Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel 1 Yaş Erkek Bebek Hediyeleri Fikirleri ve Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Daha doğumunu hatırladığınız bu küçük adam, artık bir yaşına gelmek üzere. Minikler için alınacak hediyeler onlara ilerleyen yaşlarında oldukça güzel bir anı olarak kalacaktır. Ancak, 1 yaş erkek bebek hediyeleri seçerken onların sağlığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ona tehlike oluşturacak oyuncaklar veya sağlığını tehlikeye atacak hediyeler konusunda titiz olmakta fayda var. İster kendi çocuğunuz olsun ister başkasının çocuğu olsun bu vereceğimiz fikirlerle en doğru hediyeyi seçeceksiniz. İşte henüz 12 ay önce gözlerini açmış bu minik insanlara alabileceğiniz hediyeler;


En Güzel 1 Yaş Erkek Bebek Hediyeleri

1 yaş erkek bebek hediyeleri seçiminde ilk olarak karar vermeniz gereken şey bebeğe mi ailesine mi hediye alacağınız. Anne babası için de işlerine yarayacak bir hediye almanız mümkün. Diğer seçenekte ise bebeğe alabileceğiniz ilginç bebek hediyeleri var.


Kıyafet Seçenekleri

Öncelikle söylemek gerek ki kıyafet almak her yaşta bir birey için oldukça riskli. Ancak, bebeği yakın zamanda gördüyseniz eğer işiniz daha kolay olacaktır. Standart bir boy-kilo oranına göre alırsanız yanılma payınız oldukça yüksek. Bulunduğunuz mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak biraz da büyük kıyafetler seçmek mantıklı olacaktır. Bu dönemde bebeklerin neredeyse bir günü bir gününü tutmamakta. O yüzden alacağınız biraz büyük kıyafetleri daha uzun süre kullanabilirler. Bu kıyafetleri seçerken özellikle bebeklerin sağlığını göz önünde bulunduran firmaları tercih etmelisiniz. Belli başlı kumaşlar bu hassas ciltlere iyi gelmez. Genel olarak bu konuya dikkat eden firmalar anti-alerjik özelliğe sahip yüzde yüz pamuk ürünler üretmekte. Aynı zamanda kullandıkları boyalar da tamamen organik olarak üretiliyor. Bu markaları gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. İsme özel bebek hediyesi düşünüyorsanız eğer alacağınız bir bodynin üzerine ‘Doğum Günün Kutlu Olsun’ gibi yazılarla ismini yazdırabilirsiniz. Veya eğer kış aylarında olacaksa bu doğum günü, alacağınız hırkanın arkasına benzer yazılar yazdırmak mümkün.


Oyuncak Seçenekleri

1 yaş erkek bebek hediyeleri alacağınız bebek eğer gelişimini yakından takip ettiğiniz bir bebeğe hediye alıyorsanız ve yürümeye olan merakı hakkında bilgi sahibi iseniz çeşitli modellerde alınabilecek yürüteçler çok güzel hediyeler olacaktır. Ortalama 12. ay bebeklerin yürümeye başlangıç dönemleri kabul edilse de bu bilgiye sahip olmadan yürüteci almak bir süre boş boş durmasına sebep olabilir. Tabi bütün bebekler yürümeye çok hevesli olurlar. Bu uğurda verdikleri mücadelede harika bir destek olacaktır yürüteç.

Diğer bir seçenek ise bebeğin zeka gelişimine de katkısı olan oyuncaklar olabilir. Çeşitli parçaların bir kutunun içine koyulabileceği ya da üstü üste koyarak bir düzen kurması gerektiği oyuncaklar hem zeka gelişimini hem de keyif almasını sağlayacaktır. Bu tarz hediyeler alırken onların çok küçük parçalardan oluşmamasını ve sağlığa zararlı maddelerden yapılmamış olmasına dikkat etmek gerek.

Aktivite masası veya oyun masası adı ile satılan her markada bulunan bir oyuncak türü de güzel bir hediye olabilir. Hem ayakta durması gerektiği için bacaklarının gelişimini de sağlayacaktır. Aynı zamanda üzerinde bulunan oyunlar kendi yaşına göre kafa yorması gereken oyunlar olduğu için zeka gelişimine de katkısı olacaktır.

Pelüş oyuncaklar çocukların kaç yaşına gelirse gelsin vazgeçemediği bir oyuncak çeşidi. Bu çeşit alacağınız bir oyuncak ile yıllar sürecek bir dostluğun başlangıcını sağlamış olabilirsiniz. Onu gece uyurken, gün içinde her an yanında tutmak isteyecektir. Ancak, özellikle diş çıkarma döneminde dişini kaşımak için bulduğu her şey ağzına götüren bebeklerden bu oyuncaklar da nasibini alacak. Bu sebepten kolay zarar görmeyen, küçük parçalara ayrılması zor olan ve sağlığa tehdidi olmayan oyuncaklar tercih etmelisiniz.


Alternatif Seçenekler 

1 yaş erkek bebek hediyeleri için alternatif seçenekler arasında ilk adım ayakkabılarını sayabiliriz. Yeni yeni ayağa kalkan, yürümeye çalışan bu küçük adamın artık ayakkabıya ihtiyacı olacaktır. bu sebepten dolayı ilk adımlara özel üretilen ayakkabılar bulup, satın alabilirsiniz. Çok hafif ve esnek olmasına aynı zamanda da ayağı güzel kavramasına dikkat etmek gerek. 

Diğer bir alternatif seçenek ise özel tasarım albüm yaptırmak olabilir. Bu albümü çeşitli internet siteleri veya baskı merkezleri yapabilir. Beğendiğiniz bir tasarımla çekilmiş güzel fotoğrafları birleştirerek bir kurgu oluşturabilirsiniz. Uzun yıllar saklanabilecek bir hediye seçeneği. Güzel bir anı olarak kalacaktır.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel 1 Yaş Erkek Bebek Hediyeleri Fikirleri ve Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 114 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?