
Mustafa G.
Yazılım Özel Ders · İstanbul
Hakkında
Son 6 yıldır özellikle AP Computer Science A dersi üzerine yoğunlaştım. Java tabanlı bu müfredat kapsamında, öğrencilerimi College Board sınavlarına sistematik, disiplinli ve sonuç odaklı bir programla hazırlıyorum. Bugüne kadar Veritas Academy, StudyLab, Test Prep gibi uluslararası platformlarda eğitmenlik yaptım. Öğrencilerimin büyük çoğunluğu sınavlardan 4 ve 5 gibi yüksek skorlar alarak yurt dışında üniversite eğitimine hak kazandı. Aynı zamanda kurucusu olduğum MBG Akademi bünyesinde, hem Türkiye'de hem yurt dışında birebir ve çevrim içi yazılım eğitimleri vermeye devam ediyorum. Eğitim sürecinde sadece konu anlatımı değil; öğrencinin düşünme biçimini geliştirme, problem çözme yeteneğini artırma ve hedeflerine uygun strateji geliştirme konularında da destek sağlıyorum. Disiplinli çalışma, bireysel takiple sürekli gelişim ve profesyonel sorumluluk anlayışı; öğretmenlik yaklaşımımın temel taşlarıdır. 🌟 Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
Fotoğraflar
Uzmanlık Alanları
- Yazılım Özel Ders
Sık Sorulan Sorular
- Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
- Saatlik Ders Ücreti : 1500 TL
- Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
- Saatlik Ders Ücreti : 1500 TL
- Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
- AP Computer Science A
- Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
- Kurumun ricası ve daveti üzerine bu işe başladım
- Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
- Kurumsal alanda birçok akademi ile çalıştım
- İyi iş çıkardığınız bir projeyi açıklayın. Ne kadar zaman aldı? Nasıl bir projeydi?
- Benden AP CS A dersi alan bir öğrencim şuan da Amerika da Bilgisayar Müh. okuyor.
- Çalışma alanınızla ilgili profesyonel/şirket seçmek isteyen bir müşteriye ne tavsiye edersiniz?
- Müşterilere, çalışmak istedikleri profesyonelin ya da şirketin daha önce yaptığı işlere, referanslarına ve eğitim geçmişine mutlaka bakmalarını tavsiye ederim. Ayrıca sadece teknik bilgi değil, iletişim becerisi, eğitim tarzı ve açıklayıcılık düzeyi de çok önemlidir. Eğitim verecek kişiyle ilk görüşmede mutlaka deneme dersi yapılmalı veya örnek anlatımlar istenmelidir. Özellikle uzun vadeli hedefleri olan müşteriler, eğitmenin hangi seviyelerde öğrenci yetiştirdiğini, mezun öğrencilerin neler başardığını da sorgulamalıdır.
- Müşteriler, çalışma alanınız ile ilgili bir profesyonel seçerken, hangi soruları sormalılar?
- Daha önce hangi seviyelerde öğrencilere eğitim verdiniz? Eğitimin içeriği nasıl yapılandırılmış? Hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Derslerin işleniş şekli nasıldır? Uygulama ağırlıklı mı, teorik mi? Öğrencilerinizin bugüne kadarki başarı oranı nedir? Size ulaşabileceğimiz saatler ve destek sisteminiz nasıl çalışıyor? Eğitim süresince hedeflenen kazanımlar neler?
Çalışma bilgileri
- gigbi Üyeliği
- 1 yıldır gigbi'de
- İşe Başlangıç
- 2019 yılından beri
- Ekip
- 65 çalışan
Ödeme Yöntemleri
- Havale/EFT
- Online Ödeme
Mustafa G. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.


