Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Beşiği Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Malzemeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Bebek beşiği süsleme genellikle hastane odası için ya da bebeğiniz için mevlüt yaptırıyorsanız yapılır. Bu süsleme bebeğinize rahatsızlık verecek şekilde yapılmamalı. Bebeğinizin rahat edeceği, rahatça nefes alabileceği bir süsleme yapmalısınız. Bebeğinizin beşiğinin etrafını süslemeye özen gösterin, beşiğin içini değil...


En Güzel Bebek Beşiği Süsleme Fikirleri

Bebek beşiği süsleme için çok fazla malzeme kullanmanıza gerek yok. Beşiğe uygun tüller, danteller, kurdeleler, şirin oyuncaklar işinizi görecektir. Bu malzemelerin tabiiki hepsini bir arada kullanmayacaksınız. İçlerinden biriyle bile bebeğinizin beşiğini çok şık bir hale getirebilirsiniz.


Cibinlik ve Çiçeklerle Bebek Beşiği Süsleme

Bebeğinizin beşiğini süslemek için çok fazla malzemeye ihtiyacınızın olmadığını belirtmiştik. Beşik için görseldeki gibi bir süsleme yapabilirsiniz. Etrafını şık bir örtüyle kapatıp bir fiyonkla süsleyebilirsiniz ancak fiyonksuz da olur. Cibinliği ise bu örtüye uygun bir renkte seçim üstüne rengarenk çiçekler ekleyerek şık ve sade bir süsleme yapabilirsiniz.


İsimli Bebek Beşiği Süsleme

Beşiğin üstüne isterseniz bebeğinizin adını da yazdırabilirsiniz. Bu tarz tasarımlar yapan birçok yer bulabilirsiniz. İnternette de bu tasarımları yapıp satan yerler var. Şık bir isimlik yaptırırsanız çok fazla süslemeye ihtiyacınız kalmayacak ama isimlikle uyumlu bir fiyonkla beşiği süsleyebilirsiniz.


Fiyonkla Yapılan Bebek Beşiği Süsleme Örnekleri

Sadece fiyonk ve tül kullanarak da rüya gibi bir beşik süslemesi yapabilirsiniz. Bu süslemeyi yaparken dikkat etmeniz gereken şey, tülün ve fiyongun birbiriyle uyumlu olmasıdır. İster mavi beyaz, ister pembe beyaz, isterseniz de pudra rengiyle sütlü kahveyi kombinleyebilirsiniz. Eğer biraz daha fark yaratmak istiyorsanız görsellerdeki gibi oyuncaklar da kullanabilirsiniz.


Oyuncak Kullanarak Bebek Beşiği Süslemesi Yapmak

Bebeğinizin beşiğini süslerken sevimli oyuncaklardan da faydalanabilirsiniz. Bu oyuncakları bebeğinizin cinsiyetine göre seçebilirsiniz. Rengi için de yine bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ya da mavi renklerden birini tercih edebilirsiniz.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Beşiği Süsleme Örnekleri, Modelleri ve Malzemeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 77 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?