Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Fotoğraf Sergisi Nasıl Düzenlenir? En iyi Fotoğraf Sergileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Fotoğraf sanatçıları, çekmiş oldukları en iyi fotoğrafları kitlelerle buluşturmak ve sergilemek amacıyla fotoğraf sergisi düzenler. Bu fotoğraf sergileri, bir fotoğrafçı için gurur kaynağı ve büyük bir başarıdır. Ancak başarılı bir sergi açmak ve düzenlemek için belli kısımlara dikkat etmek gerekir.


Fotoğraf Sergisi Açmak İsteyenlere Tavsiyeler

Sergilemek istediğiniz fotoğraflar için bir sergi açmak istiyorsanız fotoğraf galerisi araştırmalı ve onlarla görüşmelisiniz. Fotoğraflarınıza onay verildiği takdirde o galeri ile işbirliği içerisinde bir fotoğraf sergisine imza atabilirsiniz. İşte fotoğraf sergisi açmak isteyenlere ışık tutacak tavsiyeler ve iz bırakmış fotoğraf sergisi örnekleri.


Fotoğraf Sergisi Nasıl Düzenlenir?

Çektiğiniz fotoğraflardan hangilerini sergilediğinize karar verdiyseniz fotoğraflarınızı sergilemek istediğiniz galeri ile görüşmelisiniz. Eğer fotoğraflarınız, fotoğraf galerisinin konsepti ile uyumlu ise anlaşma sağlanır ve sergi için gün alabilirsiniz.


Fotoğraf Sergileri İçin Öneriler

Sanat galerisi ile bir tarih belirledikten sonra sergi davetiyesi, ikramlıklar, fotoğraf çerçeveleri, mekân süslemesi gibi aşamaları planlamalısınız. Birçok sanat galerisi davetiye ve ikramlık aşamamasını üstlenir. Eğer anlaşmanızda yoksa bu kısımları kendiniz halletmelisiniz.


Sergilenen Fotoğraflar İçin İpuçları

Sergilenecek fotoğrafların boyutları 30*40 cm olmalı. Daha küçük boyutlarda fotoğraflar güzel görünmeyecektir. Fotoğrafları ister duvara isterseniz de ayaklı panolara asabilirsiniz. Fotoğrafları camlı çerçevelerde sergilerseniz fotoğraflarınızın yıpranmasını engellemiş olursunuz. Ancak tercih edeceğiniz çerçevenin camlarının mat olmasına özen gösterin.


Perdedeki Kadınlar

İz bırakan fotoğraf sergilerinden biri olan Perdedeki Kadınlar, Türk sinemasında yer almış 70 kadının portrelerini içeriyor. Türkan Şoray’dan Nurgül Yeşilçay’a kadar birçok kadın oyuncunun siyah-beyaz fotoğraflarının yer aldığı bu sergi oldukça ses getirmişti.


Ara Güler’in İstanbul’u

Ünlü fotoğrafçı Ara Güler’in 1950’lili yıllarda çekmiş olduğu İstanbul fotoğraflarından oluşan bir sergi. Ülkemizin en önemli fotoğraf sanatçılarından biri olan Ara Güler’in bu sergisi de birçok kesimden ilgi görmüştü.


En İyi Profesyonel Fotoğrafçı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Fotoğrafçı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Fotoğraf Sergisi Nasıl Düzenlenir? En iyi Fotoğraf Sergileri için en iyi profesyonel listesi
4.8 28 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?