Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Avrupa Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik teklifi, yıl dönümü kutlamaları, özel ve anlamlı günler... Kimi zaman ise hiçbir sebep yokken... Hayatınızın aşkıyla romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için Avrupa yakası romantik akşam yemeği mekanları listesi hazırladık.


Avrupa Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları Listesi

İstanbul'da yaşıyorsanız, güzelliklerinden de faydalanmalısınız. Size hayatınızın aşkıyla birlikte romantik bir akşam yaşama imkanı sunan mekanların sınırı yok. Özellikle de Avrupa yakasında...


Vogue

Vogue, Avrupa yakası romantik akşam yemeği mekanları listemizin ilk sırasında yer alıyor. Baş döndüren manzarası ile tüm çiftleri kendine hayran bırakıyor. Dekorasyonu ve lezzet dolu yiyeceklerden oluşan menüsü ile de en romantik yemekler için ideal bir mekan.

Adres: Akaretler Spor Cad. No: 92 BJK Plaza, Beşiktaş, İstanbul


Sunset

Avrupa yakası romantik akşam yemeği mekanları arasında yer alan Sunset, lezzetli bir yemek eşliğinde romantik dakikalar geçirmek isteyenlerin uğrak yeri... Ulus Parkı'nda, tepede bulunan bu mekanın manzarası görenleri kendine hayran bırakıyor!

Adres: Adnan Saygun Caddesi Yol Sokak No. 2 Ulus Parkı Ulus, İstanbul


FerahFeza

Evlilik teklifi ederken, evlilik yıl dönümü kutlarken ya da sebepsiz yere... Romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız rotanızı Karaköy'e çevirebilirsiniz. Avrupa yakası romantik akşam yemeği mekanları listemizde yer alan FerahFeza, açık mutfak stili ve harika dekorasyonu ile de gönülleri fethediyor.

Adres: Kemankeş Caddesi 31, Karaköy, İstanbul


Duble Meze Bar

Haliç manzarası eşliğinde romantik ve unutulmaz bir akşam yemeği istiyorsanız Duble Meze Bar'dan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Meze kültürüne bambaşka bir bakış açısıyla bakan, meze kültürünün hakkını veren bu mekanda yaklaşık 40 çeşit meze var.

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:85 Palazzo Donizetti Kat:7 Pera, İstanbul


Fumée

Kuruçeşme'de harika bir manzara, lezzetli yiyecekler ve geniş bir şarap menüsü... Romantik akşam yemeği denildiğinde akla gelen her şeyi bu mekanda bulabilirsiniz.

Adres: Muallim Naci Cad. No:64/D Kuruçeşme, İstanbul


Evlenme Teklifi Etmeyi Mi Planlıyorsunuz?

Sevgilinizle hayatlarınızı birleştirme kararı aldıysanız ve ondan da bu konuda hayatınızın en anlamlı "evet"ini almak istiyorsanız sizin için sunduğumuz fikirlerden ilham alın. Romantik Evlenme Teklifleri linkine tıklamanız yeterli.


En İyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Avrupa Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 57 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?