Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Merasimi Nasıl Yapılır? Söz Nişan Hazırlıkları Listesi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Söz merasimi evliliğe giden yolda atılan ilk adım olarak bilinir. Bu nedenle de önemli bir merasimdir. Söz nişan hazırlıkları sırasında heyecan ve telaş bir arada yaşanır. Bu keyifli ve telaşlı dönemde neler yapacağınızı bilmeniz işlerinizi çok kolaylaştıracaktır.


Söz Nişan Hazırlıkları Listesi

Söz nişan hazırlıkları en keyifli dönemdir. Bu dönemde hem kendi adetlerinizi uygulamanız hem de çevrenizde daha önceden sözlenmiş ya da nişanlanmış insanların deneyimlerini dinlemeniz bu dönemi kolay bir hale getirecektir.


Söz Elbisesi

Söz elbisesi tercihinizi mutlaka sade ve şık modellerden yana kullanmalısınız. Erkek arkadaşınız ise mutlaka takım elbise tercih etmeli. Saç ve makyajınızı da fazla abartılı yapmayın. Doğal olun ve bol bol gülümseyin.


Söz Yüzüğü

Söz yüzüğünü erkek tarafı, nişan yüzüğünü ise kız tarafı alır. Eğer söz ve nişanı aynı gün yapacaksanız yüzükleri erkek tarafının alması doğru olacaktır. Yüzüklerin yanı sıra çiçek ve çikolata götürmek de erkek tarafının söz nişan hazırlıkları döneminde yapması gerekenler arasındadır.


Söz Çiçeği ve Çikolatası

Söz nişan hazırlıkları için erkek tarafının mutlaka çiçek ve çikolata alması gerekiyor. Canlı çiçek en doğru tercihtir. Hem de daha şık durur. Çikolata için de gümüş tepsili bir çikolata seçilebilir ya da gondol tabaklı çikolatalar da tercih edilen modeller arasında.


Söz Kahvesi

Söz kahvesi, söz merasimlerinin olmazsa olmazıdır. Yıllardan beri süren bir adettir. Kahve dağıtılmadan önce kız tarafı daha önceden aldıkları çikolatayı misafirlere dağıtır ve ardından kahve dağıtımı başlar. Damat kahvesi genellikle tuzlu ya da acılı olur. Ancak bu durumu yine de fazla abartmamanızı öneriyoruz.


Söz nişan hazırlıkları kız İsteme

Kahveler içildikten sonra kız isteme merasimi başlar. Söze erkeğin aile büyüklerinden birisi yani babası, dedesi gibi birisi "Allahın emri, peygamberin kavliyle" diyerek başlar. Kızın babası da gençlerin aldığı bu karara saygı duyduğunu söyler ve "hayırlısı olsun" diyerek onayladığını belirtir. Bu sözün ardından yüzük takılması kararlaştırıldıysa yüzükler takılır, gelin ve damat adayı aile büyüklerinin ellerini öper.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Merasimi Nasıl Yapılır? Söz Nişan Hazırlıkları Listesi için en iyi profesyonel listesi
5.0 23 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?