15+ yıllık deneyim ile LGS, YKS, KPSS ve ALES alanlarında hedefinize uygun kişiye özel eğitim ve profesyonel sınav koçluğu ile başarıya giden süreci birlikte planlayalım. 🎓
✔ Birebir özel ders
✔ Kişiye özel çalışma programı
✔ Düzenli takip ve sınav stratejileri
Planlı çalışarak, doğru yönlendirmeyle hedefinize ulaşın! 🚀 Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonu kullanabilirsin.
Merhaba, ben Ahmet Hakan Almak. Marmara Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. 2023 YKS'de derece yaptım ve 876. oldum, KPSS'de ise 93 puan alarak 712. oldum. 🎉
4 yıldır KPSS ve YKS koçluğu yapmaktayım ve matematik dersi vermekteyim. Benim koçluğumda sınava hazırlanmanız size planlı ve programlı bir gelişme katacak. 📚 Yönlendirmelerimle neyi nasıl yapmanız gerektiğini detaylıca anlatacağım.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
Kuran-ı Kerim ve hafızlık dersleri sunulmaktadır. 📖 Bu dersler, tecvid kurallarına uygun olarak verilmektedir. Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonu kullanabilirsin.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Anadolu Yakası İlkokul Matematik Özel Ders Fiyatları 2026
Anadolu Yakası İlkokul Matematik Özel Ders fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 560 TL ile 690 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Anadolu Yakası İlkokul Matematik Özel Ders fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Anadolu Yakası İlkokul Matematik Özel Ders Müşteri Yorumları
M
Mervenur Aras
Ortaokula giden kardeşim ve ben Hacer hocadan matematik dersi aldık. Hem benim lise konularıma hem de kardeşimin ortaokul konularına hakimiyetinden dolayı çok memnun kaldık. Üniversite öğrencisi olduğu için yeni sisteme aşina, çok canayakın ve gerektiği yerlerde profesyonel olabilmesinden ötürü Hacer hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sevde hocamızla bu yıl tanıştık kendisi sadece bir öğretmen değil bir eğitimci, oğlumun matematik notları yükseklirken sorululuk bilinci de gelişti ayrıca birlikte kitap okuyup tartışıyorlar kendisiyle uzun yıllar birlikte çalışmak isteriz. çok teşekkür ederiz
Fatih hocayı okuldan tanıyorum .Öğretmen bir bilim dalını, bir sanatı, bir tekniği veya belli bir bilgiyi öğretmeyi kendine meslek edinmiş kimsedir derler ya Fatih hoca onlardan birisidir .Bu yüzden ondan matematik dersi alırken hiç zorluk çekmeden iyi bir sonuç alacağınızdan gönül rahatlığı ile emin olabilirsiniz.
Arzu hocamız çok disiplinli ve öğretici bir öğretmen. Oğlum için matematik dersine başlamıştık. Çok ama çok memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. 1 sene içinde çocuğumun yaşadağı gözle görülür bir fark var.
Anadolu Yakası İlkokul Matematik Özel Ders Talepleri
A
Alev A.
8 yaşındaki kızım için matematiği sevdirebilecek matematiğe merakını ve ilgisini artıracak bir öğretmen olursa sevinirim. Kızım matematik dersinde biraz geride ve açıkçası hiç sevdiği bir ders değil. ?bu yüzden biraz geride özellikle çarpım tablosu üzerinde durulması gereken bir noktada. Şimdilik bu kadar diyeceklerim
N
Nurşen Y.
Oğlumda konsantrasyon güçlüğü var. İlkokul ikinci sınıfa geçti matematiği sevdirmek ve ezberlemeden doğru bir şekilde öğrenmesini istiyorum teşekkürler
Ş
Şerife K.
İLK OKUL 1 .SINIF ÖĞRENCİSİ OKUMA YAZMA DA SORUN YAŞIYOR UYGULAMALARDA VE EBADA İYİ TEK BAŞINA YAPIYOR AMA OKUMADA VE YAZMA DA SORUN YAŞIYOR
I
Irmak T.
2. Sınıftaki kızım için matematik için özel ders düşünüyoruz.Bilgi almak isterim.
Z
Zehra Z.
9 yaş 4.sinif matematik.Derste başart ve temel guclendirme .5. sınıfa hazirlik
U
Uygar C.
2.sinif ogrencimin matematige ilgisini arttirmak ve destek almak istiyoruz
S
Sonay A.
Merhaba 4.sinif öğrencisi matematiği daha iyi anlama ve hızlı çözebilmesi.
Z
Zeynep U.
İşlemleri yapıyor ama mantığını kavraması için özel ders bakıyorum