Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Çiçeği Modelleri İçin Harika Tasarımlar

author
Nedim Emre Akın
tarafından 18/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evliliğe ilk heyecanlı adımın atıldığı ve evlilik sürecini başlatan olay şüphesiz ki söz merasimidir. Gelin ve damat için çok özel ve heyecanlı anların yaşandığı özel günlerin en anlamlısıdır. Söz töreninde birbirlerinin ömür boyu yanında olacaklarının sözünü veren çiftler için törene güzellik ve estetik, bunun yanında da anlam katan en önemli aksesuarlar söz çiçeğidir. Bu nedenle de söz çiçeği modelleri arasından seçim yapmak özellikle bayanları kararsız bırakabilmektedir. Konuyla ilgili moda ve trendleri inceleyerek yazdığımız yazımızdan fikir almanız işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır.


Söz Çiçeği Modelleri Arasından Size Özel Öneriler

Piyasada bulunan binlerce söz çiçeği ve arajmanı arasından seçim yapmak bir hayli zor olmaktadır. Ancak, seçimlerinizi kolaylaştıracak bazı tüyolara ulaşmanız için dikkat etmeniz gereken hususları göz önünde bulundurmanız işinizi kolaylaştırır. İlk olarak nasıl bir söz organizasyonu yapacağınıza karar vermeniz iş yükünüzün yarısını hafifletecektir. Örneği kır organizasyonu seçenlerle, salonda tören yapacakların söz çiçeği seçimi bir olmayacağı gibi çiçek seçiminde söz organizasyonunun teması da belirleyici olacaktır. Bunun dışında kişisel tercihler, sözde çiftin giyeceği kıyafetler de söz çiçeği seçerken göz önünde bulundurulması gereken hususlardır.


Klasik söz çiçeği modellerinden vazgeçemeyenlere gül buketleri

Söz, nişan ve gelin buketlerinin vazgeçilmezidir güller. Renklerine göre farklı anlamlar taşımalarının yanında farklı renkleri her temada organizasyona uygun olarak aranje edilebilmektedir. Bu nedenle de söz çiçeği modellerinde gül buketleri klasikler arasındaki yerini her zaman korur. Masumiyet için beyaz, aşkı simgelemek için kırmızı, şirinliği ve sevgiyi simgelemek için pembe gülleri tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda karma rengarenk güllerle hazırlanan buketler de söz merasimlerinde fazlaca tercih edilir olmuştur.


Doğal güzellik ve zarafetin yanında ihtişam ve lüks de isteyenlere orkideler

Orkide oldukça doğal görünümü ve zarafetiyle birçok organizasyonda tercih edildiği gibi söz çiçeği modelleri arasında da yerini daha çok almaya başlamıştır. Zariflik yanında söz çiçeği buketinize lüks ve ihtişam da katma niyetindeyseniz mor ve beyaz orkidelerden oluşan karma bir buket yaptırmanızı tavsiye ederiz.


Sevgi yanında benim için özelsin anlamı vermek isteyenlere lilyum buketleri

Klasik kırmızı güller dışında alternatif arayanların tercih ettikleri bir diğer çiçek türü de lilyumdur. Beyaz, pembe, sarı ve turuncu renkleri olan lilyum buketleri farklı anlamlar taşır. Ancak, her ne renk olursa olsun benim için özelsin anlamı taşıdığı için geline söz merasiminde götürülecek en anlamlı çiçektir.


Kır organizasyonlarının vazgeçilmezi şebboy

Doğallıktan yanaysanız ve söz merasimini aile arasında sıcak bir kır ortamında yapmayı planlıyorsunuz şebboy tam size göre bir söz çiçeği. Beyaz, pembe ve mor renklerde olan şebboy buketini karışık renkli olarak güzel bir düzenlemeyle söz buketi haline getirebilirsiniz.


Söz Çiçeğiniz Söz Bohçanızla Uyumlu Olsun

Söz yüzüklerinin takılarak birlikte yaşama dair ilk sözlerin verildiği söz merasiminde söz çiçeği dışında söz bohçası da önem taşımaktadır. Söz bohçasında söz yüzükleri dışında gelin ve damada aileler tarafından verilen hediyeler yer almaktadır. Bu bohçaların hazırlanması ve tasarımı da çok hoş yapılmalı hatta söz çiçeğiyle uyumlu olmalıdır. ‘Söz Bohçası Nasıl Hazırlanır?’ başlıklı yazımızdan konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Çiçeği Modelleri İçin Harika Tasarımlar için en iyi profesyonel listesi
4.9 27 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?