Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüdü İkramları Nelerdir? Bebek Mevlüdü Menüsü Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek mevlüdü, bebek sahibi olan ebeveynlerin sevdikleri akrabaları ve yakınlarını bir araya toplayarak dualar okuttukları mevlüttür. Bir anlamda, sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına alan anne ve babaların şükürlerini sunma şeklidir. Bebek mevlüdü ikramları da bu günlerin vazgeçilmez detaylarındandır.


Bebek Mevlüdü İkramları Nelerdir?

Bebek mevlüdü yapmayı planlıyorsanız konuklarınız için hazırlayacağınız bebek mevlüdü ikramları araştırmasına başlamış olmalısınız. Sizin için hazırladığımız en güzel ikramlık önerilerinden ilham alabilirsiniz.


Mevlüt şekeri

Bebek mevlüdü ikramları arasında en yaygın olarak yer alan mevlüt şekerlerini sevimli külahlarda hediye edebilirsiniz.


Biberon içerisinde mevlüt şekerleri

Sevimli külahlara alternatif olarak minik bebek biberonlarının içerisinde de mevlüt şekerlerinizi dağıtabilirsiniz. Konuklarınızın, özellikle de minik konuklarınızın oldukça hoşuna gidecektir.


Çikolata da hediye edebilirsiniz

Tıpkı bebek mevlüdü şekeri gibi bebek mevlüdü çikolataları da bulunuyor. Üzerine bebeğinizin ismini, doğum tarihini vs. yazdırabileceğiniz bu çikolatalar da konuklarınıza ikram edebileceğiniz lezzetler arasında yer alıyor.


Mevlüt kurabiyeleri

Mevlüt kurabiyeleri de çokça tercih edilen bebek mevlüdü ikramları arasında yer alıyor. Farklı renklerde, şeker hamuru ile yaratıcı süslemelerle hazırlanan bu bebek mevlüdü kurabiyelerini siz de mutlaka yapmalısınız.


Minik atıştırmalıklar

Konuklarınız için tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar da yapabilirsiniz. Örneğin, peynir topları tuzlu atıştırmalık olarak tercih edebileceğiniz bebek mevlüdü ikramları arasında yer alıyor. Aynı şekilde çikolata topları yaparak tatlı toplar da yapmış olabilirsiniz.


Yiyecekler

Bebek mevlütlerinde yemek ikramı da olur. Bu konuda genellikle tavuklu veya etli pilav, pide gibi yiyecekler sunulur konuklara. Siz de eğer yemekli bir mevlüt yapmayı planlıyorsanız bu seçenekleri gözden geçirmelisiniz. Dilerseniz bir catering firması ile de anlaşabilirsiniz.


Ekstra ikram seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz

Tüm bunlara ek olarak konuklarınız için kurabiye, poğaça, kek, börek gibi lezzetli yiyecekler de hazırlayarak ikram edebilirsiniz. Hatta minik cupcakeler ile tüm misafirlerinizin gönlünü çalabilirsiniz.


Ve lohusa şerbeti...

Bebek mevlüdü ikramları arasında olmazsa olmazlardan biri de lohusa şerbetidir. Siz de konuklarınız için lohusa şerbeti hazırlayabilirsiniz.


En İyi Catering Firması Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Catering Firması profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüdü İkramları Nelerdir? Bebek Mevlüdü Menüsü Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 87 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?