İşimizi titizlikle ve temizlikle yapıyoruz. 🌟 Güvenle tercih edebilirsiniz. Rahatlıkla bizimle çalışabilirsiniz.
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden “teklif al” butonu kullanabilirsin.
20 yıldır deneyimli ekibimizle kaliteli hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize en iyi deneyimi sunarak memnuniyetlerini artırmayı hedefliyoruz. Uzmanlığımız ve profesyonel yaklaşımımızla her zaman yanınızdayız. 🌟
Detaylı bilgi için uygulama üzerinden "teklif al" butonu kullanabilirsin.
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Fatih Laminat Parke Döşeme Ustası Fiyatları 2026
Fatih Laminat Parke Döşeme Ustası fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.700 TL ile 3.300 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Fatih Laminat Parke Döşeme Ustası fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır
Fatih Laminat Parke Döşeme Ustası Müşteri Yorumları
E
Eda Köktepe
Evimdeki kapılar ve mutfak dolaplarını boyatmak için Okan bey ile iletişime geçtiğimde yapılacak iş ile ilgili ön bilgilendirme yaparken işe olan hakimiyetine inanarak evimi teslim ettim kendisine. İyi ki etmişim dediğim bir iş çıkardı kendisi. Disiplinli ve profesyonel bir şekilde süreci yürüttü ve güvenimi boşa çıkarmadı sağolsun. Tekrardan çok teşekkürler ve emeğinize sağlık.
Ticari alanımızın zeminini yenilemek büyük bir adımdı ve Dekoratif Mimarlık ile Mimar Emre Bey sayesinde her şey sorunsuz ilerledi. Seçilen parke, hem dayanıklı hem estetik yapısıyla mekânın modern çizgisiyle mükemmel uyum sağladı. Montaj süreci titizlikle yürütüldü, detaylar ve geçişler özenle işlendi. Artık muhasebe ofisimiz hem profesyonel bir görünüme kavuştu hem de müşterilerimiz için sıcak ve davetkar bir atmosfer sundu.
3+1 bir dubleks renkli boyalarla boyanmış daireyi tek günde aydan(beyaz) boyaya çevirdiler. Taleplerimi pozitif bir şekilde yerine getirdiler. Eşyaları ve parkeleri poşetlediler giderkende temizledir. Çok eşyam olmasına rağmen güzel iş çıkarttılar. Tavsiye ederim
60 metrekare alana parke döşemesi yapılacak sadece 9 metrekare bir odada parke yok yükseklik farkı var onun dışında 51 metrekare alanda eşyalar ve parkeler var eski parke sökülmeyecek
C
Cem A.
Merhaba,
30-40m2 kadar bir alan parke kaplanacak tüm maalzemeleri alacağım sadece işçilik gerekli. Kullancağım parke 8mm lik olacak ve 10cm lik süpürgelik montajı yapılacak.
Y
Yılmaz A.
Ustanın tavsiyesi üzerine güzel kaliteli bir parti alıp Düzgün ve güzel bir şekilde yatırmak istiyorum eski parkeler yeni söküldü gelen Usta sadece park yeri kuracak
M
Mustafa Ö.
20-30 m2 arasında bir oda sökülüp tekrar parke yapılacak parke yapılacak alan boş bir oda olucak evin tamamında süpürgelik yapılacak
M
Merve Y.
50-55 m2 agt marka istiyorum 8mm en az derzli olacak 1 oda balıksırtı model dizilicek 2 oda eşyalı 2 oda boş şeklinde
E
Eren Y.
115 metrekare her şey fiyata dahil olsun evimiz halihazırda eşyalı ve parke döşemesi mevcut sökülüp yenisi yapılacak
R
Rabia C.
10 metrekare kabarma yaptı sökülüp yenisi takılacak malzeme işçilik yada sırf işçilik fiyatı almak istiyorum
Z
Zehra B.
Parke döşenecek alan 50-60 metrekare bir alan. eski döşemeler sökülecek. ve fiyata malzeme dahil olsun