Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Düğün Sandalyesi Süslemesi İçin Harika Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün hazırlıkları yapılarken düğün mekanı ve düğün teması belli olduktan sonra sıra düğün dekorasyonuna gelir. Mekanın dekorasyonunu büyük ölçüde etkileyen ve görünümü güzelleştiren düğün sandalyesi süslemeleri de bu açıdan önem taşır.


Düğün Sandalyesi Neden Önemlidir?


Hem düğün temasına hem de gelin ile damadın tercihlerine göre seçilmesi gereken bu süslemeler şık bir görünüm için önemlidir. İşte, düğün hazırlığı yaparken size büyük ölçüde fikir verebilecek en güzel 10 düğün sandalyesi süslemesi.


Düğün Sandalyesi Süsleme Klasik Fiyonk


Hemen hemen tüm düğün mekanlarında uygulanan bu düğün sandalyesi süslemesi hem pratik hem de klasik bir süslemedir. İki renkten oluşan bu tür bir sandalyede genellikle fiyonk şekli kullanılır.


Düğün Temasına Uygun Renk Seçimi


Sandalyenin sırt kısmına bağlanan fiyongun rengini düğün temasına göre seçme imkanınız vardır.


Tül ile Düğün Sandalyesi Süsleme


Yine çok sık tercih edilen sandalye süslemeleri arasında yer alan tül, düğünün havasına en çok yakışan modellerden biridir. Tercihe göre tülü farklı bağlama şekilleriyle zenginleştirebilirsiniz. Masallardaki gibi bir düğün hayal edenler için en ideal sandalye süslemesi bu şekildedir.


Dantel ile Düğün Sandalyesi Süsleme


Daha çok vintage temalar için uygun olan dantel süslemesi özellikle ahşap sandalyelerde harika bir görünüm oluşturuyor.


Gösterişli


Düğün mekanı dekorasyonunu genel olarak gösterişli parçalardan seçtiyseniz sandalyelerin de bu şekilde olmasını sağlayabilirsiniz. İki renkten oluşan hareketli ve kabarık, püsküllü bu süslemeler şık salonlar için ideal.


Minimal


Son dönemlerin modası minimallik, düğün modasını da büyük ölçüde etkilemiş durumda. Hal böyleyken düğün sandalyesi süslemesi de minimal süslemelerle oluştuğunda harika bir görünüme ulaşılabilir.


Çiçek


Kır temalı bir düğün yapıyorsanız elbette sandalye süslemeleriniz de çiçeklerden oluşmalı. Birkaç renk çiçek tercih ederek baharı düğün mekanınıza getirebilirsiniz. Tacınızda ya da gelin buketinizde bulunan çiçeklerin aynısından sandalye süsünde kullanarak temanızda bütünlük sağlayabilirsiniz.


Kurdele Düğün Sandalyesi Süslemesi


Hem sade hem de ekonomik bir tercih olarak kurdele süslemelerini de tercih edebilirsiniz. Pastel renklerden seçeceğiniz kurdeleler bir bütünlük oluşturduğunda son derece güzel bir mekan dekorasyonuna ulaştırabilir.


Çiçek Figürü


Farklı çiçek türlerinden yapılabilen büyük çiçek figürleri son dönem düğün modasında bir hayli trend. Hem göze hem de gönlünüze hitap edecek bu harika sandalye süslemelerini her türlü düğün teması için tercih edebilirsiniz.


Klasik Düğün Sandalyesi Süslemesi


Düğününüz şık bir balo salonunda olacaksa sandalye süslemeniz de bu mekana uygun şekilde seçilmelidir. Saten ya da kadife gibi ağır kumaşlardan oluşan şık bir fiyonk ve taşlı detaylar bu düğün teması için son derece yerinde bir tercih olacaktır.


Boncuk veya Bir Parça Çiçek


Gösterişten vazgeçemeyen ve şık bir düğün hayal edenler inci boncuklarıyla süslenmiş sandalyeleri tercih edebilirler. Bu tür bir sandalye süslemesini balo salonu, tarihi mekan ya da şık bir restoran düğünü için kullanabilirsiniz.


Gelin ve Damat İçin Sandalye Modelleri


Düğün dekorasyonunun en önemli kısımlarından biri de gelin ve damadın sandalyesidir. Farklı ve yaratıcı fikirlerimizden faydalanarak siz de düğününüz için bu sandalye süslemelerini uygulayabilirsiniz.


Mr. ve Mrs. Süslemesi


Gelin ve damat olduğunuzu belirten süslemeler yapabilirsiniz. Gelin ve damadın sandalyelerinin arkasında "gelin, damat, mr, mrs, bay, bayan" gibi kelimelere yer verilebilir.


Gelin ve damat sandalyesi için yaratıcı süsleme


Gelinin sandalyesinin arkasına gelinliği, damadın sandalyesinin arkasına da damatlığı anımsatacak süslemeler yapılabilir.


Beyaz Düğün Sandalyesi Modeller


Düğün temaları çoğunlukla beyaz rengin hakim olduğu temalardır ve bu sebeple sandalye süslemelerinde de beyaz renk tercih edilir. Beyaz kumaşlarla ya da tüllerle süslenen sandalyeler kır düğünü organizasyonları için çiçeklerle daha hoş hale getirilebilir.


Pembe Düğün Sandalyesi Modelleri


Düğün sandalyesi modeli seçerken öncelikle düğün temanıza hakim olan rengi göz önünde bulundurmalısınız. Dekorasyona uyum sağlayacak renklerde süslemelisiniz sandalyeleri. Çoğunlukla beyaz tercih edilse de kır düğünleri için pembe süslemeler de oldukça hoş bir görünüm sağlıyor.


Yaratıcı Sandalye Süsleme Modelleri


Yaratıcı ve sıra dışı düğün sandalyelerine sahip olmak istiyorsanız bu yaratıcı süslemelerde fikir alabilirsiniz. Kalp şekline getirdiğiniz ipleri çiçekle süsleyebilir, çiçek, kurdele veya dantellerle de sandalyelerinizi çok daha güzel hale getirebilirsiniz.


Minik çiçek kavanozları hazırlayabilirsiniz


Düğün sandalyeleriniz için ufak kavanozların içerisine bir miktar su ve birkaç parça çiçek yerleştirebilir, bunu sandalyelerin kenarlarına asabilirsiniz.


Dekorasyona uyumlu olmasına özen gösterin


Düğün sandalyelerinizi süslerken düğün mekanının süslemesiyle uyumlu içerisinde olmasına özen göstermelisiniz. Böylelikle mekan bir uyum içerisinde görünecektir.


Düğün Hazırlıkları


Son olarak düğün hazırlığınız nasıl gidiyor onu merak ettik. Eğer düğün hazırlığında, hangi aşamada olduğunuzu merak ediyorsanız ve de unuttuğum bir şey kaldı mı acaba diye sürekli sorguluyorsanız sizin için gigbi.com olarak hazırladığımız “Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı” yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.



En İyi Masa Sandalye Giydirme (Süsleme) Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Masa Sandalye Giydirme (Süsleme) profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Düğün Sandalyesi Süslemesi İçin Harika Fikirler için en iyi profesyonel listesi
4.9 40 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?