Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Yüz Boyama Şekilleri İçin Eğlenceli Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Çocuk doğum günlerinin en yeni trendi olan yüz boyama artık profesyonel makyözlerce yapılıyor. Belirlenen tema dahilinde doğum gününe katılan çocukların yüzlerini boyayan profesyoneller doğum gününün daha unutulmaz bir hal almasını sağlıyor. Doğum günü teması ile değişkenlik gösteren yüz boyama şekilleri arasından sizler için özel bir derleme yaptık.


İşte, yüz boyama şekilleri için eğlenceli öneriler...

Bunlara dikkat edin:

  • Çocukların yüzünü boyayacak makyözün gerçekten bu konuda deneyimli olduğuna,
  • Kullandığı malzemelerin ciltte kullanılmaya uygun olduğuna,
  • Tek kullanımlık fırçalar ile boyama işleminin yapıldığına,
  • Yüze ekstra olarak yapıştırılması gereken taş ve benzeri şeylerin cilt ile temasının uygun olduğuna lütfen dikkat edin.

Prenses teması: Çiçekler

Daha çok kız çocuğu ağırlıklı doğum günlerinin tercihi olan prenses teması birbirinden güzel çiçek motifleri ile çocukların yüzlerine yansıyor. Aynı tarza uygun olarak erkek çocuklarına göz bantları çiziliyor.


Kelebek etkisi

Yüz boyamanın en klasik, ama bir o kadar da en güzel motiflerini kelebekler oluşturuyor. Göz çevresine konumlandırılan kelebek kanatları ile doğum günü çocukları adeta etrafta uçuşuyor.


Agresif delikanlılara

Sinirli kuşlarımız son dönemlerde doğum günü çocuklarının yüzlerinde de belirmeye başladı. İki kaşın arasına konumlandırılan kuşlar ile oyunun aksine çok eğlenceli bir doğum günü çocukları bekliyor.


Süper çocuklara süper kahraman çizimleri

Süper kahramansız doğum günü olur mu hiç? Elbette olmaz! Genellikle göz çevresi ve tüm yüze uygulanan süper kahraman çizimleri arasında en popüler olanlar; Örümcek Adam, Süpermen, Yeşil Dev, Kaptan Amerika ve Betmen...


Sevimli dostlar

Tabi ki sevimli dostlar olmadan olmaz! Hayvan sevgisi temalı bir doğum günü için sevimli dostların yüze çizilmiş resimleri çok dikkat çekiyor. Gerek tüm yüze gerekse sadece yüzün bir bölgesine yapılan bu çizimlerin oldukça ustalık isteyen, bilir kişi tarafından uygulanması gereken çizimler olduğunu hatırlatalım.


Sevimli, tatlı, rengarenk Pony

Tek boynuzlu atların çocuklarca en sevileni olan Pony doğum günlerinde sıkça rastlanan çizimlerden biri. Bazen tek boynuzlu bir at, bazen de sadece gök kuşağı ile Pony akımını simgeleyen çizimler çocuğunuzun unutamayacağı bir doğum günü vaat ediyor.


En İyi Yüz Boyama Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Yüz Boyama profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Yüz Boyama Şekilleri İçin Eğlenceli Öneriler için en iyi profesyonel listesi
4.8 102 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?