Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nikah Şapkası Modelleri İçin Güzel Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Nikah hazırlıkları yaparken giyeceğiniz gelinlik ve ayakkabıya karar verdiyseniz sıra en önemli kısma gelmiş demektir. Birçok gelin adayı nikah töreninde nikah şapkası takmayı tercih ediyor. Şık bir gelinlik ya da beyaz bir elbise ile nikah kıyılırken bu görünümü tamamlayan nikah şapkaları, bir gelenek haline geldi de denebilir. Birçok farklı modele sahip olan nikah şapkaları konusunda siz de birkaç fikre sahip olmak istiyorsanız sizin için en güzel nikah şapkası modelleri için derleme hazırladık.


Nikah Şapkası Modelleri

Genellikle tül ve şapkadan basit bir şekilde oluşuyormuş gibi görünse de nikah şapkası modelleri için de düğün teması ve diğer gelinlik ve benzeri seçimlerinize göre nikah şapkası seçiminiz de oldukça önemli olmaktadır.


Nikah şapkası modelleri için düğün teması ve tarzınız önemli

Nikah şapkaları genellikle küçük bir şapka ve tülden oluşuyor. Ancak bu şapkalar çok farklı modellere de sahip olabiliyor. Vintage bir görünüm yakalamak istiyorsanız yuvarlak şapkaları tercih edebilirsiniz. Bu yuvarlak şapkalar başın sağ ya da sol köşesinde tokalarla tutturuluyor. Ve tül kısmı ise yüze düşecek şekilde ayarlanıyor. Bu şapkanın üzerinde çiçek, taş ya da fiyonk gibi farklı detaylar da bulunabiliyor. Gelinliğinizin modeline göre seçebileceğiniz nikah şapkası, sizin tarzınızı da yansıtmalı. Bahar ya da yaz aylarında yapacağınız bir nikah için şapkanızı çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Genellikle beyaz rengi tercih edilse de krem, gri ya da pudra pembesi gibi renklerde nikah şapkası bulma imkanınız da var.


Her zaman şapka gibi görünmeyebilir

Nikah şapkaları her zaman şapka görünümünde olmayabiliyor. Önem verilen kısım tül kısmıysa saça tutturulacak kısmı daha küçük bir şekilde olabiliyor. Bu tür nikah şapkaları genellikle taç şeklinde takılıyor. Böylesi hem kullanım açısından rahatlık hem de şık bir görünüm sunuyor. Gül figürleri ile süslenen şapkalar ayrıca tüy detayları da harika bir şekle kavuşuyor.


Farklılık için abartılı tüyler ve pırıltılı taşlar

Nikah şapkasında da seçiminizi farklılıktan yapma konusunda ısrarcıysanız elbette sizin zevkinize göre de farklı nikah şapkası modelleri mevcut. Abartılı tüylerle süslenmiş bir şapka hem ilgi çekici hem de oldukça modern görünebilir. Gösterişi seviyorsanız nikah şapkasının üzerini pırıltılı taşlarla süsleyebilirsiniz.


Nikah şapkalarının en yaygın olan modeli fes şeklinde olan şapkalardır. Kafanın her yerini tam kapatmasa da şık bir görünüm sağlayan bu tarz şapkalarla çok iyi görünebilirsiniz. Bu şekilde yan takılan şapkaları midi ya da düz kesimli gelinliklerle kullanabilirsiniz. Nikah törenlerinde kabarık gelinlikler pek tercih edilmediği için nikah şapkaları da bu tarz gelinliklerle pek uyumlu olmaz. Bunun için nikah şapkanızı gelinliğinize uygun seçmenizde fayda var. Vintage tarzdaki nikah şapkaları midi gelinlik modelleri ile muhteşem bir uyum yakalıyor.


Tam bir şapka görünümü olan nikah şapkası modelleri

Nikah şapkası ismini taşımayı tam olarak hak eden bu tarz şapkalar da kafanıza tam olarak giyebileceğiniz ve oldukça da cool bir görünüm yaratan bir aksesuar. Küçük şapkaları ya da taç şeklindeki modelleri beğenmiyorsanız tam bir şapka olan bu tarz bir nikah şapkası tercih ederek oldukça şık ve stil sahibi görünebilirsiniz. Balık formunda bir gelinlik ile bu tarz bir nikah şapkası harika bir uyum yakalayacaktır.


Gelin Duvağı İle Gelinliğin Uyumu

Nikah şapkası modelleri ile birlikte yine baş bölgesinin önemli aksesuarlarından olan gelin duvağı seçimi de oldukça önemlidir. Sizi oldukça ihtişamlı gösteren gelin duvağının gelinlik ve düğün teması ile uyumu çok önemlidir. Sizin için bu konuda Gelinlik ve Duvak Uyumu Nasıl Olmalı? yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Nikah Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nikah Şapkası Modelleri İçin Güzel Öneriler için en iyi profesyonel listesi
4.9 62 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?