Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İşyerinde Doğum Günü Sürprizi Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 03/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günleri... Bizim ve sevdiklerimizin hayatının en özel günlerinden biri... Bazen özel davetlerle, bazen sürpriz partilerle kutlanılan bu özel günü tüm yıl boyunca hatırlamak, hatırlatmak isteriz. Peki, çok sevdiğiniz bir iş arkadaşınızın işyerinde doğum günü kutlamasını yapmak zorunda kalırsanız nasıl bir organizasyon yapacağınızı biliyor musunuz?

Öncelikle işyerinde doğum günü kutlaması için gerekli izni almalısınız. Müdürünüzden ya da bölüm şefinden alacağınız izin ile doğum günü kutlamasının fitilini yakmış olursunuz. Sonrasında ise iş arkadaşlarınızın yardımı ile arkadaşınıza unutamayacağı bir gün yaşatabilirsiniz.


İşte size, işyerinde doğum günü kutlaması hakkında bilmeniz gereken 5 önemli detay.

Hızlı bir süsleme için önceden hazırlanın

Unutmayın ki orası bir iş yeri ve fazla zamanınız yok! Sürpriz doğum günlerinin en gizli evresidir hazırlanmak. Arkadaşınıza hissettirmeden yapılan ön hazırlıkların en zoru süsleme evresidir. Bu yüzden süsleme için tüm gerekli hazırlığı önceden yaparak arkadaşınızın görmeyeceği bir yerde saklayın. Böylelikle öğle molasında arkadaşınız yemekteyken ona ait çalışma bölümünü hızlıca süsleyebilirsiniz.


Ve sürpriiiizzz...

Eğer arkadaşınızın çalıştığı yer süslenmeye müsait değilse, ya da işyerinde doğum günü sürprizi için iş yoğunluğundan dolayı fazla bir zamanınız yoksa elinizde pastanız tüm birim toplanarak aniden kapıda belirip "sürpriiizzz" diye bağırmanız da onun çok hoşuna gidecektir. Hızlıca kutlayıp pasta keserek onu unutmadığınızı belli edebilirsiniz.


Tüm gün şımartın

O doğum günü çocuğu ve tüm gün şımartılmayı hakkediyor. Pastayı kesip, "iyi ki doğdun" şarkısı ile sınırlı kalmayın. Ara ara odasın uğrayıp onu şımartın. Onunla ilgilenin. Eğer sık sık odasına gitme şansınız yoksa onu sosyal medyadan ya da mail'den de kutlamayı, şımartmayı ihmal etmeyin.


Hediyesiz asla olmaz

Bugün onun en özel günü. Mutlaka küçükte olsa bir hediye almayı ihmal etmeyin. İş arkadaşları olarak ister tek tek, isterseniz hep birlikte bir hediye alarak ona bu günü unutmaması için elle tutulur bir anı bırakın. Hem kim sevmez ki hediyeyi. Özellikle de doğun günü çocukları... Bayılırlar...


Ofiste yapamadığınız her şey için gece sizin

Ofiste yapacaklarınız elbette kısıtlı olacaktır. Bu sebeple eğlenceyi ofis dışına çıkarmayı ihmal etmeyin. İş çıkışı hep birlikte bir eğlence planlayın ve doğum günü çocuğunun unutulmaz bir gün yaşamasını sağlayın.


En İyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İşyerinde Doğum Günü Sürprizi Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
4.9 25 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?