Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nikah Çikolatası Modelleri ve Birbirinden Güzel Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 17/05/2021 tarihinde yazıldı.

Son zamanlarda nikah şekeri yerine nikah çikolatası ikram etmek oldukça popüler hale geldi. Siz de düğününüzde ya da nikahınızda klasikleşen nikah şekeri tercih etmek istemiyorsanız sizin için birbirinden harika nikah çikolatası modellerini derledik.


Farklı Nikah Çikolatası Tasarımları

Düğününüzde konuklarınıza nikah çikolataları ikram etmek istiyorsanız sizin isminizi ve düğün tarihinizi taşıyan harika paket tasarımları tercih edebilirsiniz. İşte fikir edinmeniz için derlediğimiz harika nikah çikolataları ve fikirleri.


Sevimli Kutularla Çikolata İkramı

Düğün ya da nikah günü konuklara dağıtacağınız nikah çikolatası için farklı tasarımlar arıyorsanız doğru yerdesiniz. İçinde çikolata olan sevimli kutular son zamanlarda oldukça trend. Bu kutuları kendi tarzınıza ya da düğün temasına göre süsleyebilirsiniz.


Baskılı Çikolata Paketleri

Minik kare çikolataları ikram ederken üzerine dilediğiniz baskıyı yapabileceğiniz paketlemeler tercih edebilirsiniz. Bu paketlerin üzerinde nikah tarihiniz, isimleriniz ve hatta fotoğraflarınız bile yer alabilir. Sade ya da gösterişli tercihler yaparak nikah çikolatası modelini kendinize özgü hale getirebilirsiniz.


En Güzel Nikah Çikolataları ve Fikirleri

Nikah çikolataları dendiğinde birçok kişinin aklına klasik çikolatalar gelse de çok çeşitli fikirleri uygulayabilirsiniz. Yuvarlak çikolatalar, çikolata şeklinde kutular, mini çikolatalarla dolu keseler ya da uzun çikolatalar tercih edebilir ve nikah temasında göre farklı paketlemelerle süsleyebilirsiniz.


Kalpli Nikah Çikolatası Modelleri

 

Şık bir tepsi içerisinde kalpli çikolatalar ikram etmeye ne dersiniz? Kalp şekli nikah, nişan ya da kına gecesi gibi günler için en ideal seçim. Bu sevimli kalpli çikolataları da nikah şekeri yerine tercih edebilirsiniz.


Evde Nikah Çikolataları Yapımı

Küçük çikolatalar satın alarak paketlemesini ve süslemesini evde kendiniz de yapabilirsiniz. Bunun için renkli ve simli kaplama kağıtları alabilir, kurdele ve boncuklarla harika şekilde süsleyebilirsiniz. İsminizin ve nikah tarihinizin yer aldığı etiketler de bastırabilirsiniz.


Çikolata Kutusu Hazırlama ve Süsleme Örnekleri

Nikah çikolatamodelleri konusunda daha fazla fikir edinmek ve evde kendi nikah çikolatanızı hazırlamak istiyorsanız daha önce derlemiş olduğumuz Çikolata Kutusu Hazırlama ve Süsleme Örnekleri başlıklı yazımıza göz atabilir ve ipuçlarını alarak harika süslemeler yapabilirsiniz.


En İyi Nikah Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nikah Çikolatası Modelleri ve Birbirinden Güzel Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 97 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?