Merhaba, İlk Adım 41 olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek ve özel günlerinizi unutulmaz kılmak için çalışıyoruz.
Söz & Nişan Organizasyonları için birçok farklı konseptimiz bulunuyor. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Tüm organizasyonlarınızı titizlikle yapıyoruz. Sizin için en iyisini düşünüp en iyisi için çabalıyoruz ve bunu yaparken sizin isteklerinizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz.
doğum günü organizasyonu
açılış organizasyonu
piknik organizasyonu
festival
maskot kiralama
ses sistemi kiralama
palyaco kiralama
ikram arabaları
tahtabacak
jöngler
ateşbaz
bubble show
bilim atölyesi
7.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al
Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?
Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al
Kartal Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları
Kartal Evlilik Teklifi Organizasyon fiyatları için ortalama fiyat aralığı 1.810 TL ile 2.210 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Kartal Evlilik Teklifi Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç
Kartal Evlilik Teklifi Organizasyon Müşteri Yorumları
C
Ceylan ö.
Başak Özdemir den iki adet hizmet aldık. Nişanlım evlilik teklifi organizasyonunu kendisine yaptırmıştı ben de çok beğendiğim için sonrasında Villa Bosphourus da gerçekleşen nişanımız içinde danışmanlık aldık. Masa düzeni, süsler, konuk listesinin hazırlanması ve diğer tüm işlerle yakından ilgilendi. Kendisi bütün organizasyon boyunca bizimleydi ve diğer eksikliklerle de ilgilendi. Çok teşekkür ederiz. Kendisini güvenle tercih edebilirsiniz.
Gerçekten baştan sona emek verilerek, sevgi, samimiyet katılarak ve son dokunuşlarda sevgili Mukadder Hanımın duygularınıda işine katmasıyla oluşturulan unutulmaz bir evlilik teklifi organizasyonuna sahip olduk. Mukadder Hanımın ilgisi alakası muhteşem ve gerçekten sizinle bir müşteri değilde daha çok arkadaş ve dost gibi ilgilenip organizasyona neler katılarak kafanızdaki hayali teklifi ortaya çıkarmakta yardımcı oluyo. Önder Beyin fotoğraflara dokunuşları mükemmel. Çok teşekkürler herkese.
Helen Organizasyon ailesine Çok Teşekkür Ederim evlilik teklifi sürecinde çok ilginiz alakanız ve bittikten sonraki Hoşgörünüz için çok Teşekkürler İyi ki Varsınız
Levent bey ekibi bizi ve arkadaşlarımızı çok iyi ağırladı Levent bey ve ekibine teşekkürler çok güzel bi evlilik teklifi organizasyonu oldu bizim için teşekkürler yap bi etkinlik organizasyonuna
Endişem yok değildi en başta aslında;zaten heyacanda vardı evlilik teklifi için ama korktuğum gibi olmadı eraykaptan her ince ayrıntıyı düşünmüş,ben hayal ettim eraykaptan gerçekleştirdi yani.tekrar çok teşekkür eraykaptan
Hoş bir doğa manzarası veya kumsal da olabilir. Sağlı, sollu seçtiğim fotoğraflardan oluşan bir yürüyüş yolu ( fotoğraflar uzun çubuklara tutturulmuş olacak).. yolun bitiminde mumlardan oluşan isimlerimizin baş harfleri iç kısımlarına fotoğraf konulabilir. Ortasında yine mumlardan oluşan ikimizin içine girebileceği büyüklükte kalp simgesi ( teklif bunun içinde gerçekleşecek ) Bir adet pankkart ( Seni Seviyorum ) ve arkaplanda seçtiğimiz müzik eşliğinde teklif yapılacak tekliften sonra evet denmesi halinde konfeti patlatılacak..
B
Barış A.
Özellikle çok şık manzaralı ve romantik bir konsept olsun,
Anadolu yakasında mümkün olduğunca kartal tarafına yakın bir yer olursa iyi olur.
Benim aklımda hiç bir şey yok.
Biraz yönlendirilmeye ihtiyaçım var.
Düşündüğüm tarih 4 şubat akşamı
S
Semih E.
Sevgilimle hayatımda çok tesadüfler oldu aslında önceden bizi birbirimize söylemiştiler biz tanımıyorduk birbirimizi ikimizde ben istemiyorum demişti şimdi nasipse evlenicez
S
Suat M.
Uğurmumcu aydos 4. Kapıda bulunan çadır oba isimli mekan içinde organizasyon yapılacak eğer imkan varsa müzik veya davul zurna gibi detaylar olabilir
G
Gürkan K.
Maltepe Sahil Parkında 13.06.2020 Cumartesi günü öğlen saatlerinde evlilik teklifi etmek istiyorum. Gül yaprağı aldım ancak organizasyon eksiğim var.
H
H P.
Sinema salonu tekne kiralama veya restorant aklımda hepsi var fakat en unutulmaz ve en güzeli için sizden fikir ve bilgi almak istiyorum
O
Ozkan T.
aklımda net fikir yok. Gündüz saatlerin de gerçekleştirmek istiyorum. Fiyat olarak makul birşey istiyorum. Teşekkürler.
M
Mustafa A.
sahil kenarında süslenmiş özel bir mekan başbaşa evlilik teklifi değil sadece başbaşa romantik doğum günü sürprizi