Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Bohçasında Neler Olur? Söz Bohçası Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evliliğe giden yolda atılan ilk adım söz kesme merasimidir. Bu merasimde hem kız ve erkek tarafı tanışır hem de bir kız isteme töreni yapılır. Bu tören sonrasında kız ve erkek tarafı birbirlerine söz bohçası verir. Söz bohçasında neler olur sorusu akıllara gelir.


Söz Bohçasında Neler Olur?

Söz bohçasında neler olur sorusunun cevabı tarafların gelenek ve göreneklerine göre değişir. Bazı yörelerde alınacak şeyler tek tek konuşulur ve erkek tarafı ne aldıysa kız tarafı da aynı şeyleri alır. Eğer erkek tarafı için söz bohçası hazırlayacaksanız yazımızın devamında alınacak şeyleri öğrenebilirsiniz.


Pijama Takımı

Pijama takımı her iki tarafın da aldığı hediyelerden biridir. Erkekler için çok şık pijama takımları var. İster internetten, isterseniz de pijama takımları satan mağazalardan çok güzel pijama takımları satın alabilirsiniz.


İç Çamaşır Seti

İç çamaşır seti de her iki tarafın aldığı hediyelerden biri. Erkek için iç çamaşırı almak daha kolay çünkü çeşit açısından daha kısıtlı. Beyaz ve siyah iki takım iç çamaşırı alabilirsiniz.


Ropdöşambır

Ropdöşambır söz bohçasının olmazsa olmazlarından. En az pijama takımı kadar önemli. Sözlünüzün zevkine göre bir ropdöşambırı mutlaka söz bohçasına koyun.


Terlik ve Çorap

Söz bohçasına terlik ve çorap da koymanızı öneriyoruz. Ev içinde giyebileceği rahat terlikler alabilirsiniz. 2 çift terlik yeterli olacaktır. Bir de hem gündelik hem de takım elbisenin altına giyebileceği birkaç çift çorap satın alabilirsiniz.


Parfüm ve Cilt Bakım Ürünleri

Parfüm seçimini isterseniz sözlünüze bırakın ya da onun ne tarz parfümlerden hoşlandığını öğrenin. Sonuçta beğenmeyeceği bir parfüm hediye etmek istemezsiniz. Cilt bakım ürünü olarak da tıraş seti, yüz ve vücut kremleri alabilirsiniz.


Takım Elbise, Gömlek ve Kravat

Söz bohçası için en önemli hediyeler takım elbise, gömlek ve kravattır. Bu seçimi yaparken mümkün olduğunca genel şeyler almaya çalışın. Yani karşı tarafın kullanmayacağı renkli kravatlar ve gömlekler yerine daha klasik tercihler yapın.


Ayakkabı

Seçtiğiniz takım elbiseye uyumlu bir ayakkabı almanız daha hoş olacaktır. Klasik ayakkabı seçiminde de zorluk yaşamazsınız. Eğer sözlünüzün tarzını biliyorsanız ayakkabı seçmeniz daha kolay olacaktır.


Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır?

Söz bohçasının bir sonraki aşaması da nişan bohçasıdır. Nişan bohçasında da aslında benzer şeyler alınıyor. Nişan bohçasının nasıl hazırlandığını öğrenmek için Nişan Bohçası Nasıl Hazırlanır? isimli yazımızı okuyabilirsiniz.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Bohçasında Neler Olur? Söz Bohçası Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 29 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?