
Yakup G.
Boks Özel Ders · İstanbul
Hakkında
1994 ve 2005 yılları arasında İstanbul Tekel spor kulübünde milli sporcu olarak boks hayatımı tamamladıktan sonra antrenorluk hayatım başladı. 2008 yılından beri birçok türkiye şampoyonu ve uluslar arası turnuvalarda derece yapmış milli sporcular yetişmiştir. Boks, 7 den 70 e bay bayan herkesin yapabilecegi, insanı fiziksel, zihinsel gelişimini sağlayan vücudun tüm kas guruplarını kordineli bir şekilde çalıştıran nadir sporlardan biridir. antrenmanın başından sonuna kadar performansa göre yüksek kardiosu ile kilo vermeye birebirdir. Antrenmanlarımızı kisiye küçük guruplara ozel bir tarzda yapyoruz.
Fotoğraflar ve Videolar
Uzmanlık Alanları
- Boks Özel Ders
Sık Sorulan Sorular
- Fiyatlandırmanız hakkında bilgi verebilir misiniz?
- Ders ücretimiz kişi başı 600 TL'dir ve 2, 3, 4 kişilik gruplara özel indirimlerimiz bulunmaktadır. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "tekl. al" butonu kullanabilirsiniz.
- Yeni bir müşteriyle çalışmak için standart süreciniz nasıldır?
- Boks yapacak olan kişinin fiziksel ve branşal becerilerine göre bi yol haritası çizilir ve buna göre program yapılır
- Uzmanlığınız ile ilgili hangi eğitimlere sahipsiniz?
- Milli sporcu belgesi, 2. Kademe Antrenorluk belges, Gedik Üniversitesi spor Eğiticisi ve eğitmeni,
- Bu işi yapmaya nasıl başladınız?
- Çocukluk hayalim, sanırım bu yeterli :)
- Şu ana kadar ne tür müşterilerle çalıştınız?
- 9 ile 55 yas arası bay bayan
- Çalışma alanınızla ilgili profesyonel/şirket seçmek isteyen bir müşteriye ne tavsiye edersiniz?
- Boks dersi almak isteyen arkadaslara tavsiyem ders aldığınız kisinin bir boks sporunu yapıp yapmadığından kesinlikle emin olun çünkü bu sporu yapmamış birisi ömür boyu eğitim alsa dahi tam bir antrenor olamaz. En azından boks camiasından olan veya camiayı tanıyan birinden referans alabilirsiniz. ( piyasada okadar çok yalan atan sahte boksör ve antrenör varki anlatamam )
- Müşteriler, çalışma alanınız ile ilgili bir profesyonel seçerken, hangi soruları sormalılar?
- Boks dersi almak isteyen arkadaslara tavsiyem ders aldığınız kisinin bir boks sporunu yapıp yapmadığından kesinlikle emin olun çünkü bu sporu yapmamış birisi ömür boyu eğitim alsa dahi tam bir antrenor olamaz. En azından boks camiasından olan veya camiayı tanıyan birinden referans alabilirsiniz. ( piyasada okadar çok yalan atan sahte boksör ve antrenör varki anlatamam )
Çalışma bilgileri
- gigbi Üyeliği
- 3 yıldır gigbi'de
- İşe Başlangıç
- 2008 yılından beri
Yakup G. ile iletişim gigbi üzerinden kurulur.







