Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Günü Hediye Rehberi: Erkek İçin Doğum Günü Hediyesi Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Erkeklere hediye almak için yaratıcı önerilere ihtiyacınız var ise, doğru yerdesiniz. Erkek için doğum günü hediyesi olarak alternatiflerinizi bilmek istiyorsanız, sizin için derlediğimiz farklı fikirlere göz atmaya ne dersiniz?


Erkek İçin Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Alabilirsiniz?

Erkek için doğum günü hediyesi söz konusu olduğunda seçeneklerinizin daha az olduğunu düşünebilirsiniz. Ağabey, baba, amca, dayı, iş arkadaşı ya da sevgili... Her birinin zevkine uygun, hayatını kolaylaştıracak önerilerimizin size fikir vereceğini umuyoruz.


İletişiminiz asla kopmasın diye taşınabilir şarj cihazı, erkek için doğum günü hediyesi olarak ideal.

Erkeğe doğum günü hediyesi ne alabilirim diye soranlara ilk önerimiz, teknolojiye tutkun olan erkekler için. Hepimizin korkulu rüyası olan şarj bitmesine soruna çözüm bulan taşınabilir şarj cihazları, erkekler için kullanışlı bir hediye olabilir. Baba, sevgili, arkadaş ya da kardeşler için doğum günü hediyesi fikirleri arayışındaysanız, üzerine isim yazdırarak kişiselleştirebileceğiniz aşınabilir şarj cihazlarına bir göz atabilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizin sizinle sürekli iletişim kurmanızı da sağlayabilirsiniz.


Satranç tutkunu erkek için doğum günü hediyesi

El yapımı, farklı tasarımlara sahip satranç takımları satranç tutkunu olan erkekleri mutlu edecektir. Özellikle ofis, çalışma odası gibi alanlarda dekoratif amaçlı da kullanabilecek bu takımlar iş arkadaşı, baba ya da akraba gibi yakınlarınız için oldukça uygun ve şık bir hediye seçeneği olacaktır.


Erkek için doğum günü hediyesi - Teraryum

Erkeğe alınacak doğum günü hediyesi sevgiliye özel ise sıradışı doğum günü hediyelerine şans verebilirsiniz. Sevgilinize özel kendi ellerinizle yapacağınız bir teraryum sadece yaratıcı bir hediye olmakla kalmayacak. Doğum günü hediyeleri el yapımı olunca daha bir değerli oluyor diye düşünenlerdenseniz, teraryum için ihtiyacınız olacak malzemeleri temin etmeye başlamaya ne dersiniz? Fanus, çakıl taşları, teraryum toprağı ve teraryuma uygun bitkilerle hazırlayacağınız küçük bahçeyi sevgilinizle özdeşleşmiş detayları veya figürleri ekleyerek daha özenli hale getirebilirsiniz.


Yemek yapmayı seven erkek için doğum günü hediyesi arayanlara renkli ve esprili mutfak önlüklerini tavsiye ediyoruz.

 

Yemek yapmayı seven erkek için doğum günü hediyesi arıyorsanız, kişiye özel şekilde hazırlanmış mutfak önlükleri akla ilk gelen seçenekler arasında yer alıyor. Üzerine isim yazdırabileceğiniz, karitaktür ya da resim yerleştirebileceğiniz bu önlükler ile sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.


Cilt bakım seti - Bakımlı erkek için doğum günü hediyesi

 

Erkeklerin bakımlarını ihmal ettiğini düşünmeyin hiç. Ciltlerine bakım yaparken yılların yorgunluğunun izlerini silmeye yardımcı olacak bakım ürünlerinden oluşan bir set erkekler için oldukça düşünceli bir alternatif olabilir. Bu setleri oluştururken kişinin ihtiyaçlarını ve cilt tipini göz önüne almayı unutmamalısınız. Örneğin sakal bakımına önem veren birine hediye alacaksanız bu sete sakal bakım yağını da dahil edebilirsiniz.


Erkek için doğum günü hediyesi olarak kişiye özel takılara şans verebilirsiniz.

Sevgilinize ya da arkadaşınıza doğum günü hediyesi alacaksanız, onun karakterine ve zevklerine uygun bir takı tasarlatabilirsiniz. Aranızdaki bağı ve ona verdiğiniz değeri göstermenin en güzel yolu kişiye özel hazırlanacak kolye, yüzük ya da bileklik olabilir.


Keçeden Kitap Ayracı Yapımı, Modelleri ve Fikirleri

El emeği hediyelerin yeri ayrıdır. Siz de sevdiklerinize kendi ellerinizle bir hediye yapmak isterseniz, renkli keçeler en büyük yardımcınız olacaktır. Erkek için doğum günü hediyesi olarak keçeden bir hediye yapmak istiyorsanız, Keçeden Kitap Ayracı Yapımı, Modelleri ve Fikirleri adlı yazımıza göz atabilirsiniz. El işlerine yatkın olmasanız bile rahatlıkla yapabileceğiniz kitap ayraçları ile kitap kurdu sevgilinizi ya da arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.


En İyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yetişkin Doğum Günü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Günü Hediye Rehberi: Erkek İçin Doğum Günü Hediyesi Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 113 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?