Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Her zaman hatırlamak isteyeceğiniz özel günlerinizi özel bir mekanda geçirmek istemez misiniz? Eğer Ankara’da ikamet ediyorsanız sevdiğinizle birlikte romantik anlar yaşamak için ankara romantik akşam yemeği mekanları araştırmaya başlamalısınız.


Özel anlar için özel mekanlar

Ankara’da bulunan sayısız mekan arasından hem damak tadınıza hem de gözlerinize hitap edecek şık mekanlar keşfetmek istiyorsanız sizin için derlemiş olduğumuz ankara romantik akşam yemeği mekanları adlı listemize göz atmanızda fayda var.


Fige

Zengin bir menüye sahip olan Fige’de hem et, hem deniz mahsülleri hem de İtalyan yemekleri yiyebilirsiniz. Cuma ve de Cumartesi günleri Jaz kulübü ile harika anlar yaşatan bu mekanı özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.

Adres: Çankaya, Abdullah Cevdet Sk. No:15 06690 Ankara Türkiye


Tunalı Balıkçısı

Ankara’nın en iyi balıkçılarından biri olan Tunalı Balıkçısı da her zaman hatırlanacak bir gün yaşamanızı sağlayabilir. Hem damaklarınızda tadı kalacak lezzete sahip menüsü hem de şahane ortamıyla şık bir gece geçirebilirsiniz.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunalı Hilmi Cd. No:106 06680 Ankara Türkiye


The Winston Brasserie - Ankara Kentpark AVM

Zengin bir menüye sahip olan bu mekan da hem hızlı servisi hem de rahat dekorasyonuyla özel günlerinizi huzur içinde kutlayabileceğiniz şık bir yer.

Adres: Eskişehir Yolu 7. km No: Zemin Kat 49/A, Mustafa Kemal, Kentpark AVM No:164, 06520 Ankara Türkiye


Sushico Ankara Gordion AVM

Romantik akşam yemeğini farklı bir mutfağın yemekleri ile geçirmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden biri de Sushico. Uzak doğu mutfağını tadabileceğiniz ve Asya’nın romantik dekorasyonuyla keyifli vakit geçirebileceğiniz bu mekanı da tavsiye ederiz.

Adres: Koru, Gordion Avm 06810 Ankara Türkiye 


Sur Balık – Çankaya

Lezzetli deniz mahsulleriyle keyifli yemeğinizi yerken aynı zamanda şık salonun keyfini de çıkarabileceğiniz bu mekan da en iyi Ankara romantik akşam yemeği mekanları seçeneklerinden.

Adres: Mevlana Blv.(Konya Yolu), Fen Lisesi Kavşağı No:196 06530 Ankara 


Çadır Kebap

Rahat ve konforlu mekanı ve lezzetli kebap çeşitleriyle özel günlerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz samimi bir mekan. Eğer romantik akşam yemeğinizi daha samimi bir ortamda gerçekleştirmek istiyorsanız Çadır Kebap’ı tercih edebilirsiniz.

Adres: Güzeltepe Mh., Ahmet Mithat Efendi Sk. No:4 06690 Ankara Türkiye


Carmelo's Ankara Romantik Akşam Yemeği Mekanları

Ankara’da en konuşulan mekanlardan biri olan Carmelo’s zengin menüsüyle dikkat çekiyor. Eğer romantik akşam yemeğinizde damak tadınıza hitap edecek yemekler olsun istiyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi yerlerden biri.

Adres: Söğütözü 06510 Ankara Türkiye


La Gioia Ankara Romantik Akşam Yemeği Mekanları

 

İtalyan mutfağıyla büyüleyen bu mekan da şık dekorasyonu ve huzurlu ortamı ile sevdiğiniz ile harika vakit geçirmenizi sağlıyor.

Adres: Gaziosmanpaşa, Tahran Cd. No:2 06700 Ankara Türkiye


En şık Ankara romantik akşam yemeği mekanları

Ankara’nın en şık mekanları arasından seçim yaparak sevdiğinizle birlikte geçireceğiniz akşam yemeğinin en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Yılbaşı için mekan arıyorsanız daha önce derlediğimiz Ankara Yılbaşı Mekanları 2017 adlı yazımıza da bakabilirsiniz.


En İyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ankara Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri için en iyi profesyonel listesi
4.9 220 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?