Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Hesabını Yükselt 🚀
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🛠 Ayarlar
📅 Bizimle Görüşme Planla
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Çatı Tadilat Ustası

Fatih Çatı Tadilat Ustası

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Fatih Çatı Tadilat Ustası
40
Çatı Tadilat Ustası sana hizmet vermek için hazır.

Fatih Çatı Tadilat Ustası için en iyi profesyonel listesi
4.9 213 oy
Ahmetcan Özcan
Ahmetcan Özcan
0.0
Çevrimiçi
1 yıldır gigbi'de
Eyüpsultan (Eyüp), İstanbul
Ayhan Ozcan
Ayhan Ozcan
0.0
Çevrimiçi
1 yıldır gigbi'de
Beyoğlu, İstanbul
Fatih
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Fatih Çatı Tadilat Ustası Fiyatları 2026

Fatih Çatı Tadilat Ustası fiyatları 2026 yılı için ortalama fiyat aralığı 26.350 TL ile 32.210 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Fatih Çatı Tadilat Ustası fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Teklif Al, Karşılaştır

Fatih Çatı Tadilat Ustası Müşteri Yorumları

S
Selma G Gök
Yapmış olduğu işlerden dolayı son derece memnun kaldık isinde gercekten ehli bir usta her konuda yardımcı oldu herkese tavsiye ederiz

S
Sedat Taşkın
İşinin ehli usta güvenle tadilat işlerinizi emanet edebileceğiniz biri . ( TEK EKSİĞİ R LERİ SÖYLEYEMİYOR ) o konuşurken çok güldüm hakkını helal et ustam.

M
Murat Turkut
Durus çalışan uygun Fıyatı

H
Hümeysa Öztürk
Çok memnun kaldım teşekkürler

S
Serhat Kaya
Nihat beye kısa bir süre içinde işi gayet düzgün ve taahhüt ettiği sürede ve nitelikte bitirdiği için teşekkür ederiz. Süreç içinde her datayda sürekli irtibatta olması ustalığı kadar iş ahlakınında iyi olduğunun ispatıdır. Ben kendisiyle çalıştığımız için çok memnunum. Gerek süre gerekse yaptığı işin kalitesi anlamında kendisine kesinlikle güvenebilirsiniz.


Çatı Tadilat Ustası hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Fatih Çatı Tadilat Ustası Talepleri

E Emine T.
Emine Hanım, bu kadar detaylı ve teknik bir şartname sunmanız, işi bilen profesyonel firmaları size çekecek, "çantacı" tabir edilen acemi ekipleri ise eleyecektir. Bacacılara ve KONU: BACALIDAN YOĞUŞMALIYA DÖNÜŞÜM / TEKNİK ŞARTNAMELİ TEKLİF TALEBİ Sayın İlgili, Fatih ilçesindeki 5. kat (en üst kat) dairemiz için bacalı kombiden tam yoğuşmalı sisteme geçiş yapılacaktır. İşin kapsamı ve teknik şartlarımız aşağıdadır: 1. YERLEŞİM VE TESİSAT: * Kombi mutfaktaki mevcut yerinde korunacaktır. İç tesisat yenilenmeyecektir. * Yoğuşma gideri mutfak lavabo sifonuna uygun eğimle bağlanacaktır. 2. BACA UYGULAMASI (KRİTİK ŞART): * Mevcut bina bacası kılıf olarak kullanılacak, içerisinden 304 kalite paslanmaz çelik dikey baca kiti geçirilecektir. * Sızdırmazlık: Eski tip bacanın baca dibi; kurşun etek + EPDM manşon + taş yünü + mastik kullanılarak, doğrudan kiremit altına girilerek yapılacaktır. * Geçici çözümler (sadece silikon veya bantlama gibi) kesinlikle kabul edilmeyecek; uygulama "malzemeli ve garantili" olarak teslim edilecektir. 3. PROJE VE ONAY: * Mevcut sistemin iptali, yeni dikey baca projesinin İGDAŞ onay süreci ve gaz açımı anahtar teslim olarak tamamlanacaktır. 4. SÖZLEŞME VE GARANTİ: * Tüm işlemler, tarafımızca hazırlanan teknik ve hukuki şartnameye uygun olarak yürütülecek ve imza altına alınacaktır. Yapılan izolasyon işi için sızdırmazlık garantisi verilecektir. KEŞİF VE İLETİŞİM: Sadece yukarıdaki teknik şartlara ve izolasyon standartlarına uyum sağlayabilecek yetkili firmaların yerinde ücretsiz keşif yapmasını rica ederiz. ? Lütfen sabah saat 11:00’den sonra arayınız. Ad Soyad: Emine Tokmakkaya Adres: Fatih / İstanbul Telefon: [Telefon Numaranız] Firmalardan Teklif Alırken 3 Küçük İpucu: * Marka Sorun: "304 kalite paslanmaz" ibaresini mutlaka faturada/teklifte yazılı isteyin. * Referans İsteyin: Daha önce Fatih bölgesinde benzer "dikey baca" onayı almışlar mı, sorun. * Ödeme: Ödemenin bir kısmını İGDAŞ onayından ve ilk yağmurda sızdırmazlık testinden sonraya bırakmayı teklif edin.
E Emine T.
“Eski tip dikey baca dibi izolasyonu – kurşun etek + EPDM manşon + taş yünü + mastik ile kalıcı su yalıtımı istiyorum. Malzemeli + işçilik + garanti istiyorum. USTA Kiremit altı – baca çevresi Amaç: Yağmur ve kar suyunun çatıya sızmasını önlemek Önemli: Kurşun etek ile birlikte kullanılmalı “Baca dibi kurşun etekli, taş yünlü ve EPDM manşonlu olacak; silikon veya bant geçici çözüm istemiyorum.” ESKİ TİP BACALARDA YAPILAN HATALAR ❌ Sadece silikon çekilmesi ❌ Köpük ile kapatma ❌ Alüminyum bantla geçiştirme ❌ Kiremit kırıp açık bırakma Bunlar 1–2 kışta mutlaka su alır. Yarin gelip kesif yapabilirsiniz yer findikzade fatih istanbul
Ş Şule B.
Teras kat eğimli tavan,kapalı 2 mt kadar depo var.Oradan 1 mt kadar girilip oturma odasına eklem yapılacak ve tavanın tamir ihtiyacları belirlenip onarım yapılacak. Oda 10 mt2
C Cem T. G.
Kiremitler aktarılcak altındaki mevlan degişecek oluklar temizlencek ve maheler sıvançak 60 metre kare müstakil iki katlı ev.
B Burhan A.
110 metrekare mebruh olacak
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Çatı Tadilat Ustası tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Çatı Tadilat Ustası
İstanbul Çatı Tadilat Ustası İzmir Çatı Tadilat Ustası Ankara Çatı Tadilat Ustası Sinop Çatı Tadilat Ustası Kırklareli Çatı Tadilat Ustası daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?