Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Fasıl Mekanları - Ankara'da En İyi Fasıl Yerleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/06/2021 tarihinde yazıldı.

Türk eğlence kültürünün en güzel örneklerinden bir tanesi de fasıldır. Başkent Ankara halkı geleneklerine bağlı insanlar olmalarından dolayı Ankara fasıl mekanları her zaman vazgeçilmez eğlence yerleri arasında yer almıştır.


En İyi Ankara Fasıl Mekanları

Ankara fasıl mekanları arasında çok farklı konseptte yerler bulmak mümkündür. Farklılık da mekanın içindeki sunum, yemek ve müzik anlamındaki farklılıktan kaynaklanmakta, her kesimden insana hitap etmektedir.


Gümüşlük Fasıl Restoran

Pazar günleri hariç olmak üzere her gün misafirlerini ağırlayan Gümüşlük Fasıl Restoran Türk sanat müziğinin en lezzetli örneklerini sunmaktadır. Fasıl eşliğinde müziğin tadına varabileceğiniz restoranda yemek anlamında Ege mutfağı hakimdir. Ege mutfağından vazgeçemeyenlerdenseniz Ayvalık zeytinyağlarıyla yapılan yemekler ve Ege otlarından hazırlanan mezeler bu restorana sık sık gelmenize neden olacak ve kalbiniz Ege’de mutlaka kalacak.

Adres: Büklüm Sk. No:7/C, Kavaklıdere, Çankaya / Ankara

Telefon: 0 (312) 419 24 64


Alaz Mangal Ocakbaşı Meyhane

Fasıl ocak başında harika olur görüşündeyseniz Kızılay’da bulunan Alaz Mangal Ocakbaşı Meyhane tam size göre bir mekân. Eğlenmenin dışında nişan, düğün, özel organizasyonlar ve iş toplantılarınızı da bu fasıl restoranda yapabilirsiniz.

Adres: İnkilap Sk. No:15/1, Kızılay/Ankara

Telefon: 0 (312) 434 55 22


Neyzen Restoran Ankara Fasıl Mekanları

Bu fasıl restoranın konsepti Osmanlı geleneğine dayanmaktadır. Oldukça eski ve köklü olan restoranda yapılan fasıl o kadar ünlüdür ki, Ankara fasıl mekanları aramalarınızda karşınıza Neyzen geceleri olarak kendine özel bir kavram çıkmaktadır. Otantik havadan hoşlanıyorsanız düğün, nişan, toplantı, iş yemeği gibi organizasyonlarda da hizmet veren bu mekân tam sizin için.

Adres: Atatürk Bul. No: 211/6, Kavaklıdere/Ankara

Telefon: 0 (312) 468 39 68


Ferhunde Konağı Restaurant Ankara Fasıl Mekanları

Ferhunde Konağı otantik mekânları sevenlerin ve fasıl eşliğinde yapılan organizasyon keyfini çıkarmak isteyenlerin en uğrak Ankara fasıl mekanları arasında yer almaktadır. Düğünden özel günlere, iş yemeklerinden bireysel eğlencelere kadar evinizin rahatlığında muhteşem lezzetlerin ve fasılın tadını çıkarabilirsiniz.

Adres: Filistin Cad. Horasan Sk. No: 32, GOP, Çankaya/Ankara

Telefon: 0 (312) 447 70 60


Antique Değirmen

Fasıl eşliğinde güzel bir et ve mangal keyfi de yaşamak istiyorsanız Antique Değirmen tam size hitap edecek nezih bir Ankara fasıl mekanları. Üstelik müzik eşliğinde sohbet ve arkadaşlığa da imkân veren restoranda brunch keyfi yapmak mümkün…

Adres: Konya Yolu Ahlatlıbel 8. km İncek, Gölbaşı/Ankara

Telefon: 0 (312) 460 18 01


Rakıname

Rakıname Ankara fasıl mekanları denildiğinde ilk akla gelen nezih restoranlardandır. Ud ve keman eşliğinde sevdiklerinizle yapacağınız hoş sohbeti bir de yediğiniz et ya da balığın lezzetini asla unutmayacaksınız. Üstelik ufak çaplı organizasyonlar içinde mekan sıcacık bir ortam yaratmaktadır.

Adres: Selanik-2 Cad. No:51/A, Kızılay/Ankara

Telefon: 0 (312) 417 90 66


Fasıl Ardından Güzel Bir Kahvaltı

Ankara fasıl mekanları önerilerimiz ile sevdiklerinizle harika bir gece geçirdikten sonra sabah onlara harika bir kahvaltıyla veda etmeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise ‘Ankara Kahvaltı Mekânları için En İyi Öneriler’ isimli yazımızdan harika kahvaltı mekânı önerilerine ulaşabilirsiniz.


En İyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ankara Fasıl Mekanları - Ankara'da En İyi Fasıl Yerleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 74 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?