Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nikah Fidanı Nedir? Hediyelik Nikah Fidanı Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Klişeleşmiş gelenekler yüzünden uzun yıllardır düğünlerimizde aldığımız, giydiğimiz, dağıttığımız her şey hep düğün malzemecilerini zengin etmeye yaradı. Davetiyelerimiz okunduktan sonra atıldı, nikah şekerlerimizin ömrü ise en fazla iki çocuk görene kadardı. Kimseye düğünlerimizden en ufak bir hatırat bile kalmadı. Ama artık Nikah Fidanı sayesinde düğününüzde sizlerin de ömürlük bir hediye verebilme fırsatınız var.


Neden Nikah Fidanı?

Düğününüzde insanlara verdiğiniz hediyenin sırf onların gönüllerini hoş tutması mıdır önemli olan? Peki sizlerin düğününüzde tek sahip olmak istediğiniz kazanım evlenmiş olmak mıdır? Nikah Fidanı sayesinde misafirlerinizin gittiği, fidanlarınızı diktiği yer yerde düğününüzün kalıcı bir hatırası olacak. Kendinize ait hatıra ormanınızı oluşturduğunuzu düşünün.


Çam

En dayanıklı ağaçlardan olduğunu bildiğimiz çam, hediyelik olarak da gayet kullanışlı bir seçenek. Misafirlerinizin gittiği iklim, toprak özellikleri veya sulanma durumuna bakılmaksızın her yerde kolaylıkla yetişebilen bu fidanın gelecek nesillere yetişebileceğinden emin olabilirsiniz.


Mavi Ladin

Çam kadar dayanıklı olmasa da görüntü olarak onun minyatürü sayılabilir. Özellikle mavi rengi sayesinde misafirlerinizi büyüleyecek, nikah fidanı olarak seçtiğinize sizi asla pişman etmeyecektir.


Batı Mazısı

En az çam kadar güzel bir seçim ve en az onun kadar da dayanıklı bir fidan. Saksıda bu kadar durduğuna bakmayın. İyi bakıldığında çok heybetli ve asil bir ağaç olabiliyor. Eğer nikah fidanı vermekteki niyetiniz ömründen çok görsel güzellik ise tercihiniz kesinlikle Batı Mazısı olmalı.


Şimşir

Misafirlerinizin bahçelerine yaratıcılık katmak, gelecekte her ziyaret ettiğinizde bu şirin ağaççıkları o bahçelerde görüp mutlu olmak istiyorsanız, kesinlikle nikah fidanı olarak şimşiri seçin. Fazla uzayamamalarına rağmen kısa sürede şekil verilebilir hale gelmeleri ve istediğiniz şekli verebiliyor olmanız ise en büyük tercih sebebi.


Altuni Taflan

Tıpkı şimşir gibi altuni taflan da büyüdüğünde şekillendirilebilir bir tür çalı türü bitki. Şimşirden farkı ise onun gibi tek başına değil de çit veya yol kenarı süslemesi olarak sıralar halinde ekiliyor ve şekillendiriliyor olması. Tek başına Nikah fidanı olarak ilk tercih edilebilecek seçenek değil ama kim bilir, belki de misafirlerinize yeni bir peyzaj fikri de verebilirsiniz.


Leylandi

Misafirlerinizin bahçesinde görüntüsü ile göz dolduracak, şekillendirilebilir olması sebebiyle istenilen her yere koyabileceğiniz şık bir ağaç. Tek olarak da gayet hoş bir görüntü sergileyen bu nikah fidanı, sıra halinde ekilirse bahçe duvarı veya çit olarak da kullanılabilir.


Bunca Zahmete Değer mi?

Kesinlikle değer. İleride siz göçüp gittikten sonra bile sizler sayesinde oksijen verebilecek, gölgesinde dinlenilebilecek ve gözlerimize hitap edecek bir hatıra için bu kadar zahmet az bile. Nikah Fidanı diye adlandırabileceğiniz küçücük bir iyilik sayesinde nelere vesile olabileceğinizi bir düşünün. 


En İyi Nikah Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nikah Fidanı Nedir? Hediyelik Nikah Fidanı Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 32 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?