2000 yılından bu yana profesyonel olarak hizmet veren firmamız, çeşitli organizasyonlar konusunda uzmanlık sunmaktadır. Sunulan hizmetlerimiz şunlardır:
Evlilik teklifi organizasyonları
Söz ve nişan organizasyonları
Yetişkin doğum günü partileri
Bekarlığa veda organizasyonları
Düğün ve nikah organizasyonları
Baby shower organizasyonları
Hastane odası süsleme hizmetleri
Her bir etkinliğinizi özel ve unutulmaz kılmak için özveriyle çalışıyoruz.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonunu kullanabilirsiniz. Organizasyonlarınızda yanınızdayız!
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Kadıköy Çocuk Doğum Günü Mekanı Fiyatları 2026
Kadıköy Çocuk Doğum Günü Mekanı fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kadıköy Çocuk Doğum Günü Mekanı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Kadıköy Çocuk Doğum Günü Mekanı Müşteri Yorumları
S
Seyedeh Sağ
Oğlumun doğum gününü my game cafe de kutladım. Yiyecekler, konsept, çalışanların güler yüzlü olması, hijyen kurallarına uygun olmaları ve çocukların oyun alanında çok eğlenceli vakit geçirmeleri bizi tam doğru seçim yapmamızı gösterdi.
Melih Bey'le çok teşekkür ederiz. Aileden biri gibi misafirlerimizi ağırladı, Hazırladıkları ordövr tabağı ve çocukların için olan hamburger menüleri gerçekten çok başarılı ve lezzetliydi. Kalanları paket yaptırıp getirip evde yedik:) çok çok teşekkürler.. herkese tavsiyemdir.
Oğlumun doğum günü organizasyonunu yaptık, çok ilgilendiler, hem çocuklar için hem biz büyükler için ayrı salon düzenlediler, çok memnun kaldık. Yemekler, ilgi, her şey çok güzeldi. Oğlumun arkadaşının doğum gününü de ailesi aynı yerde yapmaya karar verdi.
Merhabalar yeğenimin 7. Yaş doğum günü için çağırmıştık. Gercekten çok memnun salca ablamizin çocuklarla iletişimi o kadar güzel ki sadece çocuklar değil biz yetişkinler de çok eğlendik. Kendi doğum günümde bile çağırmayı düşünüyorum 😊🤣 bize verdiği emekler için de burdan ayrı teşekkür ederim .
Tekrardan çok teşekkür ederim.İkizlerim çok mutlu oldular .Sadece onlar mı katılan tüm çocuklar .sadece bir doğum günü değildi onlara okullar kapanmadan eğlencili bir parti geçirerek tüm senenin yorgunluğunu attılar. Bizde ailelerle keyifli sohbetimizi ettik.sayenizde
İkiz kızlarımız sınıf arkadaşlarını ve dolayısı ile bazı velileri davet edeceğimiz doğum günü partisi düzenlemek istiyoruz. İki sınıfa dahil yaklaşık 35 çocuk ve ebeveynleri davetli olacak. Şu aşamada kaç kişinin geleceğini bilmiyoruz ama 25-30 çocuk ve 25-30 ebeveyn gelmesi büyük olasılık. Bu sayıda kişinin sığabileceği, fiyat olarak bütçemizi aşmayacak bir doğum günü mekanı arıyoruz.
Ç
Çağrı Ç.
20 çocuk 30 yetişkin civarı bir kişi sayısı olacak. Çocuklar 7 yaş mertebesinde olacaklar. rahatça oyun oynayabilecekleri, geniş oyun alanı olan bir mekana ihtiyacımız var. survivor parkuru gibi yerler olabilrse çok makbule geçer. ya da futbol sahası yanında olursa mekan onun içerisine birşeyler kurulabilir.
D
Derya S.
Oğlumun 7 yaş doğum günü kutlanacak. Toplam 40 kişi (10-15 çocuk) civarı olur sanıyorum. Çocukların açık havada oynayabileceği bir mekan olsun istiyoruz. Atıştırmalık, içecek, pasta, çocuklar için etkinlik/animasyon olsun istiyoruz. Mümkünse fiyat kalemleri ayrı ayrı verilsin lütfen.
S
Sevtap C.
Ataşehir ilçesi ve civarı olan Hem mekan tarafından karşılanan ikramlıklar olan hem de ikramlıksız (kendi ikramlıklarımızı getirebileceğimiz) olan iki farklı fiyatlandırma. İçecek servisi olan ve çocukların eğlenebileceği etkinliklerin olduğu uygun fiyatlı paketler sunulması
S
Seçil D.
9 yaşındaki oğlumun doğumgünü için fenerbahçe konseptli süsleme 3-4 çeşit aperatif atıştırmalıklar börek kurabiye gibi çeşitler çay su kahve olacak şekilde, ayrıca oyun alanı varsa oyun ablası ve ya abisi tercihimizdir.ort kişi sayısı 30 olur teşekkürler
G
Gizem Ü.
Merhabalar, oğlumun 4 yaş doğum günü organizasyonu için teklif almak istiyorum. Gelen tekliflerin detaylı olmasını rica ederim. Yeme içme opsiyonu, süsleme, istenşlen konsept oluyor mu? Süre nedir? Bizim yiyecek getirme opsiyonujuz var mı gibi gibi
E
Ercan T.
15 i çocuk olmak üzere tahminimiz 30-35 kişi çocukların eğlenebilmesi için ortam olması yeterli çocuk yaşları 9. palyaço veya ablaya gerek yok pasta ve diğer yiyecekler tarafımızdan karşılanacak ama teklife göre değiştirebiliriz.2-3 saatlik
A
Ahmet T.
8 yaşındaki oğlumun doğum gününü yapmak istiyoruz. Mekan, süsleme, pasta ve içecekler, müzik ve bir çeşit animasyon ile çocukların evlendirilmesini istiyoruz. Mümkünse StarWars temalı bir süsleme istiyoruz. Teklif verebilir misiniz?