Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Yüzüğü Modelleri, En Şık Alyans Modelleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evliliğe ilk adımın atılması ve kişilerin bir birleri ile evlenmeye söz vermesi anlamına geldiğinden söz yüzüğü denilmekte. Yeni bir hayata başlangıç aşamasının ilk sembolü olan söz yüzüğü modelleri birçok çeşit barındırıyor.


Birbirinden şık söz yüzüğü modelleri

Genelde kişisel tercihler ile belirlenmekle birlikte çevre faktörünün de etkisi ile bir çok tasarım meydana gelmiş. Söz yüzüğü modelleri o kadar çeşitli ki karar vermenizi zorlaştırıyor.


Tercih edilen modeller

Söz yüzüklerinde çeşitlerin fazla olduğunu söylemiştik. Bunların arasında en rağbet görenler sade tasarıma sahip söz yüzükleri. Şayet söz yüzüğü nişan ile birlikte takılacaksa biraz daha şatafatlı modeller tercih edilebiliyor.


Altın mı? Gümüş mü?

Bu tamamen sizin maddi durumunuz, karşınızdaki kişinin anlayışı ve istekleri ve kişisel kullanım tercihlerine bağlı. Sonuçta sevginin materyale bağlanması pek uygun bir davranış olmasa gerek.


Söz yüzüğünü kim alır?

Eğer ailenin haberi olan bir söz merasimi ise erkek tarafı alır getirir. Şayet siz kendiniz kız arkadaşınızla aranızda bir söz yapacaksanız kendiniz alabilirsiniz veya beraberce gidip seçebilirsiniz. Bunun resmi bir kuralı yok sonuçta.


Nişan ve söz bir arada olacaksa

Ailelerin karşılıklı anlaşması ile söz ve nişan aynı anda yapılabilmektedir. Böyle bir durumda nişan yüzüğü aynı anda söz yüzüğü olacağından ayrıca bir söz yüzüğü gereksiz görülmektedir.


Söz yüzüğü modelleri tektaşlı olur mu?

Söz yüzüğünün kabul görmüş olanı ince ve altın yüzüktür. Ancak dediğimiz gibi bu bir kural değildir. Siz bir gümüş yüzük alabileceğiniz gibi bir tektaş pırlanta yüzük alarak söz yüzüğü olarak kullanabilirsiniz.


Söz yüzüğü takarken neler söylenir

Eğer söz yüzüğünü kendi aranızda takacaksanız buna göre erkek evlenme teklifi ile birlikte bu yüzüğü takabilir. Bu arada sevgi sözcüklerini kullanması artı puan kazanmasını sağlayacaktır.


Aile arası söz yüzüğü takılıyorsa

Şayet kız isteme gibi bir ritüel sırasında yüzük takılıyorsa evliliğin hayırlı bir evlilik olması için dualar edilir güzel dilek ve temennilerde bulunularak yüzük takılır. Söz yüzüğü modelleri kadar bu yüzüğün takılması da ayrı bir önem taşımaktadır.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Yüzüğü Modelleri, En Şık Alyans Modelleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 60 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?