Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Doğum Günü Kurabiyesi Önerileri ve Tarifleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum günü sofrası hazırlanırken pek çok atıştırmalık, tatlı ve tuzlu yiyecek de yapılır. Pasta sevmeyen misafirler için tatlı yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Pastadan başka tatlı yiyecekler olsun istiyorsanız doğum günü kurabiyesi yapabilirsiniz. Lezzetli kurabiyeler sayesinde doğum günü sofranız da daha zengin görünecektir.


En Güzel Doğum Günü Kurabiyesi Modelleri

Doğum günü kurabiyesi yapımı çok kolaydır. Yaptığınız kurabiyeleri şeker hamuru ile süsleyerek çok hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Sizin için derlediğimiz modellerden dilediğinizi kendinize göre uyarlayarak güzel kurabiyeler hazırlayabilirsiniz.


"İyi ki Doğdun" Yazılı Kurabiyeler

 

Doğum günü kurabiyelerinizin üstüne "İyi ki doğdun" yazabilirsiniz. Şeker hamurunun üzerine kürdanla bu yazılar yazmak çok kolay olacaktır. Rengarenk şeker hamurları alarak bunları kurabiyelerinizin üstüne yerleştirebilir ve istediğiniz gibi süsleyip yazı yazabilirsiniz.


Baykuş Kurabiyeler

Doğum günü kurabiyelerini süslemek için şeker hamuru dışında da alternatifleriniz var. Kurabiyelerinizi birer baykuşa dönüştürebilirsiniz. Genişçe hazırladığınız kurabiyelere göz şeklinde toplar yaptıktan sonra üzerine damla çikolata koyabilir ve gagası için de badem kullanabilirsiniz. Dik bir şekilde servis etmek istiyorsanız kürdan saplayarak fırına vermelisiniz. Aksi takdirde kürdan hem girmeyecek hem de kurabiyelerinizin şekline zarar verecektir.


Hayvanlı Kurabiyeler

Doğum günü kurabiyelerinizin üzerine sevimli hayvanları koyabilirsiniz. Bu hayvanları yapmak için rengarenk şeker hamurlarına ihtiyacınız var. Hangi hayvanları yapacağınıza karar verdikten sonra şeker hamurlarını alırsanız istediğiniz şeyleri yaparken zorlanmazsınız. Şeker hamuru ile sevimli hayvancıklar yapabilirsiniz.


Balonlu Kurabiyeler

Doğum günü kurabiyelerinizin üstüne rengarenk balonlar koyabilirsiniz. Bunun için rengarenk şeker hamurlarına ihtiyacınız var. Sarı, mavi, yeşil, mor, pembe gibi renkler kullanabilirsiniz. Yine şeker hamurundan ip yapabilirsiniz. İsterseniz üzerine bir yazı yazabilir ya da doğum günü sahibinin ismini ekleyebilirsiniz.


1 Yaş Kurabiyeleri

1 yaşına girecek bebeğiniz için yaşına ve cinsiyetine uygun kurabiyeler yapabilirsiniz. Biberon,tulum, emzik, oyuncak şeklinde kurabiyeler yapıp renkli şeker hamurlarıyla süsleyebilirsiniz.


1 Yaş Doğum Günü Menüsü Tarifleri

1 yaşına girecek bebeğinizin doğum günü için lezzetli ve şık bir sofra hazırlayabilirsiniz. Doğum gününe uygun tarifler ve tavsiyeler için 1 Yaş Doğum Günü Menüsü Tarifleri isimli yazımıza göz atmayı sakın unutmayın.


En İyi Doğum Günü İkramlıkları Catering Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Doğum Günü İkramlıkları Catering profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Doğum Günü Kurabiyesi Önerileri ve Tarifleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 31 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?