Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Lezzetli Doğum Günü İkramları Nelerdir? İkram Listesi Nasıl Hazırlanır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günleri unutulmazdır. Fotoğraflarla ölümsüzleştirilen, eğlencenin sınırsız olduğu bu partilerde doğum günü ikramları asla geçiştirilmemesi gereken noktalardandır.


En Lezzetli Doğum Günü İkramları

Doğum günü partilerinin en güzel yanı da, birbirinden lezzetli yiyeceklerle doldurulmuş doğum günü masasıdır. Donutlar, börekler, pastalar, kekler, ev yapımı dondurmalar, peynirli çubuklar... En lezzetli doğum günü ikramları bu yazıda!


Donut toplar

Doğum günü için pratik tarifler arasında yer alan un, süt, şeker, maya, su, yumurta sarısı, tuz ve tereyağı karışımından elde ettiğiniz hamurdan küçük toplar halinde koparın ve sıvıyağda kızartın. Hazırladığınız donutları çubuklara batırın ve üzerini çikolata sosuyla süsleyin.


Meyveli çubukta donut

Doğum günü ikramları arasındaki donutun bir başka servis şekli de çöp şiştir. Böğürtlen, çilek ve donut topları çubuklara dizerek servise hazırlayabilirsiniz. Doğum günü pastasının yanında ne ikram edilir diyorsanız, bu çubuklar tam size göre.


Dondurma şeklinde paneli tavuklar

Paneli tavuklar, özellikle çocukların doğum günü ikramları listesinde yer alabilecek bir alternatiftir. Pane harcıyla kızarttığınız tavuklar dondurma şeklindeki görünümleriyle çok sevilecek.


Yılan çubuklar

Yumurta, beyaz peynir, sıvı yağ, tuz, un ve kabartma tozu karışımıyla elde ettiğiniz hamuru açın ve ince uzun şekillerde dilimleyin. Bu şeritleri yılan şeklinde kıvırarak fırında pişirin. Zeytin, kekik veya çörek otu ile süsleyebilirsiniz.


Tatlı patates piramitleri

Mangalda tatlı patatesi kim sevmez ki? Doğum günü ikramları listenize, fırında da yapabileceğiniz tatlı patates piramitlerini ekleyebilirsiniz.


Makaron

Doğum günü partilerinde birbirinden lezzetli tatlılar hazırlanır. Bu tatlıların en sevilen çeşidi ise makaronlardır!


Kivili çikolata

Kivileri orta kalınlıkta dilimleyin, çubuklara batırın ve benmari usulü erittiğiniz çikolatalı sosla birleştirin. Buzdolabında soğuduktan sonra konuklarınıza servis edebilirsiniz.


Ev yapımı dondurma

Eğer yazın sıcak günlerinde bir doğum günü partisi düzenliyorsanız, ev yapımı meyve dilimli dondurmalar hazırlayarak konuklarınızı serinletebilirsiniz.


Dondurmalı kurabiye

Meyveli buz yerine, yuvarlak kurabiyelerinizin arasına dondurma sürerek lezzeti ikiye katlayabilirsiniz. Ama konuklarınız gelene kadar bu kurabiyeleri buzdolabında bekletmeyi unutmayın.


Et dilimleriyle sarılı küp patatesler

Küp küp dilimlediğiniz patateslere kürdan batırın, patateslerin etrafına dilimlediğiniz et parçalarını sarın ve fırında pişirin! Hem basit, hem lezzetli bu tarifi doğum günü ikramları listenize eklemelisiniz.


Cupcake

Doğum günü partilerinin en sevilen yeri, hiç şüphesiz cupcake stantlarıdır! Meyveli, çikolatalı veya vanilyalı keklerinizi lezzetli kremalarla süsleyerek kendi cupcake standınızı hazırlayabilirsiniz.


Pastasız doğum günü olmaz!

Son yıllarda şeker hamurlu pastaların ön planda olduğu doğum günü partileri artık hiç olmadığı kadar lezzetli!


Doğum Günü İkram Listesi

Doğum günü masasında neler olmalı konusunda hazırladığımız özet liste ile daha ayrıntılı fikir alabilirsiniz. Doğum gününde yiyecek neler yapılır diyorsanız, mutlaka bu listeye göz atmalısınız!

  • Donut toplar
  • Meyveli çubukta donut
  • Dondurma şeklinde paneli tavuklar
  • Yılan çubuklar
  • Tatlı patates piramitleri
  • Makaron
  • Kivili çikolata
  • Ev yapımı dondurma
  • Dondurmalı Kurabiye
  • Et dilimleriyle sarılı küp patatesler
  • Cupcake



En İyi Doğum Günü İkramlıkları Catering Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Günü İkramlıkları Catering profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Lezzetli Doğum Günü İkramları Nelerdir? İkram Listesi Nasıl Hazırlanır? için en iyi profesyonel listesi
5.0 199 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?