Tamamen sizin isteğinize göre kurulan bir organizasyon ister misiniz? En özel gününüzü unutulmaz kılmak ve istediğiniz kurulumu sizler için gerçekleştirmek için yardımcı olmayı çok isteriz.
Deniz Organizasyon.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Ataşehir Çocuk Doğum Günü Mekanı Fiyatları 2026
Ataşehir Çocuk Doğum Günü Mekanı fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Ataşehir Çocuk Doğum Günü Mekanı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Ataşehir Çocuk Doğum Günü Mekanı Müşteri Yorumları
S
Seyedeh Sağ
Oğlumun doğum gününü my game cafe de kutladım. Yiyecekler, konsept, çalışanların güler yüzlü olması, hijyen kurallarına uygun olmaları ve çocukların oyun alanında çok eğlenceli vakit geçirmeleri bizi tam doğru seçim yapmamızı gösterdi.
Melih Bey'le çok teşekkür ederiz. Aileden biri gibi misafirlerimizi ağırladı, Hazırladıkları ordövr tabağı ve çocukların için olan hamburger menüleri gerçekten çok başarılı ve lezzetliydi. Kalanları paket yaptırıp getirip evde yedik:) çok çok teşekkürler.. herkese tavsiyemdir.
Oğlumun doğum günü organizasyonunu yaptık, çok ilgilendiler, hem çocuklar için hem biz büyükler için ayrı salon düzenlediler, çok memnun kaldık. Yemekler, ilgi, her şey çok güzeldi. Oğlumun arkadaşının doğum gününü de ailesi aynı yerde yapmaya karar verdi.
Merhabalar yeğenimin 7. Yaş doğum günü için çağırmıştık. Gercekten çok memnun salca ablamizin çocuklarla iletişimi o kadar güzel ki sadece çocuklar değil biz yetişkinler de çok eğlendik. Kendi doğum günümde bile çağırmayı düşünüyorum 😊🤣 bize verdiği emekler için de burdan ayrı teşekkür ederim .
Tekrardan çok teşekkür ederim.İkizlerim çok mutlu oldular .Sadece onlar mı katılan tüm çocuklar .sadece bir doğum günü değildi onlara okullar kapanmadan eğlencili bir parti geçirerek tüm senenin yorgunluğunu attılar. Bizde ailelerle keyifli sohbetimizi ettik.sayenizde
Oğlumun 7 yaş doğum günü kutlanacak. Toplam 40 kişi (10-15 çocuk) civarı olur sanıyorum. Çocukların açık havada oynayabileceği bir mekan olsun istiyoruz. Atıştırmalık, içecek, pasta, çocuklar için etkinlik/animasyon olsun istiyoruz. Mümkünse fiyat kalemleri ayrı ayrı verilsin lütfen.
E
Ezgi S.
Hem organizasyonlu hem sadece mekan olarak teklif rica ediyorum.
Konsept taş devri çakıl olacak.
İkramlı mı ikramsız mı onu da belirtirlerse sevinirim
Kapalı alan ama camlı, dışarıyı görebileceğimiz bahçede gibi hissedeceğimiz bir yer mi bilgi verilirse sevinirim. Teşekkürler
S
Sevtap C.
Ataşehir ilçesi ve civarı olan Hem mekan tarafından karşılanan ikramlıklar olan hem de ikramlıksız (kendi ikramlıklarımızı getirebileceğimiz) olan iki farklı fiyatlandırma. İçecek servisi olan ve çocukların eğlenebileceği etkinliklerin olduğu uygun fiyatlı paketler sunulması
E
Ercan T.
15 i çocuk olmak üzere tahminimiz 30-35 kişi çocukların eğlenebilmesi için ortam olması yeterli çocuk yaşları 9. palyaço veya ablaya gerek yok pasta ve diğer yiyecekler tarafımızdan karşılanacak ama teklife göre değiştirebiliriz.2-3 saatlik
A
Ahmet T.
8 yaşındaki oğlumun doğum gününü yapmak istiyoruz. Mekan, süsleme, pasta ve içecekler, müzik ve bir çeşit animasyon ile çocukların evlendirilmesini istiyoruz. Mümkünse StarWars temalı bir süsleme istiyoruz. Teklif verebilir misiniz?
O
Orhan K.
İstanbul Anadolu yakası Beykoz İstanbul sınırlarında olması önemli
Yaş grubu 5 yaş grubu
Etkinlik animasyon oyun ablası vb eğlence doğum günü partisi organizasyon çocuklar için yemek vb yetişkin için atıştırmalık vb çay saati
T
Tunç G.
7 9 yaş arasında 15 çocuk ve anneleri için toplam 15 yetişkin, 15 çocuk. Kızım için doğum günü organize etmek istiyorum. Sadece atıştırmalıklar ve içecekler. Yemek istemiyorum. 2 3 Saat eğlenecekler sadece. Ekonomik fiyat lütfen.
B
Bilgehan B.
Merhabalar
1 haziran cumartesi ya da 2 haziran pazar günü, 1 yaşındaki oğlumuzun doğum gününü kutlamak istiyoruz.
Etkinlik 20-25 kişilik olacak
Saat 11:00-13:00 arası
Kahvaltı-branch ikramlı bir etkinlik düşünüyoruz