Bütün hizmetlerimiz müşteri memnuniyeti odaklıdır. 😊 Olumsuzluk yaşatacak bütün işlerden uzağız. Hizmetlerimize güvenebilir, her türlü süreci sorunsuz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. 🌟 Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Çatalca Laminat Parke Döşeme Ustası Fiyatları 2025
Çatalca Laminat Parke Döşeme Ustası fiyatları 2025 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Çatalca Laminat Parke Döşeme Ustası fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Çatalca Laminat Parke Döşeme Ustası Müşteri Yorumları
Ö
Özge Nur Öztürk
3+1 bir dubleks renkli boyalarla boyanmış daireyi tek günde aydan(beyaz) boyaya çevirdiler. Taleplerimi pozitif bir şekilde yerine getirdiler. Eşyaları ve parkeleri poşetlediler giderkende temizledir. Çok eşyam olmasına rağmen güzel iş çıkarttılar. Tavsiye ederim
Samet bey'e yeni evimizin tadilat işini vermiştik. Aldığımız hizmetten çok memnun kaldık, hizmet sonrası destekleri ve ilgisi için de çok teşekkür ederiz.
100 m2 ve üstü var fayans üstüne döşenecek süpürgelik de olacak parkeyi birlikte seçersek çok memnun kalırım ama ulaştığınızda detaylı görüşürsek daha memnun olurum
C
Ceyhun U.
2 katlı evimizde toplam 30 metre süpürgelikler değişecek.Varolan süpürgelikler sökülmüş durumda.Malzemeyi sizdende alabiliriz biz kendimizde temin edebiliriz ?
A
Ahmet K.
Parke ve süpürgelik döşenecek. Toplam parke alanı 100 M2, süpürgelik ölçmedim. Yerler temiz sayılır, eskileri söküldü zaten. Evde hiçbir eşya yoktur.
F
Furkan T.
49 metre kare 8 cm düz süpürgelik siltesj hazır eski parkeler söküldü yer hazır eşya var bir kaç parça fazla yok o konuda destek verilir.
S
Serhan K.
50m2 aş eşya bulunan 6mm yükseklikli 30 metre süpürgelik alanı mevcut eski parke üzerine döşeme yapılacak
H
Hatice Ç.
Mutfak ve holun süpürgelik lerin değiştirmek istiyorum 10 cm lik süpürgelik olacak
G
Gözde Y.
40 mt2 sadece salon. İçerde eşya var. Parke şilte ve süpürgelikler mevcut.
M
Muammer M.
inşatı biten yeri hazır 55 m2 laminat camsan 8mm parke döşenmesi