
Hasan E.
KPSS Koçu · İstanbul
Hakkında
Merhaba, ben Hasan lise ve üniversite sınavlarında derece yapmış, İktisat bölümü mezunu ve şu anda Türkiye’nin en prestijli firmalarından birinde çalışan bir profesyonelim. Öğrencilik hayatımda elde ettiğim başarılar, beni öğrencilere rehberlik etme konusunda tutkulu hale getirdi. Hem lise hem de üniversite düzeyindeki sınav süreçlerinde, öğrencilerin sadece akademik başarılarını artırmalarına değil, aynı zamanda sınav stresi ve zaman yönetimi gibi önemli becerilerini geliştirmelerine de yardımcı oluyorum. Eğitim hayatım boyunca, kendi deneyimlerimden yola çıkarak, kişiye özel koçluk yöntemleri geliştirdim. Bu süreçte, ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde özel dersler verdim ve şu anda koçluk kariyerime, ilk başta yeğenime verdiğim rehberlik ile başladım. Bu deneyimim, öğrencilere özgüven kazandırmanın ve onlara en verimli çalışma yöntemlerini sunmanın ne kadar önemli olduğunu fark etmemi sağladı. Koçluk tarzım, her öğrencinin ihtiyaçlarına uygun, kişiye özel bir yaklaşım benimsemek üzerine kuruludur. Amacım, her öğrencinin sadece sınav başarılarını değil, genel yaşam becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Eğer sınavlarınızda başarılı olmanın ötesinde, etkili çalışma stratejileri, zaman yönetimi ve motivasyon konularında da desteğe ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz. Birlikte, hedeflerinize ulaşmak için güçlü bir yol haritası oluşturabiliriz!
Uzmanlık Alanları
- Öğrenci Koçu
- KPSS Koçu
- YKS Koçu
- Eğitim Koçu
- Online Öğrenci Koçu
- Sınav Koçu
- Özel Ders
- LGS Koçu
Sık Sorulan Sorular
- Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
- Öncelikle danışanımla bir ön görüşme yaparak, kişisel hedeflerini, güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını anlamaya çalışırım. Bu adımda, koçluk sürecinin amacı ve kapsamını netleştiririz. Sonrasında danışanım için ihtiyaçlarına göre bireysel bir plan hazırlarım. Hedeflere ulaşmak için hangi adımları atacağımızı, kullanılacak yöntemleri ve zaman çizelgesini belirleriz. Oluşturulan strateji doğrultusunda ise Haftalık veya belirlenen sıklıkta görüşmeler düzenleriz. Bu görüşmelerde gelişimi değerlendirir, karşılaşılan zorlukları ele alır ve gerekirse stratejiyi güncelleriz.
- Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
- Bu işe, çevremdeki gençlerin eğitim yolculuklarında karşılaştıkları zorlukları fark etmemle başladım. Kendi öğrencilik dönemimde doğru rehberlik ve planlamanın önemini yaşayarak öğrendim. Zamanla çevremdeki öğrencilere derslerinde yardımcı olmaya başladım ve onların başarılarını görmek bana büyük bir tatmin sağladı. Daha sonra, sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda doğru kariyer yönlendirmesine olan ihtiyacı fark ettim. Bu, lise öğrencilerine bölümlerini seçmelerinde destek olma fikrini doğurdu. Onların hayatlarında bir dönüm noktası olabilecek kararlarında yanlarında olmak ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak beni bu işe tutkuyla bağladı. Bu süreçte, her öğrencinin farklı bir hikayesi olduğunu gördüm ve onlara bireysel ihtiyaçlarına göre rehberlik etmek beni hem profesyonel hem de kişisel olarak geliştirdi. Şimdi bu işe başladığım günkü motivasyonumdan bir şey kaybetmeden, her öğrencinin başarısına ortak olmayı sürdürüyorum.
- Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
- Şu ana kadar ortaokul, lise ve üniversite öğrencileriyle çalıştım. Bu süreçte, derslerinde başarıyı artırmak için özel dersler verdim ve lise öğrencilerine üniversitede bölümlerini seçmeleri konusunda koçluk yaparak kariyer hedeflerini belirlemelerine yardımcı oldum. Her öğrencinin ihtiyaçlarına özel bir yaklaşım geliştirdim ve onların hem akademik hem de kişisel hedeflerine ulaşmalarını destekledim.
Çalışma bilgileri
- gigbi Üyeliği
- 1 yıldır gigbi'de
- İşe Başlangıç
- 2024 yılından beri
- Ekip
- 1 çalışan
Ödeme Yöntemleri
- Havale/EFT
- Nakit
Hasan E. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.