Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hello Kitty Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yüz boyama tekniği, hem çocuklara yönelik eğlenceli etkinlikler için hem de animasyon gösterileri için tercih ediliyor. Kedi, kaplan, aslan gibi modellerin yanı sıra özellikle kız çocuklarının hayran olduğu Hello Kitty yüz boyama modelleri de göze çarpıyor.


Sevimli Hello Kitty Yüz Boyama Örnekleri

Kız çocuklarının hayran olduğu Hello Kitty, yüz boyama modelleri arasında yer alıyor. Farklı şekillerde yapılan Hello Kitty yüz boyama örnekleri bu yazıda!


Burun ve alın bölgesini kaplayan Hello Kitty yüz boyama modeli

Hello Kitty, beyaz bir yüze ve pembe bir kurdeleye sahiptir. Bu yüzden yüz boyama modelleri arasında yer alan Hello Kitty'de burun ve alın bölgesine yapılır. Burun, turuncu/sarı bir noktayla boyanırken alın bölgesine çizilen Hello Kitty kulaklarının arasına pembe kurdele yapılır.


Kedi bıyıkları da eklenebilir

Bazı Hello Kitty yüz boyamalarında tüm yüz boyanabiliyor. Kulaklar, kurdele ve burnun yanı sıra bıyık da çizilebiliyor.


Yanakta Hello Kitty boyama örneği

Bazen Hello Kitty, yanağa çizilebiliyor. Bu örnekteki çizimden ilham alarak siz de Hello Kitty yüz boyama yapabilir, alnınıza doğru parıltılı bir gökkuşağı ve çiçek de boyayabilirsiniz.


Sadece çocuklar tercih etmiyor

Hello Kitty, çocukların büyük hayranlık duyduğu, çok sevdiği bir karakter olmasına rağmen yüz boyamasında sadece onlar tarafından tercih edilmiyor. Yetişkinler de yanaklarına Hello Kitty yüz boyama yaptırabiliyor.


Hatta göz makyajı olarak yapanlar da var

Dilerseniz kostüm partisine giderken, dilerseniz animasyon gösterileri için... Hello Kitty göz makyajını siz de yapabilirsiniz. Siyah, pembe, beyaz ve turuncu boyalarla yapabileceğiniz gibi bu yüz boyama modelini makyaj malzemeleriniz ile de yapabilirsiniz. Renkli farlar, göz kalemleri, eyeliner ve ruj size yardımcı olacaktır.


Birbirinden Güzel Yüz Boyama Modelleri

Yüz boyama modelleri elbette ki Hello Kitty yüz boyama örneklerinden ibaret değil. Bunun dışında çok yaratıcı modeller de bulunuyor. Kedi, köpek, aslan, kaplan, çizgi film karakterleri, süper kahramanlar, prensesler, kelebek figürleri ve çok daha fazlası yüz boyama modelleri arasında yer alıyor. Birbirinden Güzel Yüz Boyama Modelleri yazımızı inceleyerek en güzel yüz boyama modellerine göz atabilirsiniz. Daha fazla Hello Kitty'li model için ise aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz. 


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hello Kitty Yüz Boyama Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 75 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?