Enes Y. profil fotoğrafı

Enes Y.

5,0(1 değerlendirme)

Hakkında

12 yıllık spor geçmişim ve 8 yıllık profesyonel dövüş sporları deneyimim ile fitness sektöründe kariyerimi geliştirmeyi hedefliyorum. 💪 Fitness alanında 1. kademe antrenörlük belgem ve FMI-EQF L4 Personal Trainer belgemle, bireylerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla antrenörlük yapmayı amaçlıyorum. Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümünü ve öğretmenlik formasyonunu tamamladıktan sonra, spor salonlarında aktif olarak antrenörlük yaptım. Ayrıca, 4 ay kulüp başkanlığı görevini üstlenerek kulüp yönetimi ve spor salonu idaresi konularında deneyim kazandım. 🏅 Eğitimim ve tecrübemle insanlara daha iyi bir deneyim sunmayı ve liderlik yapmayı hedefliyorum. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.

Değerlendirmeler

5,0

1 değerlendirme

5 ★1
4 ★0
3 ★0
2 ★0
1 ★0

ReferansProfesyonelin gigbi dışındaki bir işi için, telefonu doğrulanmış müşterisinin değerlendirmesi.

  • Ercan D.Referans

    22 Şubat 2025 · Personal Trainer

    Profesyonelliği

    Enes hocam ile 3 aylık bir serüvenim oldu ve onun kadar alanda bilgisi olan çok az hoca tanıdım gerçekten çok profesyonel bir çalışma disiplinine sabip

Fotoğraflar

  • Enes Y. — çalışma 1
  • Enes Y. — çalışma 2
  • Enes Y. — çalışma 3
  • Enes Y. — çalışma 4
  • Enes Y. — çalışma 5

Uzmanlık Alanları

  • Personal Trainer
  • Beslenme Koçu
  • Kişisel Koç
  • Online Personal Trainer
  • Zayıflama Koçu

Sık Sorulan Sorular

Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Fiyatlar kişiye özel belirlenmektedir. Bunun nedeni hizmet verdiğim kişilerin istekleri doğrultusunda karşılıklı bir şekilde hizmet tutarı belirliyoruz.
Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
Öncelikle gerekli görüşmeleri sağlayıp, uygunluk derecemizi belirliyoruz. Daha sonrasında kişilerin isteklerine göre süreci detaylandırarak çalışmalara başlıyoruz.
Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
Tvgfbf fitnes antrenörlüğü EQF L4 Personer Trainer
Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
12 yıllık genel tecrübemin ardından 2020 den bu yana bu sektördeyim.
Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
Zayıflama-kilo koruma-kilo alma ve tabiki vücut geliştirme

Çalışma bilgileri

gigbi Üyeliği
1 yıldır gigbi'de
İşe Başlangıç
2025 yılından beri

Ödeme Yöntemleri

  • Havale/EFT
  • Nakit

Enes Y. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.