Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evlilik Yıldönümü Masası Nasıl Hazırlanır? En Romantik Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bir hayatı paylaşmaya adım attığınız günü en güzel şekilde kutlamak için evde bir organizasyon yapmayı planlıyorsanız, evlilik yıldönümü masası süslemek için sunduğumuz fikirlere göz atmalısınız.


Evlilik Yıldönümü Masası Nasıl Hazırlanır?

Romantizmi doruklarda yaşamanızı sağlayacak bir masa hazırlamak için ufak dokunuşlar yapmanız gerekebilir. Mumlar ve kırmızı günler bu özel güne hazırlanırken en büyük yardımcınız olacak.


Evlilik Yıldönümü Masası Süslemelerinin Baş Tacı Kırmızı Detaylar

Evlilik yıldönümü masası hazırlarken kırmızı renkteki aksesuarlar en büyük yardımcınız olacak. Kırmızı mumlar ve peçetelerin yanı sıra kırmızı inci ve boncuklarla yapacağınız süslemeler, masanızda romantik bir hava yaratmanızı sağlayacak.


Kalp Şeklinde Peçete Katlaması ve Kırmızı Gül Yaprakları İle Aşkınızı Yansıtmak Mümkün.

Bazen aşkınızı ilan etmek için sözcüklere gerek kalmaz. Siz de evlilik yıldönümü masası sizin için dile gelsin istiyorsanız kırmızı güllerden yardım almaya ne dersiniz? Ayrıca kırmızı peçeteden yapacağınız kalp şeklindeki katlama ile sevginizi gözler önüne serebilirsiniz.


Farklılık Arayanlara Özel Pembe Evlilik Yıldönümü Masa Süsleme Örnekleri

Hep kırmızı dedik ama pembe de aynı ölçüde romantizmi hatırlatan bir renk. Daha yumuşak bir tasarıma sahip evlilik yıldönümü masası hazırlayabilirsiniz. Pembe detayları servislerinizde, süslemelerinizde kullanabilirsiniz.


Sadelikten Hoşlananlar İçin Evlilik Yıldönümü Masası Hazırlama

Gösterişten hoşlanmıyorsanız, ekru ya da beyaz tonlardaki masa örtüsünün üzerine gül yaprakları serpiştirerek sade ama iddialı bir masa düzeni de yapabilirsiniz. Dilerseniz masanızın ortasına büyük kırmızı bir mum da yerleştirebilirsiniz.


Evlilik Yıldönümü Masaları İçin Şamdan Önerileri

Mum ışığı olmadan romantik bir masa hazırlamak mümkün mü? Mumlarınızı yerleştireceğiniz şamdanlar ile masanızı daha zengin gösterebilirsiniz. Taş işlemeli şamdanlara yerleştireceğiniz küçük mumlar ile loş bir görünüm yakalarken, masanızın ışıldamasını da sağlayabilirsiniz.


En İyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evlilik Yıldönümü Masası Nasıl Hazırlanır? En Romantik Öneriler için en iyi profesyonel listesi
4.8 153 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?