Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon

140
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 889 oy
İdea Organizasyon
İdea Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Bayraklı, İzmir
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
38 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Smokin Organizasyon
Smokin Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
116 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
Viva La Vida Organizasyon
Viva La Vida Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Bornova, İzmir
Enes Odabaş
Enes Odabaş
0.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Gaziemir, İzmir
Anı Organizasyon20
Anı Organizasyon20
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Borabey Çiftliği
BoraBey Çiftliği
4.9
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Burcu Yıldız
Burcu Yıldız
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları 2024

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.520 TL ile 6.750 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Müşteri Yorumları

E
Erdoğan Öztürk
Güler yüzlü ve herseyiyilen ilgilenenleri çok iyi ve guzel personelleri de iyi ve bulunduğu ortam mekanı da gayet güzel

S
Sinan Cankurtaran
Nişanımız tam da istediğimiz şekilde oldu 🙂 Teşekkürler Suare Life ♥️

Z
Zehra Aktaş Aydınalp
Ürünlerin kalitesi herşeyin tam zamanında hazır olması herşey istediğimiz gibiydi

Y
Yeşim Arslan
Çocuklarımın en özel günlerinde yanımızda olup muhteşem konseptlerınız ıcın çok teşekkür ediyorum moonlight organizasyon.

A
Ahmet T.
Özel günleri özel insanlara emanet etmek gerek. Simge hanımı özel kılan , baştan sona işini hakkıyla yapması ve kriz anlarında dahi sergilediği profesyonel tavrı ile mükemmel bir çözüm sunması. Kendisine ve eşine hayatımıza anlam katan güzel günümüzü harika bir şekilde yaşattıkları için teşekkür ederim. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim.


İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Talepleri

A Ahmet R. S.
10. Evlilikyildonumuzu eşim ve çocuğuma deniz manzarali bir odada kutlamak istiyorum.Malum covid-19 ve sokaga cikma yasagi sebebiyle gündüz den giriş yapıp ertesi sabah çıkmak istiyoruz Normalde Evlilik yildonumumuz 18 Aralık gunu ama ertesi gümüşkaya çıkma yasağı olduğu için 17 Aralık perşembe gününü tercih ettim. Otelde 1 odada kalmalı organizasyon fiyatları nekadar yemekli olarak. ne kadar en uygun ve ekonomik olarak ayrıca oteldeorganizasyonlarda neler mevcut Tercih edilen gün için otelde kutlama yasak varmı varsa zor durumda kalmamak için tercih etmiyoruz hem sizin hemde bizim acısından söyledim. Karşıyaka olmazsa deniz manzarali başka otellerde bize uygun tercih edebileceginiz otel varmı. Bayraklı Konak Alsancak gibi alkol kullanmıyoruz sadece eşim sigara kullanmakta sade ve otantik organisazyon fiyatlarını öğrenmek istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz.
H Harun Ö.
Güzel manzaralı yer kimsenin olmicak bir makanda camlık yada ormanlık bir yer olsun Yada havuz deniz gibi şeyler da olabilir yemek içecek hepsi içinde olsun hava fişek gibi şeyler olsun varsa bi kemancı da olsa sevinirim çekimci de ayarla bilirsiniz onada sevinirim yanı ben hiç bir şeye karısmak istemiyorum ücreti neyse verrim sadece bana atcaniz konum geldim zaman güzel bir şey bekliyorum sizden yıl dönüm icin kutlama olcak sadece benle eşim bir bir yaşında bi bebeğimiz var
M Melisa R. S.
Romantik bir ortam olmasını istiyorum fakat biraz saat kısıtlamamız var akşamüstü 4-5 gibi başlayıp en geç 8:30 gibi bitmesi gerekiyor, dolayısıyla güneşten çok etkilenmeden de olması gerekiyor. Ufak bir rakı sofrası ve bir 50 lik rakı olabilirse sevinirim. Benim için çok değerli biri ve bu kısıtlı zamanda olabilecek en iyi şekilde bir şey düzenlemek istiyorum, ikinci yılımızı doldurduk.
H Hakan D.
Eşimin hicbirseyden haberi olmadan hazirlanicak hersey. O gun ekip arkadaslari gelip kuafore goturecekler,birde kamera olucak an ve an kaydedicek herseyi. Sonrasinda guzel bi elbise,ve bulusma yerine dogru getirilicek,ben ve o farkli yerlerden gelicez. Muzik,dans yemek hersey olucak kusursuz... Ne hayel be demi ??
A Ali Ö.
Yemek tarzında olsun özellikle çok çeşitli fotoğraflar cekilebilecegimiz bı konsept olmalı müzikli olsun evlilik yıldönümü değil ama sevgilimle 3.yilimizi kutlamak istiyoruz ve unutulmaz olmasını istiyorum size güveniyorum 2 ay sonra 3.yilimiza gircez unutulmaz bir akşam olmalı
A Aybars S.
Öncelikle merhaba iyi çalışmalar, ilk evlilik yıl dönümümüz olacak Güzelbahçede bir balık restoranında rezervasyon yaptırdım. Sizden talebim bizden önce gidilip masa süslemesi yapılabilir mi bununla ilgili bi çalışmanız var mı ücreti nedir şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
M Muhammed E.
Merhaba, eşim ile ilk evlilik yıldönümümüz olacağı için güzel bir gün geçirmek istiyorum. Aklımdaki şey daha çok sahilde veya teknede bir organizasyon. Ama başka güzel doğal bir yer de olabilir. Seçenekleri görmek isterim.
E Emre G.
3. yıl dönümümüzü kutlayacağız. Yemek ve her şey dahil bir fiyat teklifi olsun. Mümkünse ulaşım dahil ve hariç şekilde iki teklif olabilir. İzmir in herhangi bir lokasyonunda olabilir. Tarih 1 eylül de olabilir.
E Emre Y.
38 yaşındayım iki çocuk babasıyım 12 yaşında kızım 8 Yaşında oğlum var, ilk dafa evlilik yıldönümü yapmayı düşünüyorum. 5 Ekim dönümümüz. Bana seçenekleri ve varsa kısa video gönderirseniz çok mutlu olurum.
I Ilkay C.
merhaba kolay gelsin 15 temmuz eşim ile 10. evlilik yıl dönümümüz organizasyon ve fiyat hakkında teklif almak istiyorum. 2 kişi olucaz, tekne konsepti olabilir, tekliflerinizi bekliyorum.iyi çalışmalar

Evlilik Yıldönümü Organizasyon İzmir Mekan Önerileri

İzmir evlilik yıldönümü, evliliğinizin kaçıncı yılında olursanız olun önemli günlerden biridir. Ve bu gün en iyi şekilde kutlanmayı da hak eder. İzmir evlilik yıldönümü organizasyon için gidebileceğiniz ve eşinizle harika vakit geçirebileceğiniz İzmir’deki en iyi mekanları mercek altına aldık.

Birlikte geçirdiğiniz yılları kutlayacağınız ve bundan sonra daha güzel günler geçirmek için temennilerde bulunacağınız bu özel günü, en özel şekilde geçirmek için şık bir mekan tercih edebilirsiniz.

Vadi Kule Restoran İzmir Evlilik Yıldönümü

Nikah sonrası yemekler ya da kokteyller için de uygun bir mekan olan Vadi Kule Restoran, sahip olduğu manzara ve şık dekorasyonu ile İzmir Evlilik Yıldönümünü şık bir şekilde kutlayabileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor. Hem hafta içi hem de hafta sonu tercih edebileceğiniz bu mekanda hem alakart hem de alkollü menü bulabilirsiniz.

Loca Restoran İzmir Evlilik Yıldönümü

Profesyonel bir ekibe sahip olan bu restoran da zengin menüsüyle lezzetli yemekler yerken evlilik yıldönümünüzü kutlayabileceğiniz bir mekan. Osmanlı, Girit, Türk ve Antep mutfağından en seçkin yemeklerin yer aldığı menüsü ile damak tadınıza da hitap etmeyi ihmal etmiyor. Restoran aynı zamanda bir dış bahçe ve olimpik yüzme havuzuna da sahip. Evlilik yıldönümünüzü huzurlu ve sakin bir ortamda baş başa geçirmek için tercih edilebilecek en iyi yerlerden biri.

Sevinç Pastanesi İzmir Evlilik Yıldönümü

Bir İzmir klasiği haline gelen Sevinç Pastanesi 1957’lerden beri hizmet veren bir mekan. Mekanın havası ve lezzetli menüleri ile evlilik yıldönümünüzü nostaljik bir şekilde geçirmek için tercih edilebilecek en iyi mekanlar arasında yer alıyor. İzmirli’lerin ortak buluşma noktası olarak da bilinen bu efsane mekanda eşinizle birlikte baş başa harika birkaç saat geçirebilirsiniz.

La Cigale Evlilik Yıldönümü Mekanları İzmir

İzmir’de yer alan en şık mekanlardan biri olan La Cigale, yıldönümü yemeğinizi Fransız havasıyla yemek istiyorsanız oldukça uygun bir mekan. Dekorasyonu ve ilgili personelinin yanı sıra son derece zengin menüsü ile de kutlama yemekleri için ideal. Kutlama yemeklerini şık bir mekanda yapmak isteyenler için isminden bile şıklık akan bu mekan en tercih edilesi seçenekler arasında yer alıyor.

Kordonboyu Balıkçısı İzmir Evlilik Yıldönümü

Deniz manzarası ile birlikte balık yiyerek evliliik yıldönümünüzü kutlamak için İzmir’de gidilebilecek en iyi mekanlardan biri hiç kuşkusuz Kordonboyu Balıkçısı. Zengin menüsü ile lezzetli yemekler yiyebileceğiniz ve eşinizle baş başa huzurlu bir akşam geçirebileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor.

Tarihi Asansör Evlilik Yıldönümü Mekanları İzmir

Eşinize romantik saatler yaşatmak için gidebileceğiniz Tarihi Asansör daha ilk başta sokağıyla bile mutlu edebilir. Asansörü kullanarak üst kata çıktığınız restoranı muhteşem bir manzaraya sahip. Romantik bir evlilik yıldönümü yemeği için tercih edilebilecek en iyi yerlerden biri olan Tarihi asansör aynı zamanda lezzetli yemeklerin yer aldığı menüsü ve şaraplarının yanı sıra keyifli müziklerle de romantizmi artırıyor.

Cumba Restaurant & Bar

Bornova’da bulunan Cumba Restaurant, farklı dekorasyonu ve mimari yapısıyla dikkat çekiyor. İzmir'e tepeden bakan manzarası ve yemyeşil bahçesi ile görsel bir şölen sunan Cumba Restaurant, romantik İzmir Evlilik Yıldönümü sürprizleri için mekanlar arasında yer alıyor.

Windows On The Bay Restaurant

İzmir Hilton Oteli'nin 31. katında yer alan Windows On The Bay Restaurant, samimi ve romantik bir ortam arayanları mutlu edecektir. Manzarası ile büyüleyen bu seçkin mekan, İzmir evlilik yıldönümü gibi özel günleriniz için tercih edebileceğiniz mekanlardan bir tanesi.

Equinox Restaurant

Swiss Otel Grand Efes'in 9. katında bulunan Equinox Restaurant, zengin menüsünün yanı sıra muhteşem deniz manzarası ile romantik yemekler için harika bir ortam sunuyor.

İnciraltı Körfez Restaurant

İzmir Evlilik Yıldönümü için balık ve deniz ürünlerini tercih edecekseniz, canlı müzik hizmeti ile birlikte leziz menüsü ile de dikkat çeken İnciraltı Körfez restaurant tam size göre.

İmbat Cafe Bar

Kordon’da bulunan İmbat Cafe, İzmir'in en sevilen canlı müzik mekanları arasında yer alıyor. Güzel yemekleri ve canlı müzik keyfi ile eğlenceli bir yıl dönümü kutlaması yapmak için yer arıyorsanız aradığınız mekan burası olabilir.


Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Ankara Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Sinop Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Kırklareli Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?