Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri Yapımı, Tarifi ve Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evde yapılan kurabiye gibisi yoktur. Siz de yeni doğan bebeğiniz için ziyarete gelen misafirlerinize ev yapımı hoşgeldin bebek kurabiyeleri sunabilir ve onlarla mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz.


Lezzetli ve Eğlenceli Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri Nasıl Hazırlanır?

Evimize gelen en güzel haber, en güzel hediyedir bir bebek haberi. Bu özel günlerde hastaneye ve evimize gelen birçok da ziyaretçimiz olur. Bu ziyaretçilere hem bir jest yapmak, hem birer anı verebilmek için hoşgeldin bebek kurabiyeleri yapabilirsiniz.


Hoşgeldin bebek kurabiyeleri için gerekli malzemeler

Hoşgeldin bebek kurabiyelerini yapmak için işe malzemelerimizi hazırlamakla başlıyoruz.

  • 1 paket margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Un

Hoşgeldin bebek kurabiyelerinin yapılışı

Tüm malzemeyi karıştırarak yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar kopararak 1 cm kalınlığında açmaya başlıyoruz. Hoşgeldin bebek kurabiyeleri örneklerini nasıl yapmak istiyorsak o şekilde ister şekilli kalıplarla, ister elimizde son haline getiriyoruz. Fırın tepsisine dizdiğimiz hamurları önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dakika pişiriyoruz.


Sıra geldi kurabiyeleri süslemeye...

İstediğimiz şekli verdiğimiz kurabiyeleri süslemek için şimdi hazırlığını yapmamız gereken üst kısmı olacak. Bu bölümde önceden pişen hamurun üzerine yapılacak süslemeleri göreceğiz. Öncelikle istediğiniz renkte hazırlayacağınız hamurları, dilerseniz az miktarda gıda boyası da ekleyerek son haline getiriyoruz. Bu hamurun içine ister küçük şekerlemeler, ister damla çikolatalar, isterseniz jelibon ekliyoruz. Dilerseniz yalnızca üzerine ekleyeceğiniz bu malzemeleri üç boyutlu bir kurabiye yapmak için de kullanabilirsiniz.


Şeker hamuru ile yaratıcılığınızı konuşturun...

Hoşgeldin bebek kurabiyelerisi dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Pişen kurabiyeleri farklı renk ve şekillerdeki şeker hamurları ile kaplayabilir, üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.


Erkek bebekler için hoşgeldin bebek kurabiyeleri

Küçük prensinize kavuşmanın heyecanını yansıtan hoşgeldin bebek kurabiyeleri için mavi ve beyaz şeker hamuruyla süslenmiş kral tacı şeklindeki kurabiyelere bir şans verebilirsiniz.


Kız bebekler için hoşgeldin bebek kurabiyeleri

Kız bebekler için hazırlanan kurabiyelerde pastel tonlar tercih edilse de pembe rengin daha gözde olduğunu söyleyebiliriz. Pembe ve beyazın muhteşem uyumunu ile harika tasarımlar yapabilirsiniz.


Hoşgeldin bebek kurabiyelerinde en sık kullanılan şekiller

İster sevimli hayvanlarla, isterseniz günün anlam ve önemine vurgu yapacak emzik, bebek arabası ve biberon gibi sembollerle süsleyin; el emeği bu kurabiyelerden birkaç tanesini mutlaka hatıra olarak saklayın.


En İyi Doğum Günü İkramlıkları Catering Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Günü İkramlıkları Catering profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri Yapımı, Tarifi ve Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 78 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?