Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kız İstemeye Giderken Neler Götürülür?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 30/04/2021 tarihinde yazıldı.

Kız isteme merasimine eli boş gidilmez. Giderken ufak tefek şeyler götürülmelidir. Eğer yakın zamanda kız istemeye gidecekseniz ve kız istemeye giderken neler götürülür öğrenmek istiyorsanız yazımızın geri kalanını okumalısınız.


Kız İstemeye Giderken Neler Götürülür? 

Kız istemeye gidecek damat adayları kız istemeye giderken neler götürülür sorusuna cevap ararlar. Hem kız istemeye giderken ne götürebileceğinizi hem de yapmanız gerekenleri mutlaka öğrenmelisiniz.


Kız İstemeye Giderken Ne Giyilir?

Kız istemeye giderken mutlaka takım elbise giymelisiniz. Renkli takım elbise giymemenizi tavsiye ediyoruz. Siyah ya da lacivert renk bir takım elbise giyebilirsiniz. Çoraplarınıza da dikkat etmelisiniz. Eve girdiğinizde ayakkabılarınızı çıkartacağınız için çoraplarınız dikkat çekecektir. Çoraplarınızda da tercihinizi koyu renkten yana kullanmalısınız.


Kız İstemeye Kimlerle Gidilir?

Kız istemeye eğer hayattaysa anneniz ve babanız mutlaka gitmeli. Hayatta değillerse de kızı istemesi için yakın bir erkek aile büyüğünüz ya da tanıdığınız gidebilir. Kız istemeye aileniz ve yakın akrabalarınızla gidebilirsiniz. Çok kalabalık gitmemeye dikkat edin. Uzak akrabalarınızın bu merasime gelmesine gerek yok.


Kız İstemeye Takı Götürülür Mü?

Eğer adetlerinizde takı takmak yoksa ya da kız tarafının böyle bir isteği yoksa takı götürmenize gerek yok. Takı takmak zorunda değilsiniz ancak eğer içinizden geliyorsa takı takabilirsiniz.


Kız İstemeye Nasıl Bir Çiçek Götürülür?

Kız istemeye giderken mutlaka çiçek götürmelisiniz. Götüreceğiniz çiçek canlı bir çiçek olursa çok daha şık olacaktır. Bu görseldeki gibi güller götürebilir ya da aranjman bir çiçek yaptırabilirsiniz. Saksıda çiçek götürmek pek hoş görünmeyecektir. Bu alternatifi değerlendirmemenizi tavsiye ediyoruz.


Kız İstemeye Nasıl Bir Çikolata Götürülür?

Kız isterken götüreceğiniz çikolatanın taze olmasına özen gösterin. Şık bir tepsiye koydurup süsletebilirsiniz. İsterseniz bu örnekte olduğu gibi farklı çikolata türlerinden oluşan şık bir çikolata hazırlatabilirsiniz. Bitter ve sütlü çikolataları da bir araya koydurabilirsiniz.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kız İstemeye Giderken Neler Götürülür? için en iyi profesyonel listesi
5.0 68 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?