Mert H. profil fotoğrafı

Mert H.

Evde Hasta Bakımı · İstanbul

Hakkında

4 yıllık lisans hemşirelik mezunuyum. 2 yıl yüksek lisans yaptım ve şu an Cerrahi hemşireliği alanında doktora yapıyorum. 2016 yılında meslek hayatına başladım. 8 yıldır aktif olarak acil tıp kliniği, yoğun bakım, ameliyathane, psikiyatri, ortopedi, genel cerrahi ve dahiliye servislerinde tecrübe edindim. Damar yolu açma, iv-im-id-sc enjeksiyonlar, yara bakımı ve pansuman, nazogastrik sonda, mesane sondası, rom egzersizleri, atom serum ve doping serumları, glutatyon serumları gibi aklınıza gelebilecek tüm hemşirelik girişimlerindeki ilgili tecrübem mevcuttur.

Fotoğraflar

  • Mert H. — çalışma 1
  • Mert H. — çalışma 2
  • Mert H. — çalışma 3
  • Mert H. — çalışma 4

Uzmanlık Alanları

  • Evde Hemşire
  • Evde Hasta Bakımı
  • Evde Serum Takma
  • Evde Yaşlı Bakımı

Sık Sorulan Sorular

Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
500-1500
Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
İlk yardım eğitimi İleri yaşam desteği ve CPR eğitimi Psikiyatri yüksek lisans Cerrahi hemşireliği doktora
Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
2016 yılında mezun olduktan sonda atandım. Hemen Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmaya başladım.
Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
Atom serum, yara pansumanı, Ng sonda, mesane sondası, doping serum ve glutatyon tedavileri, sc enjeksiyon, im enjeksiyon.
Çalışma alanınızla ilgili profesyonel/şirket seçmek isteyen bir müşteriye ne tavsiye edersiniz?
Damar yolu ve ilaç bilgisi hakkında inanılmaz donanımlıyım. Acil servis tecrübem sayesinde çok soğukkanlı ve hızlıyım.
Müşteriler, çalışma alanınız ile ilgili bir profesyonel seçerken, hangi soruları sormalılar?
Tecrübe, ilaç bilgisi, çalışma yılı, çalışılan alanlar, akademik kariyer.

Çalışma bilgileri

gigbi Üyeliği
2 yıldır gigbi'de
İşe Başlangıç
2016 yılından beri
Ekip
2 çalışan

Ödeme Yöntemleri

  • Kredi/Banka Kartı
  • Havale/EFT
  • Nakit
  • Online Ödeme

Mert H. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.