Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Söz Tepsileri ve Nişan Tepsisi Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlilik yolunda atılan ilk adım olan söz töreninde bir ömür boyu parmağınızda taşıyacağınız alyansları taşıyacak söz tepsileri için sayısız alternatif mevcut.


Söz Tepsileri İçin Birbirinden Şık Öneriler

Söz tepsileri için yaratıcı fikirler arıyorsanız, doğru yerdesiniz. En şık, farklı ve dekoratif söz tepsileri için sunduğumuz öneriler işinizi kolaylaştıracak. Ayrıca kendi söz tepsisini yapmak isteyenleri de unutmadık ve yapımı birbirinden kolay söz tepsileri için öneriler sunduk.


Aynalı Nişan Tepsisi

Şık görünümlü söz tepsileri arıyorsanız aynalı nişan tepsileri tam size göre. Üzerini taş, çiçek veya incilerle süsleyebileceğiniz bu tepsileri, söz töreninden sonra dekoratif amaçlı da kullanabilirsiniz. Dilerseniz, yuvarlak şekilde seçeceğiniz aynalı tepsinizin altına gümüş renkli ayaklar yerleştirerek yemek masanızda sunum yapmak için de değerlendirebilirsiniz.


Renkli Söz Tepsileri

Farkınızı ortaya koymak istiyorsanız, klasik ve sade söz tepsileri yerine seçiminizi sevdiğiniz renkleri de dahil ettiğiniz modellerden yana kullanabilirsiniz. Beyaz renkli ahşap tepsileri mor, pembe ya da mavi gibi renkleri kullanarak daha albenili hale getirebilirsiniz. Ayrıca aynı renkteki aksesuarlar ile zenginleştirdiğiniz söz tepsinizi, evinizin en güzel köşesinde en mutlu anınızdan hatıra olarak sergileyebilirsiniz.


Ahşap Nişan Tepsisi

Ahşap söz tepsileri farklı formlarda olabilir. Klasik ahşap tepsilerin yanı sıra son zamanlarda kütük dilimleri kullanarak hazırlanan yaratıcı tasarıma sahip modellere de rastlanmaktadır. Bu şekilde hazırlanmış ahşap söz tepsisi nereden alınır diye merak ediyorsanız, internet üzerinden sipariş vereceğiniz birçok siteye ulaşabilirsiniz. Ayrıca hobi malzemeleri satan dükkanlardan kütük söz tepsileri yapımı için gerekli malzemeleri de temin edebilirsiniz. İleride evinizin dekorasyonunda da yer bulacak bu söz tepsilerine adınızı ve söz tarihinizi yazdırarak kişiselleştirebilirsiniz.


Pratik Nişan Tepsisi Yapımı

İstediğiniz bir tepsiyi nişan tepsisi haline getirmek için ihtiyacınız olan biraz zaman ve nişan tepsisi malzemeleri. Seçtiğiniz tepsinin kenarını tüller ile kaplayabileceğiniz gibi çiçekler ile renklendirebilirsiniz. Ayrıca söz kurdelesini kesecek makası da söz tepsinizle uyum sağlayabilecek şekilde süsleyebilirsiniz. Dilerseniz tepsinize yüzükleri koymak için kalpli kutular yerleştirebilir, romantik bir görünüm yaratmak için kuş, kuğu, kalp gibi çeşitli figürlerden de yararlanabilirsiniz. Nişan Tepsisi Nasıl Süslenir? başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


Kalpli Söz Tepsisi Yapımı

Romantik ama sade söz tepsileri için harika bir önerimiz var. Kalp şeklinde kestirdiğiniz ahşap plakayı beyaz renge boyadıktan sonra üzerini 4-5 sıra incililerle süsleyin. İç kısmına beyaz renkteki hazır çiçekleri yerleştirin. Dilerseniz küçük gelin ve damat figürlerini de ayakta duracak şekilde sabitleyin.


Altın Çikolata Tepsisi

 

Kız isteme ve söz törenlerinin olmazsa olmazı çikolatadır. Kız evine götürdüğünüz çikolataların etkileyici bir sunuma sahip olmasını istiyorsanız, altın ya da gümüş renkli işlemelere sahip modelleri kullanabilirsiniz. Kırmızı kaplı çikolataları tercih edecekseniz, tepsiyi altın renkli seçmenizi öneririz. Yeşil ya da pembe renkli çikolatalar için ise gümüş tepsileri tercih edebilirsiniz.


Yazılı Çikolata Tepsisi

Son yıllarda çikolatalar ile mesajınızı iletmek oldukça popüler. Siz de söz için hazırlatacağınız çikolata ile dilediğiniz mesajı verebilirsiniz. Tabi bu tepsinin sade görünmesini önlemek için yazılı çikolataların etrafını renkli çikolata ve badem şekerleri ile süsleyebilirsiniz.


Söz Kesme Töreninde Neler Yapılır?

Evlilik yolunda ilk adımın atıldığı söz kesme merasimleri, geleneklerimizin önemli bir parçasıdır. Tören sırasında yapılanlar yörelere göre farklılık gösterse de genel olarak kız isteme ile başlayan süreç, çiftlere yüzük takılmasıyla devam eder. Ardından bir aile büyüğü konuşma yaparak çiftlerin sözünü keser. Bu merasimi eksiksiz yerine getirmek için Söz Kesmede Neler Yapılır? Söz Merasimi Hazırlıkları adlı yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Söz Tepsileri ve Nişan Tepsisi Modelleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?