kibar, güler yüzlü idi. Hayalimdeki gibi bir kır düğünü oldu. İyi ki Boğaz Bahçe diyebilirim :))

Fotoğraflar

  • Boğaz D. — çalışma 1
  • Boğaz D. — çalışma 2
  • Boğaz D. — çalışma 3
  • Boğaz D. — çalışma 4
  • Boğaz D. — çalışma 5
  • Boğaz D. — çalışma 6
  • Boğaz D. — çalışma 7
  • Boğaz D. — çalışma 8

Uzmanlık Alanları

  • Kır Düğünü Mekanı
  • Bekarlığa Veda Mekanı
  • Nişan Mekanı
  • Söz Mekanı
  • Düğün Mekanı

Sık Sorulan Sorular

Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Boğaz Bahçe düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 50-100 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 50-100 TL aralığından başlamaktadır. Boğaz Bahçe düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 100-150 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 50-100 TL aralığından başlamaktadır.

Çalışma bilgileri

gigbi Üyeliği
4 yıldır gigbi'de

Boğaz D. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.