Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Aynalı Söz Tepsisi Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

Söz töreniniz için hazırlıklara başladıysanız her bir detayı incelikler planlıyorsunuz demektir. Söz törenleri hazırlıklarında en çok ilgi çeken ise söz tepsisi hazırlamadır. Yüzüklerinizi takarken şık bir tepsi ile sunulmasını istiyorsanız aynalı söz tepsisi modelleri tam da size göre.


En güzel aynalı söz tepsisi modelleri

Söz tepsisi yüzüklerin ve makasın getirildiği anlam olarak önemli olan araçlardan biri. Dolayısıyla bu tepsiyi süslemek ve gösterişli hale getirmek de önemli oluyor. Son zamanların trendi aynalı söz tepsisi modellerine göz atmak veya kendi aynalı tepsinizi yapmak için fikir almak istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.


Aynalı Söz Tepsisi Malzemeleri

Söz tepsinizi kendiniz süslemek istiyorsanız birkaç malzemeye ihtiyacınız olabilir. Bu tepsi modeli için ihtiyacınız olan malzemeler arasında ayna, yapma çiçek, sim, boncuk, kurdele veya ışıltı taşlar yer alıyor. Üzerine baş harflerinizi yerleştirmek için yapışkanlı harfler de alabilirsiniz.


Aynalı Söz Tepsisi Yapımı

Aynalı bir tepsi satın alarak üzerini kendi zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Eğer aynalı bir tepsi bulamıyorsanız şık bir tepsi satın alabilir, bir camcıda aynayı tepsinin boyutlarına göre kestirebilir ve güçlü bir yapıştırıcıyla tepsinin zeminine yapıştırabilirsiniz.


Çiçekli Tepsi Süslemeleri

Söz tepsisinin gösterişli olmasını istiyorsanız yapma çiçekler kullanabilirsiniz. Tepsinin bir köşesine farklı renklerde çiçekler yapıştırabilir, makasın üzerine de aynı çiçeklerden küçük boyutta bir çiçek yapıştırabilirsiniz. Çiçeklerin rengini elbisenize göre seçerseniz uyum yakalayabilirsiniz.


Söz Tepsisi Aksesuarları

Söz tepsilerinde yüzükler ve makasın yanı sıra farklı aksesuarlar da yer alabiliyor. Yüzükleri direkt olarak tepsinin üzerine koymak yerine kalpli minik kutucuklara koyabilirsiniz. Ayrıca kuş, çiçek ya da kalpli biblolar kullanarak tepsinin üzerini süsleyebilirsiniz.


Dantelli Söz Tepsisi Modelleri

Tepsinin etrafını renkli dantellerle çevreleyerek elde edebileceğiniz bu tepsi modeli de söz için muhteşem görünüyor. Dantelin renginde çiçek ya da kalp süslemesi ile bütünlük yakalayabilirsiniz.


Taşlı Söz Tepsisi Modelleri

Söz tepsinizin gösterişli ve şık olmasını istiyorsanız ışıltılı taşlarla da süsleyebilirsiniz. Zemini aynalı tepsinin kenarlarına taşlar yapıştırabilir ve aynı taşları makasta da kullanabilirsiniz.


İsteme Tepsisi Modelleri, En Güzel İsteme Çikolatası Süsleme Örnekleri

Daha farklı fikirler edinmek için daha önce derlediğimiz İsteme Tepsisi Modelleri, En Güzel İsteme Çikolatası Süsleme Örnekleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Aynalı Söz Tepsisi Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
4.8 33 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?