Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Evde Evlenme Teklifi İçin Sürpriz ve Romantik Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlenme teklifi, sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirmek için çıktığınız yoldaki ilk adımdır. . Çok fazla bütçe ayırmadan yine de romantik bir teklifte bulunmak istiyorsanız evde evlenme teklifi fikirleri sizin için idealdir.


Evde Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır?

Kusursuz bir evlilik teklifi için aradığınız yer eviniz olabilir. Hazırlayacağınız güzel sürprizler ile sevgilinizi şaşırtabilir, kendi yaptığınız yemekler ile ona görkemli bir sofra hazırlayabilir ve samimi bir ortamda evde evlenme teklifi edebilirsiniz.


Hayali bile güzel: Balonlarla evlilik teklifi

Sevgiliniz evdeyken ona pencereye çıkmasını söylersiniz. Ve o tam pencereye çıktığında uçan balonları serbest bırakarak balonların ucuna bağlanan yüzük kutusunun penceresine yükselmesini sağlarsınız. Balonlarla birlikte yüzük kutusuna ulaşan kişi en mutlu andayken ona evde evlenme teklifi yapabilirsiniz.


Bir klasik: Evde evlenme teklifi için baş başa romantik bir yemek

Evde evlenme teklifi etmenin bir diğer güzel yolu da ona müthiş bir sofra hazırlamaktır. Çok sevdiği yemeklerin olduğu romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Bu güzel sofradan şüphelenmemesi için sevgililer günü, doğum günü ya da yılbaşı gibi özel günlere denk getirebilirsiniz. Böylece aklına hiç evlenme teklifi gelmez.


Evde evlenme teklifi: Arkadaşlarla eğlenirken sürpriz yapın

Sürpriz evlenme teklifi etmenin en iyi yolu onu hazırlıksız yakalamaktan geçer. Evde arkadaşlarınızla birlikte tabu gibi eğlenceli bir oyun oynarken teklif yapabilirsiniz. Oyunun sonlarına doğru, oyun kartlarından birini elinize alıp, soruyu okuyormuş gibi yaparak bir anda “benimle evlenir misin?” dediğiniz şok edici anlar yaşanabilir.


Oyun gibi evlilik teklifi : Eve ipuçları yerleştirin

Evin kapısına yapıştırmakla başlayacağınız post-itleri odaya giden bir yol şeklinde yapıştırın. Dilerseniz bu post-itlerin üzerine romantik sözler yazabilirsiniz. Odaya geldiğinde ve kapıyı açtığında sizi diz çökmüş ve elinizde yüzük ile gördüğünde havalara uçacak. Yine aynı post-itleri bir oyuna dönüştürerek “dolaba bak”, “odaya git” gibi yönlendirmeler şeklinde de planlayabilirsiniz.


Karanlıkları teklifinizle aydınlatın

Karanlıkta parlayan fosforlu yıldızlardan alarak salonun tavanına ya da boş bir duvara bu yıldızlardan “benimle evlenir misin” yazın. Sonrasında akşam saatlerinde beraber bir şeyler içerek film izleyebilirsiniz. Tam bu romantik anlarda başını göğsünüze yasladığı anda tavandaki yazıyı görecek ve çok sevinecek. Evde evlenme teklifi için en güzel önerilerden birisi.


Eski anıları hatırlatacak bir video hazırlayın

Birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan, videolardan oluşan bir klip hazırlayın. İkinizin en sevdiği müziğin yer aldığı bu klibin sonunda evlenme teklif edin. Ve ona akşam film gecesi yapalım diyerek ortamı hazırlayın. Beraber ekranın başına geçip film izlemeye hazır olduğunuzda film yerine hazırladığınız klibi oynatın. Evde evlenme teklifi ile hem çok şaşıracak hem de çok mutlu olacaktır.


Yalnızca Gözlerinin İçine Bakım ve "O" Soruyu Sorun.

Evlenme teklifi ile ciddi bir yola doğru girmiş olursunuz. Evlenme teklifi yalnızca gözlerinin içine bakıp “benimle evlenir misin” diyerek ona tüm hayatınızı birlikte geçirmek istediğinizi söyleyin.


Sadece Kahvenizi Değil Bir Hayatı Da Paylaşın.

Sevgilinizi eve davet edin ve kahve içmeyi teklif edin. Bırakın kahveyi getirdiğiniz bardaklar ona bir ömür boyu birlikte olmak istediğinizi söylesin. Tabi devamında soruyu sormak sizin göreviniz.


Bahçenizi Düzenleyerek Evde Evlenme Teklifi Yapabilirsiniz

Bahçenize harika bir masa kurun. Balon, mum ve çeşitli aksesuarlardan yardım alarak bahçenizi süsleyin. Sevgilinizin bahçeye adım atmasını bekleyin ve o anlamlı soruyu sorun.


Küçük Bir Sürpriz İle Evde Evlenme Teklifi

Sevgilinize bir kolye hediye edin. Ama bu sıradan bir kolye olmayacak tabi ki. Küçük şişe şeklindeki kolye ucuna mesajınızı yazın ve sevgilinize onunla evlenmek istediğinizi söyleyin.


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Evde Evlenme Teklifi İçin Sürpriz ve Romantik Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 56 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?